Kto chce doopcię, kto ogonek, kto grzbiecik?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:
kalair pisze:MonikaMroz pisze:kalair pisze:MonikaMroz pisze:Ciocia M dziekuje za zdjęcia. Jesteś śliczna Irisko kochana.
Właśnie piekę chlebek żytni. Tym razem może mi się uda bo ładnie wyrósł.
O, a jaki masz przepisik? Pierwszy raz pieczesz?
Żytni drugi raz. Za pierwszym razem mi się nie udało. A już raz tez piekłam pszenny i był smaczny.
A ten już mi sie za mocno na wierzchu zjarał. Źle w przepisie jest napisana temperatura wypieku.
A masz termoobieg?? Pszenny fajnie piekę, żytni mi wyszedł troszkę twardy, aczkolwiek smaczny, i został zjedzony!
Caragh pisze:kalair pisze:
Ja chce całego Safola![]()
![]()
![]()
Ale Safol to wie
MonikaMroz pisze:kalair pisze:MonikaMroz pisze:kalair pisze:MonikaMroz pisze:Ciocia M dziekuje za zdjęcia. Jesteś śliczna Irisko kochana.
Właśnie piekę chlebek żytni. Tym razem może mi się uda bo ładnie wyrósł.
O, a jaki masz przepisik? Pierwszy raz pieczesz?
Żytni drugi raz. Za pierwszym razem mi się nie udało. A już raz tez piekłam pszenny i był smaczny.
A ten już mi sie za mocno na wierzchu zjarał. Źle w przepisie jest napisana temperatura wypieku.
A masz termoobieg?? Pszenny fajnie piekę, żytni mi wyszedł troszkę twardy, aczkolwiek smaczny, i został zjedzony!
Mam termoobieg ale go nie włączyłami góra się zjarała. W środku jeszcze nie dopieczony i włożyłam znowu do piekarnika i od dołu włączyłam pieczenie. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
kocurzyca41 pisze:Ja oglądałam kaczuszki Ciociu!!
A co to są...te kaczuszki? Dzidzia i Milusia zaciekawione.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:
To ja na kitkę reflektuję....
Takie fajne pływające po rzece ptaszki , wiecie dziewczynki?
kocurzyca41 pisze:Takie fajne pływające po rzece ptaszki , wiecie dziewczynki?
W życiu żadnych takich nie widziałyśmy....U nas to tylko fruwające....pływających brak...Fajnie macie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 372 gości