BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 20, 2012 13:41 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Witaj, Dorcia44 :D
podczytuję, podczytuję i .... melduję się na wątku :D

Ja - niestety - gdy tylko odmawiam sobie słodyczy, to od razu ma OGROMNĄ chandrę i WIELKIEGO doła :( :(
Mam dwie słabości kulinarne ... słodkości i kawa oraz niekulinarne ..... KOTY i psiaki :D :D
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Wto mar 20, 2012 14:27 Re: Tytek wciąż gila DEVONEK DO ADOPCJI

dorcia44 pisze:czekam na Emmy
Chyba kozą ,na oliwiona ,sprawna tyle że nie mam transporterów ,wszystkie nadal w świecie po ostatniej akcji z psami :?
Nie wiem co mam robić ,proszę i proszę i nic ,cisza :cry:

Dojechałam, wygłaskałam towarzystwo :1luvu: i pojechałam :wink:
Wszystkie kocie i psie dzieci super ale jak nic kradłabym Pyzę i Dzagę :dance: No i plaskacze :1luvu:
Moze nastepnym razem uda mi sie chociaz na chwile dupsko posadzic bo mogłabym wcale, a wcale od Ciebie Dorciu nie wychodzić! Anioł nie kobieta i na dodatek śliczna :-D
Ja sie tylko grzecznie pytam czemu dopiero teraz sie o braku transportera dowiduje?! Mam jeden mały nieużyany bo moje towarzystwo jeździ w jednym duzym. Czyli juz wiem jaka bedzie kolejna dostawa :wink:
Lilia
Obrazek
Laura
Obrazek

Emmy

Od: Pon sty 26, 2009 16:17

Post » Wto mar 20, 2012 14:47 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

witaj Kotina :D
już jesteś mi bliska :wink: bez psów i kotów moje życie było by puste ,jak bez słodyczy których sobie strasznie ograniczam
kawa tylko z dużą ilością mleka ,tak pół na pół i kawy mało :cry:
jeszcze jedna miłość to owoce :wink:

Emmy ,jesteś strasznie miła ,ja śliczna :?: :ryk: ale i tak jest mi miło :oops:
wszystko obejrzałam ,sherina już wie i kombinuje kiedy po ciuszki przyjechać ,prosiła żebym cię mocno ucałowała i bardzo podziękowała co też czynię :1luvu:
ja mam transportery ,ale organizując akcję najczęściej wykorzystujemy moje transportery ,które zawsze wracają ..teraz nie wróciły :| czekam.
Zostały mi 2 materiałowe ,jeden na kociaka drugi może być na dorosłego kota.
Też mam nadzieje że następnym razem usiądziesz chociaż na chwilę :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto mar 20, 2012 15:03 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Śliczna ,śliczna nie bądź taka skromna i do tego piękny głos :ok: -nie jak mój bas :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto mar 20, 2012 15:14 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Dorciu śliczna kobietka jesteś i już ! Welina ma racje glosik też ma super taki mily cieply :)
Dziekowac nie ma za co, polecam sie! Moja mała bedzie wyrastac z nastepnych ubranek wiec za jakis czas podrzuce wieksze rzeczy :D No i zdaje sie, ze cos dla Bartka też będzie ;)

Kicia do adopcji cudna i ta mordeńka plaskata :1luvu: Gdyby nie mąż maruda ;) juz bym kombinowala jak by tu ja zabrac :)
Lilia
Obrazek
Laura
Obrazek

Emmy

Post » Wto mar 20, 2012 15:21 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Wymienić męża na kota-mniej marudzi :mrgreen: :piwa: :ryk:

welina

Post » Wto mar 20, 2012 15:44 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

dziś chyba dzień dobroci dla mnie :oops:
dziewczyny jesteście :1luvu: co tu dużo mówić od razu mam lepszy dzień :D
Emmy ,Bartek założył bluzę ,buty i wszystko akurat :D
mówi że coraz ładniejsze laski do mnie przychodzą 8) widziałam jak się napuszył kiedy cię zobaczył ,mało nie pękł :ryk:

oj tak mi się dobrze zrobiło :kotek:

butki za duże na mnie ,ale ja już im znajdę dobre nóżki :wink:

a dziewczynka do adopcji mniodzio i te błękitne ślepka :1luvu:
nie było mojej wetki ,jutro ponowny kurs.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 20, 2012 15:45 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

welina pisze:Wymienić męża na kota-mniej marudzi :mrgreen: :piwa: :ryk:

:ryk:
ale chyba z męża większy pożytek :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 20, 2012 15:49 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

dorcia44 pisze:dziś chyba dzień dobroci dla mnie :oops:
dziewczyny jesteście :1luvu: co tu dużo mówić od razu mam lepszy dzień :D
Emmy ,Bartek założył bluzę ,buty i wszystko akurat :D
mówi że coraz ładniejsze laski do mnie przychodzą 8) widziałam jak się napuszył kiedy cię zobaczył ,mało nie pękł :ryk:

oj tak mi się dobrze zrobiło :kotek:

butki za duże na mnie ,ale ja już im znajdę dobre nóżki :wink:

a dziewczynka do adopcji mniodzio i te błękitne ślepka :1luvu:
nie było mojej wetki ,jutro ponowny kurs.

Dobrze, ze chociaz Bartkowe dobre :D Mam nadzieje, ze sie podobaja :D
Haha nie wiedzialam ,ze jeszcze robie na kims wrazenie ;)

Welinko o to jest mysl postawie mu ultimatum kot albo on :ryk: :piwa:

Dorciu, a jakie ona ma futerko cudne i ogolnie chyba bardzo miziasta jest zakochalam sie :1luvu:
Lilia
Obrazek
Laura
Obrazek

Emmy

Post » Wto mar 20, 2012 15:59 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

dorcia44 pisze:

Dorciu zależy z jakiego,są różne modele 8) Patrz.... ja też mam niebieskie oczęta, może mnie adoptujesz-koteczkę filigranową :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Post » Wto mar 20, 2012 22:17 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

jak miło się czyta takie fajne rzeczy :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto mar 20, 2012 22:26 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

welina pisze:
dorcia44 pisze:

Dorciu zależy z jakiego,są różne modele 8) Patrz.... ja też mam niebieskie oczęta, może mnie adoptujesz-koteczkę filigranową :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

welinko ,a jak byś korzystała z kuwety,..krytej :ryk:

tak ,ten dzień był zdecydowanie weselszy ,milszy .
Wyciszyłam się dzięki wam :wink:
Gadzina zrobił mi niesopodziankę bo popakował liście na ogródku w wory ,sam z siebie :roll: chyba muszę sprawdzić czy zdrowe to moje dzieciątko :mrgreen:

Emmy ,torbę chyba wystawie na bazarek ,jesli pozwolisz :?: jest śliczna ,skórzana ,jak dla mnie hmm za wykwintna :oops:

Dobrej nocki kochani :kotek:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 20, 2012 22:35 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Dorciu rób z tymi rzeczami co uważasz za słuszne :)
Lilia
Obrazek
Laura
Obrazek

Emmy

Post » Śro mar 21, 2012 8:09 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Witam porannie i życzę miłego dzionka :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro mar 21, 2012 8:14 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

:D Dziendoberek z samego ranka :D
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

[poprzednia][następna]