Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkaa pisze:RatMaga pisze:Ja daję puszki Butchers Classic a kotkę wspomagam tauryną i olejem z łososia.
U mnie są puszki GRAU - moje chętniej jedzą ten z ryżem, ale dostają i ten bezi puszki Power of Nature
![]()
kupiłam tez na próbę mokre ZiwiPeak, ale pomimo rewelacyjnego składu żaden z moich kotów nie chciał go tknąć
emi_81 pisze:Hmm, a co sądzicie o suchej karmie schesir? Akurat kupiłam małe opakowanie dla swojego tłuściocha. Chciałam 1 choice, ale niestety nie mogłam dostać w żadnym sklepie zoologicznym (nawet Kakadu )w okolicy:(.
Filipek właśnie zrzucił kilogram (obecnie waży 7) i nie chcę by przybrał znowu, a ponieważ rozpoczął się czas linienia nie mam ochoty zachwaszczać mu brzusia jakimiś dietami weterynaryjnymi po których cierpi skóra i futerko.
Włączając się w dyskusję o BARF-ie mój kocur surowej wątroby nie tknie, jedynie podchodzą mu filety z kurczaka na surowo i lekko gotowane, reszta jest bee.
Patti:) pisze:A ja bym chciała poprosić o radę - co mokrego? będę dawała mojej kocicy 1/2 - 1 saszetki dziennie w ramach urozmaicenia i rozluźnienia koop.
Nie chciałabym zbankrutować (studiuję), daję suchą Bosch Sannabelle.
Kotka poza sporadycznymi zaparciami jest zdrowa, wysterylizowana, 5letnia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Georgewealt i 62 gości