TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 18, 2012 14:56 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! OZZINKU [*][*]

tak, Ozziemu nalezy sie posmiertny medal za odwage :) Nie bal sie, mial duzo sil i do samego konca walczyl z choroba. Byl niesamowicie dzielny...
A co do czuwania... jestem pewna, ze jest gdzies obok Justy. Ja jeszcze czuje jego obecnosc kiedy o nim pomysle. Na pewno jego dusza jeszcze sobie siedzi na ukochanym drapaczku...

Matyldziu, no, nareszcie :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie mar 18, 2012 15:56 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! OZZINKU [*][*]

Najgorzej jest jak wracam do domu :cry: , i nie ma tego pięknego miauuuu , nie ma mizanek i mruczenia , rano jak zawsze zaczęłam szykować dla Matyldzi i Ozziego jedzenie , dopiero po chwile sie zorientowałam ze Ozzieo już nie ma no i w nocy szukam go bo spał często ze mną ech boli jego odejście , boli :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie mar 18, 2012 17:10 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! OZZINKU [*][*]

wierzę Ci Just wierzę,ja sama się z tym pogodzić nie mogę,co tylko czytałam o nim a Ty mając go na co dzień nawet nie wyobrażam sobie co przeżywasz .................
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie mar 18, 2012 17:30 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! OZZINKU [*][*]

Przed chwilka robiłam mięso na surowo i tradycyjnie wyjęłam miskę duża dla psów, duża dla kotów i dwie małe dla Mati i Oziego :( ( karmione osobno i bardzo drobno pokrojonym mięsem ), to są odruchy bezwarunkowe :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 18, 2012 17:41 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! OZZINKU [*][*]

Mati dostała dziś pierwszą dawke jadu tarantuli , to jest lek który pomaga walczyć z rakiem u Mati , następna dawka 23 i 28 marca a potem dostanie dawkę przypominającą Zylexisu .
Mati dziś bardzo ładnie sobie pojadła , zjadła dwa razy gourmeta a teraz miske rozdrobnionego mięska i sie teraz do mnie tuli i mizia .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 18, 2012 20:47 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! OZZINKU [*][*]

:( :( :( Nie chce się wierzyć, że Ozzineczka już nie ma...
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie mar 18, 2012 20:51 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! OZZINKU [*][*]

ja pamietam, ze jeszcze jakis czas po odejsciu Emi (*) gdy przychodzilam do Justy to odruchowo zawsze pierwszy wzrok kierowalam na klatke, w ktorej malenka przebywala. Do dzis gdy na ta klatke spogladam to jakbym Emi w niej widziala... Tak samo pewnie oczami wyobrazni bede widziala Ozziego na drapaku, na stole... Ech... Ale oni oboje czuwaja na pewno nad Justa i pomagaja jej sie opiekowac stadem.

Kociara82

Post » Pon mar 19, 2012 18:35 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! OZZINKU [*][*]

Morfeusz miał dziś pobrany materiał do badań na grzyby który będzie wysłany do specjalistycznego laboratorium .

Niestety Teodorka książeczki nie będzie :evil: i traktujemy go jako kota bez szczepień :!:
Przed chwilka byłam u weta i został zaszczepiony i za około 2-3 tyg kolejne i będzie gotowy do adopcji :lol: To będzie czas na szukanie transportu :wink: ( jest szansa że zamieszka w Szczytnie :) )

Wzięłam 30 kapsułek wetmedinu na chore serce dla Czikusia .

Obroża z feromonami uspokajającymi dla Czorta nie dotarła ( wydrapuje sie na tle behawioralnym ) ale jak tylko dotrze to mi wetka da znać :)

Poprosiłam wetke o podliczenie długu, ale juz wiem ze bedzie spory :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 19, 2012 22:00 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! OZZINKU [*][*]

Dług u weta juz podliczony i jest wielki 1277zł :cry: , bardzo Was proszę o pomoc w jego spłacie :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 19, 2012 22:28 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! OZZINKU [*][*]

a czemu ksiazeczki Teosia nie bedzie?! 8O Czy on ma przegapic szanse na tak wspanialy domek tylko dlatego, ze trzeba przez to wszystkie szczepienia od nowa powtorzyc? (o ile dobrze rozumiem, skoro trzeba go traktowac jako kotka bez szczepien, to od nowa wszystkie musi miec, tak jak normalnie powinien miec od poczatku, jako kocie?)

Kociara82

Post » Pon mar 19, 2012 22:53 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! OZZINKU [*][*]

Już jest :) kolejny bazarek z kartkami viewtopic.php?f=20&t=140274&p=8698792#p8698792 oczywiście z przeznaczeniem na spłatę długu u wetów Tyskich Mruczków :) zapraszam serdecznie na zakupy i do podrzucania wątku :)

część kartek sprzedała się już poza forum, więc przelew będzie większy :) a kolejne kartki wciąż się produkują...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pon mar 19, 2012 22:56 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! OZZINKU [*][*]

LSVC pisze:Już jest :) kolejny bazarek z kartkami viewtopic.php?f=20&t=140274&p=8698792#p8698792 oczywiście z przeznaczeniem na spłatę długu u wetów Tyskich Mruczków :) zapraszam serdecznie na zakupy i do podrzucania wątku :)

część kartek sprzedała się już poza forum, więc przelew będzie większy :) a kolejne kartki wciąż się produkują...

LSVC wielkie dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 19, 2012 23:24 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! OZZINKU [*][*]

:ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto mar 20, 2012 10:22 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! OZZINKU [*][*]

:!:
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Wto mar 20, 2012 23:12 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Dziś w środku nocy ciśnienie mi podskoczyło dzięki psom, o 3 w nocy wyszłam z nimi bez smyczy ( nie ma aut i w sumie nikogo to niech idą bez) i Pedro grzecznie sie załatwił a Fibi dosłownie sie zapadł pod ziemie w ciemnościach:roll: :evil: I można go wołać a on już coraz gorzej słyszy i widz i już go nigdy nie puszcze bez smyczy :!:

Dzis dotarły podkłady od Phantasmagori dla Eustachego ( odparzył sie ) dziękujemy :1luvu:
Dziś tez kupiłam Eustachowi nowe szelki bo te odparzenia otarcia sa prawdopodobnie z powodu otarć jak chodzi ...
Kupiła tez dziś w real gourmety musy a sa w promocji 1.99zł

Bona to bardzo inteligentna kocinka bo jak tylko widzi ze ide z mokrym jedzeniem w jej kierunku to ucieka bo wie że w tym jest antybiotyk ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]