tamiss pisze:Kurko [*] Tak bardzo chciałam żeby Ci się udało... Tak bardzo...
Kureczko maleńka... będę pamiętała... Tamiss Droga - odepnij banerek z Rondą .Rondelek leży naparapecie i wygrzewa ciałko... zjada pół tacki Miamora, wieczorem chrupki Orijen... dużo śpi ale to dopiero 4 doby w nowym domu...
dolabra pisze:Kurko ['] Filuś godnie przywita Ciebie z TM
Filuś i Zulutek... napewno utulą maleńką. Zulutek był najlepszym wujaszkiem dla tymczasków dużych i małych. Pokocha Kurkę i się z nią pobawi, potem łepeczek wyliże... juz dobrze Kureczko... już...
Mogła żyć, kochana, bezpieczna, szczęśliwa - mrucząc na kolanach jak nasze koty. Dożyć późnej starości w dobrym domu ... Dlaczego los postawił na jej drodze zamiast dobrego człowieka jakiegoś sk ... ? Tyle bólu, cierpienia, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co to biedactwo przeżyło
Tak bardzo chciałam żebyś wygrała, tak bardzo chciałam żebyś miała swój szczęśliwy dom, żebyś wyzdrowiała. Nie udało się Temu bydlakowi, który Ci to zrobił życzę żeby jemu to samo się stało Biegaj za TM już bez bólu z moim Kacperkiem[*] Biedna tak bardzo cierpiąca koteńko.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”