:( Zawiodłam (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 16, 2012 12:26 Re: :( Zawiodłam

Witam się z ranka :P

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt mar 16, 2012 12:54 Re: :( Zawiodłam

Rozmawiałam z lecznica, niestety tylko z recepcja, ale Merlinka żyje. Tylko tyle mi powiedziano.
Po 15 będzie lekarz szpitalny, który podejmie decyzje, czy można ja wypisać dziś czy nie.
Bałam sie najgorszego :(

MartaWawa

Od: Wto kwi 03, 2007 12:45

Post » Pt mar 16, 2012 13:00 Re: :( Zawiodłam

No widzisz, będzie dobrze :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 16, 2012 13:27 Re: :( Zawiodłam

MartaWawa pisze:Właśnie odebralam telefon, w którym jedna z użytkowniczek naszego forum życzyła mi 'żebym zdechła na wózku' po czym się rozłączyła :) Mimo, ze numer był zastrzeżony, to poznałam po glosie kto to. Sporo czasu spędziłam na pomaganiu jej :) niesmaczne...

Słów brak, zostawię bez komentarza. Jedyne pocieszenie, że złe uczynki (dobre też) kiedyś wracają do nadawców, czego tej osobie życzę z całego serca.
Mieszkam daleko, więc nie mogę zaoferować pomocy, niestety. Jestem bardzo pozytywnie podbudowana wypowiedziami (z wyjątkiem oczywiscie tej jednej). Marto nie odrzucaj oferowanej z "serca" pomocy forumowych koleżanek. Nawet jesli w większości spraw dajesz sobie radę sama, to sam kontakt i rozmowa z życzliwymi osobami mogą byc dla obu stron korzystne.
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Pt mar 16, 2012 13:53 Re: :( Zawiodłam

Ja też mieszkam dość daleko, ale jakbyś chciała pogadać, daj znać - na skype na przykład.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 16, 2012 14:07 Re: :( Zawiodłam

Marcelibu pisze:
Hania66 pisze:Marto napisałam do Ciebie pw -czekam na kontakt z Twojej str.
Pozdrawiam Cię naprawdę bardzo mocno :1luvu:

moena pisze:Witam.
Nie udzielam się na forum zbyt aktywnie, ale czytam niektóre wątki "od dechy do dechy". Jestem od nich uzależniona.
Mieszkam również na Ursynowie. Co prawda pracuję jeszcze, więc dysponuję czasem dopiero od późnego popołudnia.
Jeżeli mogłabym być pomocna dla Ciebie, lub kogoś kto się Tobą zaopiekuje proszę bez skrępowania dzwonić pod nr 601 204 394.
Bardzo serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję, że Twoja Koteczka wytrzyma ból, stres i po operacji dojdzie do zdrowia.

Dziewczyny, może połączymy siły? Mogłybyśmy się wymieniać? Marta ma dodatkowo złamaną nogę - pewnie trudno Jej nawet zwykłe domowe sprawy ogarnąć. Nie wspominając o zwykłym (niby) samodzielnym wejściu do wanny :( .

Jestem z Ursynowa i jestem do dyspozycji :D
Pracuję, ale jakoś uda mi się na pewno dopasować do wspólnie wymyślonego harmonogramu :ryk:

Trzymam kciuki za koteńkę -w razie czego mogę pomóc w jej odbiorze z lecznicy -(Marto mój tel masz w pw)

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pt mar 16, 2012 14:45 Re: :( Zawiodłam

odbieranie Merliny z lecznicy już zarezerwowane :P czekamy tylko na wieści od doktorów.

a tak poważnie, jeszcze raz bardzo dziekuje Wam za oferty pomocy. Zobaczymy, jak rozwinie sie sytuacja.

MartaWawa

Post » Pt mar 16, 2012 15:31 Re: :( Zawiodłam

żyje i będzie dobrze mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt mar 16, 2012 20:39 Re: :( Zawiodłam

I zmien Marta tytul watku bo Ci zlamie zaraz druga noge :mrgreen: :mrgreen: Kciuki za kiciaka :ok:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pt mar 16, 2012 21:27 Re: :( Zawiodłam

Pozdrawiam i kciuki potrzymam :ok: :ok: .

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Sob mar 17, 2012 6:27 Re: :( Zawiodłam

Koteńka żyje, bedzie dobrze :ok: .
Gdybym mogła w czymś pomóc, gdybyś chciała sie zwyczajnie wygadać...pisz na pw, podam namiary na siebie.
I trzymaj się, dziewczyno :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob mar 17, 2012 10:52 Re: :( Zawiodłam

Merlina słabnie :( Wczoraj było lepiej :(
Jest pod pieka doświadczonej forumowiczki, więc ma najlepszy serwis pooperacyjny, jaki można mieć.
Prosimy o kciuki...
Ostatnio edytowano Sob mar 17, 2012 10:54 przez MartaWawa, łącznie edytowano 1 raz

MartaWawa

Post » Sob mar 17, 2012 10:53 Re: :( Zawiodłam

Bardzo mocno

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob mar 17, 2012 11:02 Re: :( Zawiodłam

MartaWawa pisze:
*anika* pisze:
MartaWawa pisze:Dziewczyny, dzięki za oferty pomocy. Jakos daje sobie rade, w miare. Mam juz patent na prysznic, odkurzanie na siedzaco. Zakupy robie via internet. Najgorzej jest z wynoszeniem smieci, bo kubly 2 pietra nizej, a nie mam jak zejsc po schodach :)

nie masz zupełnie nikogo do pomocy? :(

Nie, mieszkam sama od 2 lat. Rodzina mieszka na drugim końcu Polski, w Warszawie nie mam nikogo. Przez dwa tygodnie była u mnie mama ( tydzień po pierwszym pobycie w w szpitalu i tydzień po drugim), ale ze względu na to, ze pracuje zawodowo, nie może być u mnie cały czas. Na okres gipsu miałam przeprowadzić się do rodzinnego domu, ale nie miałam co zrobić z moim stadem, lekarz zabronił mi długiej podróży (do domu mam ponad 6 godzin), no i musiałam "chodzić" na konsultacje do doktora, który mnie operował, bo podobno co lekarz, to inna technika zespolenia. Potem był mój drugi epizod szpitalny i teraz historia z Merliną :(

Bardzo Wam Wszystkim dziękuję za oferty pomocy, chyba zabraknie nam dni w miesiącu :) Zobaczymy, co z maluchem, bo teraz to jest mój największy problem. Martwię się o nią bardzo :(

Edit: dodałam zdjęcia Perły i Tygrysa w pierwszym poście, ale słabe są. Czekam na baterie do aparatu i jutro zrobię im lepsze.

Jak ja to dobrze rozumiem :(
jestem 400km od rodzinnego miasta i w Warszawie czułam się sama ...do momentu poznania dobrych dusz z forum :ok:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Sob mar 17, 2012 11:04 Re: :( Zawiodłam

gdyby było potrzebne fb wydarzenie czy banerek służę swoim czasem
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

[poprzednia][następna]