Hańka pisze:Oj, ciemiężono! Acz nie wszystkich. Nieraz mi głupio było, że koleżanki mogą a ja nie
No to samo miałam. Zaczęło się już w przedszkolu. Dzieci coś opowiadały, a ja ni w ząb nie wiedziałam, o czym mówią.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hańka pisze:Oj, ciemiężono! Acz nie wszystkich. Nieraz mi głupio było, że koleżanki mogą a ja nie
mimbla64 pisze:Hańka pisze:Oj, ciemiężono! Acz nie wszystkich. Nieraz mi głupio było, że koleżanki mogą a ja nie
No to samo miałam. Zaczęło się już w przedszkolu. Dzieci coś opowiadały, a ja ni w ząb nie wiedziałam, o czym mówią.
Hańka pisze:mimbla64 pisze:Hańka pisze:Oj, ciemiężono! Acz nie wszystkich. Nieraz mi głupio było, że koleżanki mogą a ja nie
I czemu właściwie? Jakież to wyuzdane sceny mogła wówczas tv pokazywać? "Wania rozbiera...traktor".
mimbla64 pisze:Hańka pisze:mimbla64 pisze:Hańka pisze:Oj, ciemiężono! Acz nie wszystkich. Nieraz mi głupio było, że koleżanki mogą a ja nie
I czemu właściwie? Jakież to wyuzdane sceny mogła wówczas tv pokazywać? "Wania rozbiera...traktor".
U moich rodziców to raczej była zasada. Po dobranocce dziecko idzie spać. Bardzo dobra zasada, kiedy porównuję z współczesnymi dziećmi śniętymi na zajęciach i dowiaduję się, że dziesięciolatek chodzi spać o 23.
Ale na przykład przez te zasady nie obejrzałam nigdy ani jednego odcinka Świętego.
mimbla64 pisze:(...)
Ale na przykład przez te zasady nie obejrzałam nigdy ani jednego odcinka Świętego.
Wojtek pisze:mimbla64 pisze:(...)
Ale wtedy filmy były powtarzane o 10 (czy też o 11?) rano. Jak ktoś miał do szkoły na "drugą zmianę", a rodzice byli w pracy, to mógł obejrzeć
mimbla64 pisze:No proszę okazuje się, że moglibyśmy Stowarzyszenie Dzieci Ciężko Ciemiężonych w Dzieciństwie przez Rodziców Stosujących Dyskryminację ze względu na Wiek założyć.
Hańka pisze:mimbla64 pisze:No proszę okazuje się, że moglibyśmy Stowarzyszenie Dzieci Ciężko Ciemiężonych w Dzieciństwie przez Rodziców Stosujących Dyskryminację ze względu na Wiek założyć.
Się zgłaszam. A podglądać przez zamknięte drzwi się nie dało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], luty-1, Sigrid i 1212 gości