Roczny kociak do adopcj! [ŁÓDŹ]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 14, 2012 15:02 Roczny kociak do adopcj! [ŁÓDŹ]

Nazywa się kiciuś ma rok jest bardzo żywym i energicznym kotem, ale lubi się też przytulić wtedy kiedy sam tego potrzebuje. Trochę rozrabia ale jak to młody kot, czarno-biały, wykastrowany, nie wychodzi na dwór. Szukam dla niego dobrego i odpowiedzialnego właściciela na całe jego życie troskliwego i kochającego koty. mój numer telefonu 516496958 l

Tylko dom niewychodzący, najlepiej z zabezpieczonymi oknami. Może być z kotem lub bez. Wszelkich informacji na temat kota udziela koleżanka pod numerem telefonu podanym w cytowaniu!!
Ostatnio edytowano Wto mar 20, 2012 14:02 przez Roulett, łącznie edytowano 1 raz
Zapraszamy! Nowa strona!
Obrazek

Roulett

Od: Sob paź 17, 2009 15:08

Post » Wto mar 20, 2012 10:11 Re: Roczny kociak do adopcj! [ŁÓDŹ]

ma swój watek?
taki ze zdjęciami?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto mar 20, 2012 14:02 Re: Roczny kociak do adopcj! [ŁÓDŹ]

Nie ma, bo zdjęć nie ma. A ten wątek nie może być jego wątkiem?
Poproszę koleżankę żeby mi jakieś przesłała.
Zapraszamy! Nowa strona!
Obrazek

Roulett

Post » Wto mar 20, 2012 14:12 Re: Roczny kociak do adopcj! [ŁÓDŹ]

może być oczywiście
ale cytujesz coś z innego wątku -dlatego myślałam że już ma wątek

zdjecia bardzo potrzebne
ogłaszasz go na stronach z ogłoszeniami?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto mar 20, 2012 14:35 Re: Roczny kociak do adopcj! [ŁÓDŹ]

Nie ogłosiłam, niestety nie mam czasu na takie coś, a nie wiem czy koleżanka zgodziłaby się na podanie numeru telefonu na publicznym serwisie. Ogłoszenia powinny należeć już do niej. Ja wstawiłam tutaj tylko grzecznościowo, a pomóc zawsze można :)

Kotu się źle nie dzieje, jest w dobrych i odpowiedzialnych rękach, nie zostanie wyrzucony na bruk.
Zapraszamy! Nowa strona!
Obrazek

Roulett

Post » Wto mar 20, 2012 15:04 Re: Roczny kociak do adopcj! [ŁÓDŹ]

Roulett pisze:Nie ogłosiłam, niestety nie mam czasu na takie coś, a nie wiem czy koleżanka zgodziłaby się na podanie numeru telefonu na publicznym serwisie. Ogłoszenia powinny należeć już do niej. Ja wstawiłam tutaj tylko grzecznościowo, a pomóc zawsze można :)

Kotu się źle nie dzieje, jest w dobrych i odpowiedzialnych rękach, nie zostanie wyrzucony na bruk.

To jak chcecie znaleźć kotu dom? Tutaj 8O :?: Cuda się czasem zdarzają i owszem ale my wszyscy mamy wielu takich podopiecznych.I szukamy im domów.
Najlepiej sprawdzaję się jednak ogłoszenia w necie .Oczywiście opcja przesiewki chętnych wchodzi w grę.Więc chciał nie chciał numer powinien byc podany. Na każdym ogłoszeniu czy to netowskim czy papierkowym.
Nawiasem mówiąc zdjęcia bardzo ułatwiają podjęcie decyzji o adopcji.I fajny opis kota.Nie taki suchy, zdawkowy .Nic nie mówiący o jego charakterze i przyzwyczajeniach .
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>