Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 18, 2012 21:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
kamari pisze:Ojej, udało mi się publicznie przegapić. Wielkie halo :roll: ja nawet nie pamiętam daty swoich urodzin, ani który dzisiaj 8)

E tam...mnie się zdarza zapomnieć, jaki jest dzień tygodnia :mrgreen: .

To mam w standardzie :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie mar 18, 2012 21:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

uciekam cioteczki bo czuję że Małoletnia pomimo zażycia ibuprofenu nadal za ciepła....
oby sie rozeszło i było lepiej...
a nie lepiej nie mówić....

spokojnej nocy ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie mar 18, 2012 21:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Dziewczyny muszę Was pożegnać... Nie chcę stresować koty. Na dobranoc fotki z cyklu: cieszymy się z wiosny :D :D :D

Obrazek Obrazek

Dobranoc :kotek:
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Nie mar 18, 2012 21:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:
vip0 pisze:
kamari pisze:Ojej, udało mi się publicznie przegapić. Wielkie halo :roll: ja nawet nie pamiętam daty swoich urodzin, ani który dzisiaj 8)

U...to musicie się pilnować...bo doktor jak chce sprawdzić stan waszej świadomości to zawsze o datę pyta..... :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie mar 18, 2012 22:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Jak ja lubię tu zaglądać. :oops: Któż nie ma słabostek? A jeśli masz tylko jedną, to podziwiam!
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Nie mar 18, 2012 22:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kocurzyca41 pisze:
kamari pisze:
vip0 pisze:

U...to musicie się pilnować...bo doktor jak chce sprawdzić stan waszej świadomości to zawsze o datę pyta..... :ryk:

Ups...chyba sobie zacznę zapisywać :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie mar 18, 2012 22:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Aniu, zdjęcia piękne...ten po prwej stronie to do mojego Alusia podobny :1luvu: .
Dobrej nocy :D !

Asia, spij dobrze :D !

Renia, mój pan doktor zawsze pyta " i co sie zadziało? " :D
Daty często sam nie pamięta :ryk:

Saintpaulia, dobry wieczór :D .
No jedną mam, bo na więcej mnie nie stać :ryk: .

Mario, ja zapisuje tylko, jak idę do ginekologa...datę ostatniego okresu, bo tylko o to pyta :oops: :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie mar 18, 2012 22:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:
vip0 pisze:Urodziny miałam :( .
Imieniny miałam :( .
I co, 11 miesięcy będę czekać? :(
:ryk:

nooo akurat zdążymy uzbierać :D

czasami w szmateksach można zanabyć flaszeczkę perfum 8)
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie mar 18, 2012 22:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

To w naszych nie widziałam jeszcze :( ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie mar 18, 2012 22:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Vip sie odmeldowuje na dzisiaj :mrgreen: .
Obejrzę sobie " Dowody zbrodni ", zjem kolacyjkę i położę się, bo pobudka tradycyjna bedzie :roll: .
Życzę wszystkim cioteczkom dobrej nocy :D !
Do jutra!

vip

Post » Nie mar 18, 2012 22:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon mar 19, 2012 7:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

a my życzymy miłego dnia dzisiaj w vipkowie :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Pon mar 19, 2012 7:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

byłam wczoraj na najprawdziwszym babskim combrze w Chorzowie Batorym -o matulu,się działo
komputer mi faluje nadal
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon mar 19, 2012 7:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

dobry ;)
nocka taka se....... :roll:

vip0 pisze:Mario, ja zapisuje tylko, jak idę do ginekologa...datę ostatniego okresu, bo tylko o to pyta :oops: :ryk:

no patrz... a mnie nie spytał jak ostatnio bylam....
za to się śmiał, że przyszłam na coroczny przegląd :ryk:

mamaGiny pisze:byłam wczoraj na najprawdziwszym babskim combrze w Chorzowie Batorym -o matulu,się działo
komputer mi faluje nadal

ło matulu...... może coś typu alka prim by ci sie przydało.....

a ja właśnie dzwoniłam do przedszkola, że Tosia nie przyjdzie bo chora a pani dyrektor do mnie że właśńie w przedszkolu mają..... szkarlatynę
więc coś czuję, że chce czy nie to nas też może zaatakować bo to się wykluwa jakies 2tyg :roll:

miłego dnia :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pon mar 19, 2012 8:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]