ja tez dziękuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ula-misia pisze:Witaj Bożenko z gromadzią![]()
![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:jak tam dzionek minął Bożenus na "obijaniu się?"
-a kto dzisiaj zrobił pranie?
-a kto dał kotom kolacje i śniadanie?
a kto dzisiaj sprzatał i "łapał"?
a kto dzisiaj kota swego podrapał?
czyli to "nicnierobienie" to jakieś niedocenieniea to my dzisiaj Bożenki-lenie?(Brzechwa by się schował) i na dobranoc -koty na noc
i choć odjajczone-zawsze zadowolone
urwiniu pisze:Bry wieczór Gabi i ciociu i koty
TygRych
bozena640 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:jak tam dzionek minął Bożenus na "obijaniu się?"
czyli to "nicnierobienie" to jakieś niedocenieniea to my dzisiaj Bożenki-lenie?(Brzechwa by się schował) i na dobranoc -koty na noc
Kotki na nocjak pięknie potrafią mruczeć i udeptywać, ostatnio jak Siśko przychodzi mnie udeptywać to od razu zasypiam
BOZENAZWISNIEWA pisze:bozena640 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:jak tam dzionek minął Bożenus na "obijaniu się?"
Kotki na nocjak pięknie potrafią mruczeć i udeptywać, ostatnio jak Siśko przychodzi mnie udeptywać to od razu zasypiam
oj to słabo,postrasz go ,że znajdziesz bardziej pracowitegoMój Antonio jak sie zabiera do udeptywania, to trzeba sie opedzać..zasnąć nie da...a jak brzydko do niego mówie"won z tym krzywym ryjem"(bo ma taki po wypadku...)to z głowki jeszcze mi przyłozy,co by pani szybko nie usneła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Wojtek i 58 gości