To ich wątek...viewtopic.php?f=1&t=138694&p=8690876#p8690876
Dlatego zmontowałam ten bazarek, do którego w weekend dorzucę więcej fantów - ubrań

1. Pościel z kory, nowy komplet, składający się z 1 poszwy 160x200cm, 1 poszewki na poduszkę 70x80cm.
Skład: bawełna 70%, PE 30%.
Kolor: odcienie pomarańczowego, we wzory.

cena wywoławcza - 10 PLN, koszty wysyłki pokrywam ja

Cena aktualna - 20 PLN - Koki-99

2. Bluzka z krótkim rękawem AMISU, rozmiar M, zapinana na guziki, kolor zielony, nieco przełamany żółtym (nie taki jaskrawy jak na zdjęciach). Bluzka posiada szlufki na pasek i pasek do kompletu.
Skład: niestety ucięłam metkę, ale to jest coś a'la satyna (albo i rzeczywiście satyna, taki śliski, błyszczący materiał).
Wymiary (mierzone na płasko): 46cm (x2) pod pachami, 42cm (x2) w talii, 63cm długości.

Stan bardzo dobry, cena wywoławcza 5 PLN.
Cena aktualna - 10 PLN - Koki-99

3. Kurtka "jeansowa", rozmiar 38 (ale nieco większy, może pasować i na 40), kolor szarozielony. W dotyku taki dość sztywny jeans.
Skład: 65% bawełna, 30% polyester, 5% elastan.
Wymiary (mierzone na płasko): 52cm (x2) pod pachami, 43cm szerokości w ramionach, 66cm długości, 56cm długość rękawa.

4. Elegancka marynarka, CARRY, kolor ciemnoczekoladowy (niemal czarny), rozmiar M, ale jakiś mały.
Skład: 97% bawełna, 3% spandex
Wymiary (mierzone na płasko): 42cm (x2) pod pachami, 38cm (x2) w talii, 52cm długości, 59cm długość rękawa.

Stan bardzo dobry - (muszę zszyć w jednym miejscu podszewkę), cena wywoławcza 5 PLN.
Cena aktualna - 5 PLN - Agonis

5. Bluzka z krótkim rękawem, RAVEL, kolor biało-granatowy (prążki), rozmiar S.
Skład: niestety ucięłam metkę, ale to bawełna z czymś elastycznym
Wymiary (mierzone na płasko): 40cm (x2) pod pachami, 38cm (x2) w talii, 60cm długości.

Cena aktualna - 5 PLN - patkazal

6. Spódniczka jeansowa, JASPER CONRAN, kolor granatowy, rozmiar 10 (po naszemu 38).
Skład: 100% bawełna
Wymiary (mierzone na płasko): 37cm (x2) w talii, 48cm (x2) w najszerszym miejscu na biodrach, 36cm długości.

7. Spódnica z grubego płótna, MRÓWKA, kolor pomarańczowy, rozmiar M.
Skład: nie ma metki, ale to bawełna.
Wymiary (mierzone na płasko): 40cm (x2) w talii, ok.50cm (x2) w najszerszym miejscu na biodrach, 53cm długości.

8. Spódniczka, STREET ONE, kolor bordowy, rozmiar 38.
Skład: 75% bawełna, 25% polyamid
Wymiary (mierzone na płasko): 39cm (x2) w talii, 49cm (x2) w najszerszym miejscu na biodrach, 44cm długości.

9. Spodnie alladynki, MANGUUN, kolor szaro-zielony, rozmiar M.
Skład: 75% bawełna, 25% polyamid
Wymiary (mierzone na płasko): 40cm (x2) w talii, ok.50cm (x2) w najszerszym miejscu na biodrach, 84cm długości.

Bazarek trwa 7 dni tj.do 22.03, godz.23:09 czasu forumowego

ZAPRASZAM