kalair pisze:

Lafizdrolek patrzy prosto w obiektyw aparata

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:
juz to foto bylo - pytalam co za glupoty ogladlaiscie
ale w ogóle to cześć Safolina
Caragh pisze:kalair pisze:
Cześć Moje Safolątko![]()
![]()
kalair pisze:
Witanko Irisiu![]()
![]()
kalair pisze:
Hello Laffiku![]()
![]()
kalair pisze:MonikaMroz pisze:Cześć Bozena i Kociaki. Ja na 12.30 do dentysty.
Chleb sie nie udał. Mimo że ładnie wyrósł to wyszedł zakalec i jak pisałam wczoraj w przepisie była podana zła temperatura pieczenia i góra chleba zjarała mi sie na maxa. Jestem zła. A chleb jest gumowy![]()
![]()
![]()
Mili ma już RC Oral. Jak skończę jej zapuszczać krople do uszu to spróbuję jej czyścić zęby woda utlenioną. Może pomoże coś na kamień.
Cześc Monia. Rany, jak było u dentysty???
A Mili nie lubi suchej karmy?? Bo ściera kamień, może by coś pomogła. A czyszczenie wodą utlenioną jej nie zaszkodzi?? Nie połknie?
A następnym razem spróbuj z termoobiegiem upiec. Może z jakimś innym przepisem??
MonikaMroz pisze:kalair pisze:MonikaMroz pisze:Cześć Bozena i Kociaki. Ja na 12.30 do dentysty.
Chleb sie nie udał. Mimo że ładnie wyrósł to wyszedł zakalec i jak pisałam wczoraj w przepisie była podana zła temperatura pieczenia i góra chleba zjarała mi sie na maxa. Jestem zła. A chleb jest gumowy![]()
![]()
![]()
Mili ma już RC Oral. Jak skończę jej zapuszczać krople do uszu to spróbuję jej czyścić zęby woda utlenioną. Może pomoże coś na kamień.
Cześc Monia. Rany, jak było u dentysty???
A Mili nie lubi suchej karmy?? Bo ściera kamień, może by coś pomogła. A czyszczenie wodą utlenioną jej nie zaszkodzi?? Nie połknie?
A następnym razem spróbuj z termoobiegiem upiec. Może z jakimś innym przepisem??
Mili lubi sucha. głównie je suchą. Nie wiem czemu ten kamień. Już mam stresa bo na innym wątku dziewczyny napisały że to moze od nerek. A Suri na nerki zmarła. Nie chcę drugi raz tego samego przezywać
![]()
![]()
kalair pisze:
kalair pisze:zuzzik pisze:kalair pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
prześwietlona Irisia
Cień Irisi.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana, Lifter i 367 gości