Proszę o wsparcie -ruszyłam ze sterylkami-potrzebne fundusze

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 15, 2012 18:21 Re: Pomocy!Złapałam kotki na sterylki, jedna chora,brak funduszy

Witam,

Od paru lat jeździmy do Jarosławca na wakacje. Bardzo mi przykro, że w moim ulubionym miejscu cierpią kociki :(

Wystawiłam bazarek z chustą
viewtopic.php?f=20&t=137949

Gdyby coś było nie tak z informacją w wątku, to prosze o kontakt.
Trzymam kciuki za kociki :kotek:

iwona_Spike

Od: Wto wrz 08, 2009 9:02

Post » Pon sty 16, 2012 12:21 Re: Pomocy!Złapałam kotki na sterylki, jedna chora,brak funduszy

iwona_Spike pisze:Witam,

Od paru lat jeździmy do Jarosławca na wakacje. Bardzo mi przykro, że w moim ulubionym miejscu cierpią kociki :(

Dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw sty 19, 2012 8:48 Re: Pomocy!Złapałam kotki na sterylki, jedna chora,brak funduszy

iwona_Spike pisze:Witam,

dziękuję pięknie w imieniu kocich nieszczęść :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

Agłaja^..^

Od: Czw lip 07, 2005 12:37

Post » Śro lut 01, 2012 9:04 Re: Proszę o wsparcie -ruszyłam ze sterylkami-potrzebne fundusze

następne 2 kitki udało się wysterylizować :)
( nawet był pasażer na gapę, bo do kontenerka jednej niepostrzezenie wleciał jej kociak, potem wetka do mnie dzwoni, ze miały być dwie kotki, a patrzy na nią 6 oczu ;) )
Obrazek Obrazek

Agłaja^..^

Post » Czw lut 02, 2012 17:16 Re: Proszę o wsparcie -ruszyłam ze sterylkami-potrzebne fundusze

Agłaja^..^ pisze:następne 2 kitki udało się wysterylizować :)
( nawet był pasażer na gapę, bo do kontenerka jednej niepostrzezenie wleciał jej kociak, potem wetka do mnie dzwoni, ze miały być dwie kotki, a patrzy na nią 6 oczu ;) )

no i pięknie :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie mar 18, 2012 16:23 Re: Proszę o wsparcie -ruszyłam ze sterylkami-potrzebne fund

niestety musiałam na razie stanąć ze sterylkami bo na koncie fundacji pustki.A teraz najgorszy okres, kotki zachodzą w ciążę, boję się że znowu będzie wysyp kociakow.Miałam nadzieję, że gmina da jakieś pieniądze, ale wypięli się na mnie, nie chcą dać ani grosza.A do ciacania niestety jeszcze trochę kotek zostało. Najgorsze jest to, że jeden z mieszkańców Jarosławca znalazł sposób na ten problem.Wytruwa w swojej okolicy wszystkie koty jak leci, małe i duże :( Wszyscy o tym wiedzą, niestety dowodów brak...
Obrazek Obrazek

Agłaja^..^

Post » Wto mar 20, 2012 7:43 Re: Proszę o wsparcie -ruszyłam ze sterylkami-potrzebne fund

Agłaja^..^ pisze:niestety musiałam na razie stanąć ze sterylkami bo na koncie fundacji pustki.A teraz najgorszy okres, kotki zachodzą w ciążę, boję się że znowu będzie wysyp kociakow.Miałam nadzieję, że gmina da jakieś pieniądze, ale wypięli się na mnie, nie chcą dać ani grosza.A do ciacania niestety jeszcze trochę kotek zostało. Najgorsze jest to, że jeden z mieszkańców Jarosławca znalazł sposób na ten problem.Wytruwa w swojej okolicy wszystkie koty jak leci, małe i duże :( Wszyscy o tym wiedzą, niestety dowodów brak...

Jak będziesz miała jakieś ciężarne, pisz, postaram się pomóc.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto mar 20, 2012 9:06 Re: Proszę o wsparcie -ruszyłam ze sterylkami-potrzebne fund

XAgaX pisze:
Agłaja^..^ pisze:niestety musiałam na razie stanąć ze sterylkami bo na koncie fundacji pustki.A teraz najgorszy okres, kotki zachodzą w ciążę, boję się że znowu będzie wysyp kociakow.Miałam nadzieję, że gmina da jakieś pieniądze, ale wypięli się na mnie, nie chcą dać ani grosza.A do ciacania niestety jeszcze trochę kotek zostało. Najgorsze jest to, że jeden z mieszkańców Jarosławca znalazł sposób na ten problem.Wytruwa w swojej okolicy wszystkie koty jak leci, małe i duże :( Wszyscy o tym wiedzą, niestety dowodów brak...

ok. dzięki :) tylko jak kicia będzie już w widocznej ciąży, to sterylka jest dla niej zagrożeniem, wiem ze jak trzeba to trzeba, ale boję się tak długo czekać, no ale jak nie ma wyjścia to co zrobić
Obrazek Obrazek

Agłaja^..^

Post » Wto mar 20, 2012 20:40 Re: Proszę o wsparcie -ruszyłam ze sterylkami-potrzebne fund

Agłaja^..^ pisze:
XAgaX pisze:

ok. dzięki :) tylko jak kicia będzie już w widocznej ciąży, to sterylka jest dla niej zagrożeniem, wiem ze jak trzeba to trzeba, ale boję się tak długo czekać, no ale jak nie ma wyjścia to co zrobić

poród jest znacznie większym zagrożeniem, co się zapewne stanie z kociakami - wiadomo, moim zdaniem nie ma się nad czym zastanawiać.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon mar 26, 2012 16:53 Re: Proszę o wsparcie -ruszyłam ze sterylkami-potrzebne fund

Ania, sterylizuj aborcyjnie.
Ja miałam minimum dwa przypadki, że kotka praktycznie już rodziła na stole, a po zabiegu wszystko było w porządku. Jak masz zaufanie do weta, to myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać. Ja to się zastanawiam nad tym, jak ja złapię moją jedną ciężarówkę :roll: :? Trzymam za Ciebie kciuki :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon mar 26, 2012 21:36 Re: Proszę o wsparcie -ruszyłam ze sterylkami-potrzebne fund

kinia098 pisze:Ania, sterylizuj aborcyjnie.
Ja miałam minimum dwa przypadki, że kotka praktycznie już rodziła na stole, a po zabiegu wszystko było w porządku. Jak masz zaufanie do weta, to myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać. Ja to się zastanawiam nad tym, jak ja złapię moją jedną ciężarówkę :roll: :? Trzymam za Ciebie kciuki :ok:

a ja też za Ciebie- żeby się maupica złapała :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt mar 30, 2012 10:24 Re: Proszę o wsparcie -ruszyłam ze sterylkami-potrzebne fund

Kciuki za koteczki :ok:

Chusta się nie sprzedała, przelałam na konto sterylkowe parę groszy, a chustę chętnie bym wysłała na adres fundacji, może im udałoby się sprzedać? Z kim powinnam się skontaktować?

iwona_Spike

Post » Sob mar 31, 2012 21:37 Re: Proszę o wsparcie -ruszyłam ze sterylkami-potrzebne fund

iwona_Spike pisze:Kciuki za koteczki :ok:

Chusta się nie sprzedała, przelałam na konto sterylkowe parę groszy, a chustę chętnie bym wysłała na adres fundacji, może im udałoby się sprzedać? Z kim powinnam się skontaktować?

Najlepiej z esza :) dziękujemy :1luvu:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon kwi 02, 2012 8:32 Re: Proszę o wsparcie -ruszyłam ze sterylkami-potrzebne fund

iwona_Spike pisze:Kciuki za koteczki :ok:

Dziękuję ślicznie :1luvu: tel. fundacyjny do Eszy: 793948842 www.chatul.pl
Obrazek Obrazek

Agłaja^..^

Post » Pon kwi 02, 2012 8:41 Re: Proszę o wsparcie -ruszyłam ze sterylkami-potrzebne fund

Dzięki :)
Już rano napisałam do Niej pw, jak się nie odezwie, zadzwonię:)

iwona_Spike

[poprzednia]