Moderator: Estraven

Aneta.I pisze:No to powiedz gdzie Mikołaja od kuwet można spotkać, ewentualnie jakiego zajca z kuwetami, chętnie bym go złapała![]()

AniaWrocław pisze:Aneta.I pisze:O, narożną mam chyba podobną. A szukam jakiejś większej narożnej![]()
Ona głęboka jest?
Głęboka, wreszcie taliby mogą kopać do upojeniajedną mam odkrytą jak widziałaś, bo niektóre boją się zamkniętych (klaustrofobia czy co?)
felin pisze:AniaWrocław pisze:Aneta.I pisze:O, narożną mam chyba podobną. A szukam jakiejś większej narożnej![]()
Ona głęboka jest?
Głęboka, wreszcie taliby mogą kopać do upojeniajedną mam odkrytą jak widziałaś, bo niektóre boją się zamkniętych (klaustrofobia czy co?)
Jaka tam klaustrofobia? Wysypać się z takiej nie daje tyle co trzeba, żeby bylo ważne

AniaWrocław pisze:Aneta.I pisze:O, narożną mam chyba podobną. A szukam jakiejś większej narożnej![]()
Ona głęboka jest?
Aneta.I pisze:AniaWrocław pisze:Aneta.I pisze:O, narożną mam chyba podobną. A szukam jakiejś większej narożnej![]()
Ona głęboka jest?
Ja będę musiała też za jakimś czymś większym i głębszym rozejrzeć, bo teraz dwa koty na stanie, to i zapotrzebowanie na kopanie się zwiększy
A narożne do mojej łazienki idealnie pasują![]()
z zamkniętą nie próbowałam, ale przecież nie odmówię sobie włażenie boso w rozsypany koci żwirek

Aneta.I pisze:hhaha..
Bubek zawsze po zmianie na świeżutki lubi swą radość okazywać wysypywaniem zawartości kuwety.... Później włazi i zostawia.. to no
standardowy rytuał.. Raz nawet nie zrobił tak, jak zawsze - myślałam, że kot chory![]()

Aneta.I pisze:w czysty żwirek. bez niespodzianki. fachowo się wbija
Bu jeszcze nigdy nie zostawił mi miny przeciwpiechotnej

AniaWrocław pisze:Aneta.I pisze:w czysty żwirek. bez niespodzianki. fachowo się wbija
Nie trać nadziei
Aneta.I pisze:AniaWrocław pisze:Aneta.I pisze:w czysty żwirek. bez niespodzianki. fachowo się wbija
Nie trać nadziei
nie będę od niego aż tyle wymagać
Chociaż nie wiem, czy Czarna kiedyś na nas nie zapoluje
wszystko przed nami![]()
![]()
a teraz uciekam, zostawiam drzwi otwarte i mam nadzieje, że rano koty w jednym kawałku będą. Każde w swoim rzecz jasna

Użytkownicy przeglądający ten dział: włóczka i 47 gości