Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 18, 2012 21:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Bazyliszkowa pisze:
kamari pisze:Najbardziej lubię olejki, pamiętacie taki bułgarski, różany, w drewnianym flakoniku?

Pamiętam. Choć to dawno było :roll:

Cały czas to robią. Mam jeden taki. Zapach dzikiej róży. Lato, ciepełko, beztroska....
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie mar 18, 2012 21:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:
Bazyliszkowa pisze:
kamari pisze:Najbardziej lubię olejki, pamiętacie taki bułgarski, różany, w drewnianym flakoniku?

Cały czas to robią. Mam jeden taki. Zapach dzikiej róży. Lato, ciepełko, beztroska....

Pamiętamy...pamiętamy I nawet miło nam się kojarzy.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie mar 18, 2012 21:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kalair pisze:
kocurzyca41 pisze:
vip0 pisze:Niedługo brzunio Michasi bedzie do obcałowywania, bo ogolone :mrgreen: !
Wszyscy się ze mnie śmieją, że tak przeżywam tą sterylkę Michasi :evil: ...
No przeżywam, no co zrobię :( ...

A pewnie zawsze to stres i nerwy....Każdy normalny człowiek martwi się o swojego pupila....

Dokładnie! I choćby była to dziesiąta sterylka, będzie się przeżywać. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Witam....Dokładnie to chciałam powiedzieć...i żeby poprawić Ci humor Małgosiu małe zdjątko miss sterylek(tytuł nadany przeze mnie):

Obrazek
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Nie mar 18, 2012 21:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

no zostawić was na moment....

kamari pisze:Szczotki są we wszystkich sklepach zoo.

wiedziałam, że tak napiszesz :ryk:
tylko mnie nie po drodze zawsze.... ;)

vip0 pisze:Uwielbiam perfumy :oops: .

no patrzajta ludziska...
ja tez lubię... ;)
własnie w stonce kupiłam podróbkę green tea...bo orginał tez mam ale go "oszczędzam" ;)

kamari pisze:A słabość do zapachów rozumiem :D Najbardziej lubię olejki, pamiętacie taki bułgarski, różany, w drewnianym flakoniku?

ja mam taki... przywieziony w 84' z Bułgarii i po tylu latach skubany pachnie tak samo :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie mar 18, 2012 21:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:
Bazyliszkowa pisze:

Z Bułgarii mama przywoziła zapach bzu 8) W buteleczce był piekny fioletowy bez,pachniało w całym domu jak mama go uzyła,do dziś wspominam ten zapach :(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie mar 18, 2012 21:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Najbardziej mnie denerwuje, że nie mogę znaleźć perfum o zapach jaśminu. :evil:
Zapach absolutnie czarowny, uwielbiam. :1luvu:
A pozostaje mi tylko jaśminowa " dyngusówka " co rok na wielkanoc, która z prawdziwym zapachem jaśminu nie ma nic wspólnego :( .

Ania, cześć, ale Maniusia śliczna z tym brzusiem wygolonym :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie mar 18, 2012 21:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Co do słabostek:
- 16 podstawowych (spis z natury z wczoraj)
- kawa
- więcej kawy
- jeszcze więcej kawy
- kolorowe ciuchy
- filmy z Bollywood
- zapachy
- patrz punkt pierwszy
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie mar 18, 2012 21:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

co do moich słabostek...
* potrafię ostatnia kasę wydac na książki ukochanej autorki...
* buty
* torebki......

Gosia zapach jasminu to kiedyś miał adidas...ale tej wersji już od jakichś 10-12lat nie robią...a szkoda bo go uwielbialam....
looknij na gg ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie mar 18, 2012 21:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:co do moich słabostek...
* potrafię ostatnia kasę wydac na książki ukochanej autorki...
* buty
* torebki......

Gosia zapach jasminu to kiedyś miał adidas...ale tej wersji już od jakichś 10-12lat nie robią...a szkoda bo go uwielbialam....

taki z zielona nakrętką :?:

kotx2

Post » Nie mar 18, 2012 21:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Jaśmin też mi się z czymś kojarzy, ale nie wiem czy to Addidas :oops: Trzeba będzie poszukać.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie mar 18, 2012 21:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Buty to nie...torebki to takie, jakie mi sie trafią, byle duże były, bo duzo nosze różnych szpargałów :oops: .

To niech Wam sie ten jaśmin z czymś pokojarzy, dobrze? :D
I jakby co, to pisać :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie mar 18, 2012 21:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kotx2 pisze:
johaśka pisze:Gosia zapach jasminu to kiedyś miał adidas...ale tej wersji już od jakichś 10-12lat nie robią...a szkoda bo go uwielbialam....

taki z zielona nakrętką :?:

taaak, właśnie ten :1luvu: dokładnie ten http://allegro.pl/adidas-woman-seledyno ... 20016.html
dlaczego go już nie robią......
Ostatnio edytowano Nie mar 18, 2012 21:24 przez johaśka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie mar 18, 2012 21:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:Buty to nie...torebki to takie, jakie mi sie trafią, byle duże były, bo duzo nosze różnych szpargałów :oops: .

To niech Wam sie ten jaśmin z czymś pokojarzy, dobrze? :D
I jakby co, to pisać :D .

Zajrzyj na wątek o perfumach 8) zaraz podeślę linka

kotx2

Post » Nie mar 18, 2012 21:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=17666
Żebyście szukać daleko nie musiały.... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

vip0 pisze:I jakby co, to pisać :D .

ja do Ciebie pisze na gg....same ważności ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]