Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.d.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 20, 2012 15:11 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Miłego popołudnia Karola,a co tam, Filip gruby nie jest i wolno mu jeść takie rzeczy.
Fajnie napisałaś jak on cieszy się każdą pierdołką :D to tak jak ja za komuny :lol:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto mar 20, 2012 16:17 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Obrazek

BRYYY KOCIARO
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Śro mar 21, 2012 1:28 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karolek(ona) pisze: on uwielbia siedziec w lokalach, a jak jest w mcu to az caluje zabawki ze szczescia
on w ogole jak cos bardzo chce - jakas pierdoe nawet z kiosku i dostanie to zaraz caluje to i tuli jakby dostal nie wiadomo co. Az sie chce dziecku cos dawac.
ale najlepiej jak mu sie pokaze to czy na pewno to chce bo jak nie bedzie chcial to kreci glowa, ze nie, czasem powie ci pfuuuuuuu jak na psie kupy na trawie hehe

Karola , moi robią tak samo. Nawet ten 15-letni. Mac, KFC - to jest to :ok: I każda zabawka musi być zaakceptowana.
A tak przy okazji , bo na wątku vip0 już nie chciałam pisać, to te namiary , które Ci podawałam , nie były na kliniki prywatne. Miałaś jeden telefon prywatny , do p.neurolog, , która przyjmuje na NFZ, a prywatny, bo łatwiej się dodzwonić. Moja synowa poruszyła niebo i ziemię, aby swoje pierwsze dziecko zdiagnozować, trwało to do jego szóstego roku życia - co najmniej o cztery lata za długo. Dziecko uczy się mówić do określonego wieku, potem już tylko wzbogaca słownictwo, szlifuje mowę.
Mam nadzieję, ze u Was będzie lepiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro mar 21, 2012 7:34 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

witamy się

Obrazek
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro mar 21, 2012 8:04 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Doberek Karolka w środku tygodnia :D Miłego dnia :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 21, 2012 9:04 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Obrazek
super dnia życzę :1luvu:
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

Post » Śro mar 21, 2012 9:12 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro mar 21, 2012 9:44 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro mar 21, 2012 11:03 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Myszolandia pisze:Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

hejka :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro mar 21, 2012 11:04 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Jestem już, jestem! :D
Witam się na wątku, pozdrawiam i....mam mnóstwo do doczytania 8O ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro mar 21, 2012 11:04 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

joszko89 pisze:
Karolek(ona) pisze:
joszko89 pisze:cześć Wam z rana :D co dziś robicie?

wagarujemy
przedszkole prawie cale szlo do kina to zostawilam go w domu bo stwierdlam ze szkoda mi kasy na film 3D - mlody by raczej nie wysiedzial ponad 1,5h z okularach ani w ogole i bajka tez taka malo zachecajaca, on ma swoje typy bajek - Ten cały Lorax za powazny mi sie wydaje dla przedszkola.
Za to babcia kazala po siebie przyjsc do pracy i zabierze go do McDonalda na happy meala - on uwielbia siedziec w lokalach, a jak jest w mcu to az caluje zabawki ze szczescia
on w ogole jak cos bardzo chce - jakas pierdoe nawet z kiosku i dostanie to zaraz caluje to i tuli jakby dostal nie wiadomo co. Az sie chce dziecku cos dawac.
ale najlepiej jak mu sie pokaze to czy na pewno to chce bo jak nie bedzie chcial to kreci glowa, ze nie, czasem powie ci pfuuuuuuu jak na psie kupy na trawie hehe

To musi być w takich chwilach pocieszny ten Twój Filipek :D Przedszkolaki do kina powinni z rodzicami chodzić, bo tak to trudno żeby wszystkie wysiedziały. My też lubimy Mc :mrgreen:

pierwszy raz jak szli to bylam z nimi za darmo jako opiekun bo baly sie go zabrac, bo wtedy jeszcze tkai dziskus byl - i siedzial najgrzeczniej z wszystkich dzieci
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Śro mar 21, 2012 11:07 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Ederlezi pisze:cześć Karolka i chłopaki :) w końcu wróciłam! od dziś zaczęłam biegać 8) zobaczymy, jak długo :) co jadłaś w Mc? Ja, dla odmiany, nie przepadam za takim żarciem.

wygnali cie w końcu :P
do Mca to ja ide malemu frajde robic a nie sobie - on sobie zawsze bierze zestaw dla dzieci z nugetsami, frytki i cole do picia - a teraz zrobili jedna zabawke ale dali plastikowe pudelko i do srodka karty i naklejki jako taka promocja. Czyli nie wyrzucasz pudelka od zestawu tylko masz sniadaniowe.
Babcia mu funduje raz w miesiacu po wyplacie i jak jej starczy to i 2gi raz ale dopiero teraz jak cieplo jest, zima raczej nie chodzimy.

ja wole w lidlu kupic take 4 burgery o smaku kurczaka za 1,60 chyba, 4 kajzerki, dokladam plasty sera i za cene jednego chesseburgera mam 4

Karolek(ona)

Post » Śro mar 21, 2012 11:09 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

mój synek przyniósł jakiś czas temu uwagi ze szkoły, że jest niegrzeczny
na pół strony było tych uwag (jest w II klasie)

i go nakrzyczałam i bardzo się przejął
i teraz codziennie chodzi do pani, żeby mu wpisała do zeszytu że jest grzeczny

i pani mu pisze np.
:Michałowi dzisiaj tylko raz zwróciłam uwagę"

a on mi to pokazuje z taka miną jakby wygrał pierwsze miejsce w jakimś konkursie

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro mar 21, 2012 11:11 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

vailet pisze:Miłego popołudnia Karola,a co tam, Filip gruby nie jest i wolno mu jeść takie rzeczy.
Fajnie napisałaś jak on cieszy się każdą pierdołką :D to tak jak ja za komuny :lol:

on to wszystko spala bo przeciez lata jak potluczony
a co do czasow komuny to podobno zle nie bylo z niektorymi rzeczami - praca byla
a ja tez mu nie kupuje co by chcial bo za co
ale on nie jest wymagajacy. Jak jest na drugiejs stronie w lumpku nowy towar to na wage mu tam zawsze jakas pierdole kupie i sie cieszy. ostatnio nabral pierdol do lalki barbie, jakies mini butelki, okulary, radia itp. ze 2zl dalam a jaka radosc

Karolek(ona)

Post » Śro mar 21, 2012 11:11 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

MonikaMroz pisze:Obrazek

BRYYY KOCIARO

bry :mrgreen:

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]