Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.d.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 22, 2012 10:14 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

bulba pisze:Dzień dobry Karolka :D
Miłego i cieplutkiego czwartku :D

wzajemnie :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw mar 22, 2012 10:16 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kiche_wilczyca pisze:Ło matko 8O Karola, Ty to masz sny :strach:
Ja się co chwila przebudzałam i sprawdzałam która godzina i cieszyłam się ilością snu, jaka mi za każdym razem pozostawała :lol: Nie mniej kilkanaście takich przebudzeń w nocy doprowadziło w rezultacie końcowym do niewyspania :roll:

Obrazek

hejka

hehe mi sie wiecznie głupoty śnią, jak sie uda to szybko za okno wyglądam żeby zapomniec ale czasem tak utkna we łbie, że nie da rady
nie mam prawka a jak juz we snie prowadze to czerwonego malucha albo inne czerwone auto, raz pamietam trzeba bylo nogami go odpychac jak u Flinstona, innym razem jak chcialas zachamowac to wyskakiwalas z auta i lapalas z tylu za zderzak i zapieralas sie nogami :mrgreen:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Czw mar 22, 2012 11:57 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karolek(ona) pisze:
Ederlezi pisze:cześć Karolka i chłopaki :) w końcu wróciłam! od dziś zaczęłam biegać 8) zobaczymy, jak długo :) co jadłaś w Mc? Ja, dla odmiany, nie przepadam za takim żarciem.

wygnali cie w końcu :P
do Mca to ja ide malemu frajde robic a nie sobie - on sobie zawsze bierze zestaw dla dzieci z nugetsami, frytki i cole do picia - a teraz zrobili jedna zabawke ale dali plastikowe pudelko i do srodka karty i naklejki jako taka promocja. Czyli nie wyrzucasz pudelka od zestawu tylko masz sniadaniowe.
Babcia mu funduje raz w miesiacu po wyplacie i jak jej starczy to i 2gi raz ale dopiero teraz jak cieplo jest, zima raczej nie chodzimy.

ja wole w lidlu kupic take 4 burgery o smaku kurczaka za 1,60 chyba, 4 kajzerki, dokladam plasty sera i za cene jednego chesseburgera mam 4

no widzisz, spryciulo :) a tak poza tym jak Ci się wiedzie? chłopaki już bardziej do jedzenia?
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Czw mar 22, 2012 12:08 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

stara bida, a jedza jak chca, teraz suchym przesmradzaja ale na dzilake je bede wywozila, tam przychodzi jakis kot/y i miske wylize a te to poskubia i laza i miaucza, mysla ze im zastukam obcasami i beda miec inna karme chyba łosie :evil:
Ostatnio edytowano Czw mar 22, 2012 12:40 przez Karolek(ona), łącznie edytowano 1 raz

Karolek(ona)

Post » Czw mar 22, 2012 12:38 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Cześć...

Normalne koty masz..
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 22, 2012 12:40 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kalair pisze:Cześć...

Normalne koty masz..

czesc
ta koty sa cacy
Duża ma pusto w głowie

Karolek(ona)

Post » Czw mar 22, 2012 13:51 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Norma, nie? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 22, 2012 14:10 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Obrazek
Witaj Karola i kocurki :) Znalazłam ten gif,choć chciałam inny to musiałam kasować i szukałam czegoś aż znalazłam :lol:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw mar 22, 2012 14:34 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 22, 2012 15:34 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kalair pisze:Norma, nie? :mrgreen:

przyganiał kocioł garnkowi

Karolek(ona)

Post » Czw mar 22, 2012 15:35 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

vailet pisze:Obrazek
Witaj Karola i kocurki :) Znalazłam ten gif,choć chciałam inny to musiałam kasować i szukałam czegoś aż znalazłam :lol:

jakis przytyk do mojego wyglądu ??

Karolek(ona)

Post » Czw mar 22, 2012 16:07 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Jak koty nie chcą jeść to najlepiej to olać :twisted: i zostawić je z tą niechcianą michą. Jak zobaczą że nie z tobą te numery to z głodu zjedzą 8)
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw mar 22, 2012 16:08 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

shalom pisze:Jak koty nie chcą jeść to najlepiej to olać :twisted: i zostawić je z tą niechcianą michą. Jak zobaczą że nie z tobą te numery to z głodu zjedzą 8)

a myślisz ze co robie - udaje ze nie widze i musza szamac :D

Karolek(ona)

Post » Czw mar 22, 2012 17:03 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:Obrazek

jakis przytyk do mojego wyglądu ??

No co Ty :!: Przecież ja Ciebie nigdy na oczy nie widziałam.Żarcik taki trochę podkradnięty Tobie i Twoim gifom czy obrazkom.Spodobało mi się,a miał być piesek z kotkiem :twisted:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw mar 22, 2012 17:09 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karola,Bożenak padam z Was :ryk:

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]