Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
itaka pisze:A w ogóle czemu J. Duszyńskie się tam wypowiadał o "naszych kotach". Ten człowiek jest daleko nie kompetentny ...
Jarka pisze:itaka pisze:A w ogóle czemu J. Duszyńskie się tam wypowiadał o "naszych kotach". Ten człowiek jest daleko nie kompetentny ...
Bo prowadząca pytała go o sytuację kotów w Poznaniu.
Próbowałam znaleźć audycję z MartąK, ale nie dałam rady.
paula_kropcia pisze:, a poza tym Pan Duszyński powiedział wyraźnie o łapankach na PKS że "nie ma jeszcze tego takiego działania w pełni, ale zaczniemy to logistycznie jakoś rozwiązywać...."
paula_kropcia pisze:może chcą teraz logistycznie rozwiązywać sytuację tych kotów które już złapałyście dziewczyny? nigdy nie wiadomo czy za kilka tygodni lub miesięcy nie będzie audycji, że dzięki fundacji koty znalazły nowe miejsca do życiaja odniosłam wrażenie po wysłuchaniu tej audycji, że latają wolontariuszki bez ładu i składu po piwnicach i terenach PKS-u ale teraz już Fundacja logistycznie z organizuje tą pracę.
Może się czepiam, ale nie lubię jak ktoś się tak nie precyzyjnie wypowiada, jeszcze o nie swojej pracy tak naprawdę.
paula_kropcia pisze:może chcą teraz logistycznie rozwiązywać sytuację tych kotów które już złapałyście dziewczyny? nigdy nie wiadomo czy za kilka tygodni lub miesięcy nie będzie audycji, że dzięki fundacji koty znalazły nowe miejsca do życiaja odniosłam wrażenie po wysłuchaniu tej audycji, że latają wolontariuszki bez ładu i składu po piwnicach i terenach PKS-u ale teraz już Fundacja logistycznie z organizuje tą pracę (o dzięki Ci
)
Może się czepiam, ale nie lubię jak ktoś się tak nie precyzyjnie wypowiada, jeszcze o nie swojej pracy tak naprawdę.
Zorlis pisze:Mogę iść jutro na PKP, dzisiaj się ze wszystkim nie wyrobię
Zorlis pisze:Mogę iść jutro na PKP, dzisiaj się ze wszystkim nie wyrobię
Użytkownicy przeglądający ten dział: florka, Google [Bot], puszatek i 446 gości