ewka63 pisze:Chciałem tylko powiedzieć, że kotek spać nie może jak ktoś mu przeszkadza
Julcio
no straszne Julek, może ja zaczne latac zeby kotkom nie przeszkadzało jak podłoga skrzypi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewka63 pisze:Chciałem tylko powiedzieć, że kotek spać nie może jak ktoś mu przeszkadza
Julcio
kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:weźta mi tego rudego stąd bo mi tu leży na biurku i chrapie jak lokomotywa no
Luubiiiiiię rude.Muszę poważnie przemyśleć.I ja też chrapię...było by nas dwoje....![]()
joszko89 pisze:Cześć KarolkiU nas Oluś to taki co ma za dużo w dupie, Linka to jest za to najlepsza, bo praktycznie wszystko zje
Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:weźta mi tego rudego stąd bo mi tu leży na biurku i chrapie jak lokomotywa no
Luubiiiiiię rude.Muszę poważnie przemyśleć.I ja też chrapię...było by nas dwoje....![]()
Filip też chrapie i to głosniej
Poza tym mnie chodziło żeby go ktos zabrał z biurka żeby mi nie chrapało tu, tak to nie oddam
Toffika łobuza se bierz
juana pisze:Cześć wieczornie![]()
![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:Od Rudego sie w ogole zaczeło
dwoiedzialam sie ze Ruda kotka jest w ciazy i pwoiedzialam tak bez namyslu, jak bedzie rude dziecko to ja chce, i potem sie dowiedziedzialam ze sa 2 rudaski i 2 buraski
Wiec od razu zaklepałam i dobrze zrobilam bo by juz go nie bylo na swiecie - rodzenstwo i matka juz za TM [*]
a mnie kazano go zabierac po gora 6tyg. albo pojdzie do gospodarza do szopy to jak moglam oddac do szopy
bulba pisze:Doberek Karolka![]()
![]()
Miłego, ciepłego i słonecznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Paula05 i 92 gości