Aneta.I pisze:Jutro chyba zrobimy konfrontację, bo mam wrażenie, że i Czarna kocurka chce poznać. Nas nie, z nami się bawić nie chce.
Teraz znów pod drzwiami niucha.. czuje Bimba.. a Hrabia z drugiej strony
Próbowałaś bawić się z nią wędką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aneta.I pisze:Jutro chyba zrobimy konfrontację, bo mam wrażenie, że i Czarna kocurka chce poznać. Nas nie, z nami się bawić nie chce.
Teraz znów pod drzwiami niucha.. czuje Bimba.. a Hrabia z drugiej strony
Aneta.I pisze:Ona na każdy mój ruch reaguje wycofaniem.
Przed chwilką (co mnie baaardzo zdziwiło) korzystała z drapaka... pierwszy raz.
Zobaczymy jutro..
Aneta.I pisze:Dokładnie, ona wychodzić zaczyna późnym wieczorem. Od wczoraj chodzi po pokoju przy mnie. W sensie pierwszy raz wychodzi około 20.30 i sobie chodzi...
Wczoraj przy mnie kuwetę zaliczyła, dzisiaj drapak, ale wystarczy, że się ruszę... i ucieka....
Aneta.I pisze:wiem wiem.. już jest o 100% lepiej. nie boi się przy mnie jeść itp. wiem, że będzie git
Aneta.I pisze:Oooo co to, to nie.. nie ten etap, próbowałam
wolę, żeby spokojnie sobie zjadła. Dzisiaj już nie łypie na mnie nerwowo.. po prostu je. spokojnie, ja mam czas... wszystko w swoim czasie
Aneta.I pisze:Ja się poryczałam jak znalazłam rano pustą miskę.
Czarna przez półtora dnia zupełnie nic nie jadła. Na dzień dzisiejszy marzy mi się tylko, żeby nie uciekała przede mną i żeby jutro powiodła się konfro
Aneta.I pisze:Mi się maaarzy zobaczyć moje dwa kociaki śpiące razem... na dzień dzisiejszy o niczym innym nie marzę
Aneta.I pisze:Mi się maaarzy zobaczyć moje dwa kociaki śpiące razem... na dzień dzisiejszy o niczym innym nie marzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: kota_brytyjka i 73 gości