dinzoo pisze:a co? że niby 16letnia kicia to już niekonkursowa? jeszcze pokaże młodzieży
Toteż już wysłałam jej zdjęcie

Moderator: Moderatorzy
dinzoo pisze:a co? że niby 16letnia kicia to już niekonkursowa? jeszcze pokaże młodzieży
Kociara82 pisze:
5.Hestia od Kicorek
Moja pierwsza devonka, królowa mojego małego stadka, gwiazda wybiegów i słodka mrucząca przytulanka
Tiaaa... postrach... 2,5 kg kotkaMyszolandia pisze:Kociara82 pisze:
5.Hestia od Kicorek
Moja pierwsza devonka, królowa mojego małego stadka, gwiazda wybiegów i słodka mrucząca przytulanka
Hehe,to ta gwiazdeczka (bardzo groźna- postrach MCO
) co ją mizialam w Łodzi na początku marca
Kociara82 pisze:wybaczcie, ale powrzucam fotki dopiero w sobote... Jeden z moich najblizszych sercu kocich przyjaciol bardzo, bardzo cierpi... Jego Duza zdecydowala sie podjac te najtrudniejsza decyzje i jutro Ozzi odejdzie za TM...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Z reszta on kandydowal w jednym z wczesniejszych konkursow, to Ozzi od Justa&Zwierzaki, kot ktory ma juz ze 17 lat, najdzielniejszy kot jakiego znam... Wczoraj sie ze mna mizial tak, jak nie robil tego od bardzo dawna, poniewaz choroba zaczela coraz bardziej postepowac. Zegnal sie ze mna... Nie mam sily dzis na ten konkurs, wybaczcie... W razie czego przedluze termin zgloszen... oczywiscie zgloszenia mozecie mi nadal posylac na pw, ale powiedzmy, ze "zawieszam" ten konkurs choc na 2 dni wobec zaistnialej sytuacji...
Kicorek pisze:...
Troszkę większe fotki Hestii wysłałam, nie wiem, dlaczego są wstawione takie malutkie.
gosiaa pisze:To do kiedy ostatecznie są przyjmowane zgłoszenia?
paw pisze:a gdzie Kefir???![]()
fanki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości