Fajnie napisałaś jak on cieszy się każdą pierdołką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze: on uwielbia siedziec w lokalach, a jak jest w mcu to az caluje zabawki ze szczescia
on w ogole jak cos bardzo chce - jakas pierdoe nawet z kiosku i dostanie to zaraz caluje to i tuli jakby dostal nie wiadomo co. Az sie chce dziecku cos dawac.
ale najlepiej jak mu sie pokaze to czy na pewno to chce bo jak nie bedzie chcial to kreci glowa, ze nie, czasem powie ci pfuuuuuuu jak na psie kupy na trawie hehe
joszko89 pisze:Karolek(ona) pisze:joszko89 pisze:cześć Wam z ranaco dziś robicie?
wagarujemy
przedszkole prawie cale szlo do kina to zostawilam go w domu bo stwierdlam ze szkoda mi kasy na film 3D - mlody by raczej nie wysiedzial ponad 1,5h z okularach ani w ogole i bajka tez taka malo zachecajaca, on ma swoje typy bajek - Ten cały Lorax za powazny mi sie wydaje dla przedszkola.
Za to babcia kazala po siebie przyjsc do pracy i zabierze go do McDonalda na happy meala - on uwielbia siedziec w lokalach, a jak jest w mcu to az caluje zabawki ze szczescia
on w ogole jak cos bardzo chce - jakas pierdoe nawet z kiosku i dostanie to zaraz caluje to i tuli jakby dostal nie wiadomo co. Az sie chce dziecku cos dawac.
ale najlepiej jak mu sie pokaze to czy na pewno to chce bo jak nie bedzie chcial to kreci glowa, ze nie, czasem powie ci pfuuuuuuu jak na psie kupy na trawie hehe
To musi być w takich chwilach pocieszny ten Twój FilipekPrzedszkolaki do kina powinni z rodzicami chodzić, bo tak to trudno żeby wszystkie wysiedziały. My też lubimy Mc
Ederlezi pisze:cześć Karolka i chłopakiw końcu wróciłam! od dziś zaczęłam biegać
zobaczymy, jak długo
co jadłaś w Mc? Ja, dla odmiany, nie przepadam za takim żarciem.
vailet pisze:Miłego popołudnia Karola,a co tam, Filip gruby nie jest i wolno mu jeść takie rzeczy.
Fajnie napisałaś jak on cieszy się każdą pierdołkąto tak jak ja za komuny
MonikaMroz pisze:
BRYYY KOCIARO
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MAU i 77 gości