karma RC Diabetic - podrabiana czy nie?

rozmowy o cukrzycy i niewydolności nerek u kotów

Moderator: Moderatorzy

Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Pon mar 19, 2012 20:12 karma RC Diabetic - podrabiana czy nie?

Mój najstarszy kot powinien jeść Royal Canin Diabetic - niestety jest ona dostępna jedynie w workach po 0,4 i 1,5 kg, a to nie bardzo mi się opłaca, bo do tej pory kupowałem worki po 6 kg. Trafiłem na Allegro na worki po 3,5 kg - cena - żadna okazja, normalna. Kupiłem, przyszło. Opakowanie wygląda dobrze, są polskie napisy. Kupiłem też dla porównania u weta torebke 0,4 kg i okazuje się, że kształt krokieta jest zupełnie inny. Chyba tak nie powinno być. Zastanawiam się czy nie kupiłem podróbki?
Czy ktoś używa takiej karmy i mógłby opisać kształt krokieta lub wstawić jego zdjęcie?
z góry dzięki.
Marek

trzyczarnekoty

Od: Pon mar 19, 2012 20:03

Post » Pon mar 19, 2012 21:59 Re: karma RC Diabetic - podrabiana czy nie?

Marku, zaglądnij do wątku cukrzycowego 8) Jeśli Twój kot boryka się z tą chorobą to szkoda dobijać taką shitdietą jak rc diabetic.
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Śro mar 21, 2012 8:31 Re: karma RC Diabetic - podrabiana czy nie?

Co do RC - kupowałam Persiana i też tak było, że w małych opakowaniach chrupki miały inny kształt niż w dużych. Na dodatek kot nie chciał jeść tych z dużej paczki :evil: Droooogi interes :roll: I do tego niekoniecznie zdrowy, teraz już wiem.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15