Kotek to samiec.
Moderator: Estraven

jimmy_lodolamacz pisze:Dziwnie i przykro patrzeć na tych co mogliby coś zmienić. Nie musisz kochać zwierząt...zawsze to powtarzam...ale nie przeszkadzaj tym co je kochają .Poproszę dziewczyny z KS i może uda się po naciskać "działkowiczów". Jesteśmy w PL a tu działają pisma i poparcie...im więcej ludzi prze, tym bardziej ciśnie rosnie....
A teraz prosiłbym abyś opisała w jednym poście swoją sytuacje (pociechy w domu; szczęścia na działce; bidy drogowe). Tak abyśmy mogli przedstawiać to innym....
lidka02 pisze:
Kotek to samiec.

Zamieszczone przez MalgosMalgos
W niedziele 18.03 bedziemy wracac pustym busem po transporcie darow do hajnowskiego Ciapka z Bialowiezy przez Warszawe, Frankfurt nad Odra do miasta Brandenburg.
Prosze o informacje, do jakiego miasta ma dojechac sunia - oferuje transport bezplatny do Brandenburga.
Stamtad musialby BDT odebrac.
Nie lubimy pustych przelotow
MalgosMalgos Roadrunner
P.S- Popatrzylam na mape - musze zapytac niemieckich partnerow, ale nie przypuszczam, zeby mieli opory, wszyscy strasznie psiolubni -
mozemy wracac przez Wloclawek
Wysyłacie sunie do Niemiec jak będziecie domek sprawdzać .Ja ostatnio przejechałam sie z kotami miało być super a jak sie zapytałam jak kotki dojechały to baba na mnie tak wsiadła i nie wiem nic .Do Niemiec za dużo biorą zwierząt nie można tam podjechać a słową już nie ufam .Nie wiadomo jak zwierze trafi w rzeczywistości może mieć jeszcze gorzej niż tu .
morelowa pisze:paulina02
Zamieszczone przez MalgosMalgos
W niedziele 18.03 bedziemy wracac pustym busem po transporcie darow do hajnowskiego Ciapka z Bialowiezy przez Warszawe, Frankfurt nad Odra do miasta Brandenburg.
Prosze o informacje, do jakiego miasta ma dojechac sunia - oferuje transport bezplatny do Brandenburga.
Stamtad musialby BDT odebrac.
Nie lubimy pustych przelotow
MalgosMalgos Roadrunner
P.S- Popatrzylam na mape - musze zapytac niemieckich partnerow, ale nie przypuszczam, zeby mieli opory, wszyscy strasznie psiolubni -
mozemy wracac przez Wloclawek
Wysyłacie sunie do Niemiec jak będziecie domek sprawdzać .Ja ostatnio przejechałam sie z kotami miało być super a jak sie zapytałam jak kotki dojechały to baba na mnie tak wsiadła i nie wiem nic .Do Niemiec za dużo biorą zwierząt nie można tam podjechać a słową już nie ufam .Nie wiadomo jak zwierze trafi w rzeczywistości może mieć jeszcze gorzej niż tu .
Lidka, to Twój post na dogo, prawda? Mogłabyś go wkleić na ten wątek ostrzeżeniowy ?
A przy okazji - masz jakieś dalsze wiadomości o tej suni? Bo dalej piszesz, że nie wyjechała jednak , tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kitiuszka, puszatek i 109 gości