Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aneta.I pisze:aaa aaa mam w pokoju koootki dwaaa![]()
edit: są sobie razem i sobie randkują trala lalalala
Aneta.I pisze:Powiem Ci, że jest lepiej niż myślałam
Generalnie to od Czarnej wszystkie baby się uczyć powinnyBo panna sobie stoi, a mały zaczyna przed nią fisiować
to na grzbiet się przewraca, to się czołga do niej....
Po prostu nic nie robiąc powaliła chłopa na kolana![]()
![]()
![]()
Zero agresji, sama ciekawość, będzie git!![]()
jimmy_lodolamacz pisze:Hej. nie które z Was słyszały o lidce02 ze Strzelna. Miałem okazję poznać dziewczynę osobiście...Mają tam wesoły domek (14kotów i 4 psy). Dziewczyna poza tym ma parę kotów i psów na ogródku działkowym. Ostatnio działkowicze nawymyślali farmazony i chcą aby lidka przeniosła swoich podopiecznych....ale Ona nie ma gdzie...i to jest chore. Mimo, że Strzelno jest daleko moglibyśmy pomóc przez wywieranie nacisków. przydałaby się jakaś petycja z podpisami...co myślicie??
krynia08 pisze:u mnie ktos na świat wylał mlekonic nie widać
krynia08 pisze:u mnie ktos na świat wylał mlekonic nie widać
kotx2 pisze:krynia08 pisze:u mnie ktos na świat wylał mlekonic nie widać
jak słonce przygrzeje to sie przypali
MaryLux pisze:krynia08 pisze:u mnie ktos na świat wylał mlekonic nie widać
Ja to zrobiłam. Osobiście. Własnymi rencyma.
AniaWrocław pisze:jimmy_lodolamacz pisze:Hej. nie które z Was słyszały o lidce02 ze Strzelna. Miałem okazję poznać dziewczynę osobiście...Mają tam wesoły domek (14kotów i 4 psy). Dziewczyna poza tym ma parę kotów i psów na ogródku działkowym. Ostatnio działkowicze nawymyślali farmazony i chcą aby lidka przeniosła swoich podopiecznych....ale Ona nie ma gdzie...i to jest chore. Mimo, że Strzelno jest daleko moglibyśmy pomóc przez wywieranie nacisków. przydałaby się jakaś petycja z podpisami...co myślicie??
Jestem jak najbardziej za! Dawaj petycję, będziem rozsyłać!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 91 gości