Bazyliszkowa pisze:kamari pisze:Najbardziej lubię olejki, pamiętacie taki bułgarski, różany, w drewnianym flakoniku?
Pamiętam. Choć to dawno było
Cały czas to robią. Mam jeden taki. Zapach dzikiej róży. Lato, ciepełko, beztroska....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:kamari pisze:Najbardziej lubię olejki, pamiętacie taki bułgarski, różany, w drewnianym flakoniku?
kamari pisze:Bazyliszkowa pisze:kamari pisze:Najbardziej lubię olejki, pamiętacie taki bułgarski, różany, w drewnianym flakoniku?
Cały czas to robią. Mam jeden taki. Zapach dzikiej róży. Lato, ciepełko, beztroska....
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:vip0 pisze:Niedługo brzunio Michasi bedzie do obcałowywania, bo ogolone!
Wszyscy się ze mnie śmieją, że tak przeżywam tą sterylkę Michasi...
No przeżywam, no co zrobię...
A pewnie zawsze to stres i nerwy....Każdy normalny człowiek martwi się o swojego pupila....
Dokładnie! I choćby była to dziesiąta sterylka, będzie się przeżywać.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kamari pisze:Szczotki są we wszystkich sklepach zoo.
vip0 pisze:Uwielbiam perfumy.
kamari pisze:A słabość do zapachów rozumiemNajbardziej lubię olejki, pamiętacie taki bułgarski, różany, w drewnianym flakoniku?
kamari pisze:Bazyliszkowa pisze:kamari pisze:Najbardziej lubię olejki, pamiętacie taki bułgarski, różany, w drewnianym flakoniku?
johaśka pisze:co do moich słabostek...
* potrafię ostatnia kasę wydac na książki ukochanej autorki...
* buty
* torebki......
Gosia zapach jasminu to kiedyś miał adidas...ale tej wersji już od jakichś 10-12lat nie robią...a szkoda bo go uwielbialam....
kotx2 pisze:johaśka pisze:Gosia zapach jasminu to kiedyś miał adidas...ale tej wersji już od jakichś 10-12lat nie robią...a szkoda bo go uwielbialam....
taki z zielona nakrętką
vip0 pisze:Buty to nie...torebki to takie, jakie mi sie trafią, byle duże były, bo duzo nosze różnych szpargałów.
To niech Wam sie ten jaśmin z czymś pokojarzy, dobrze?![]()
I jakby co, to pisać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 64 gości