Broszka & Company cz.3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 16, 2012 9:49 Re: Broszka & Company

taizu pisze:Mnie rabat 10% nie chciał wejść :evil:
Też myślę, że to celowa robota :evil:

No właśnie :evil:
Ja byłam bardzo uparta i gdyby mi nie wszedł to bym zrezygnowała z zamówienia bo robiłam je wyłącznie ze względu na ten rabat.
Kupon wszedł mi dopiero po kilku odświeżeniach strony i resecie komputera :evil:
Zresztą zaraz jeszcze raz sprawdzę jak będe robic przelew czy na potwierdzeniu mam ujęty ten kupon bo kto ich tam wie, może na ekranie był a w mailu potwierdzającym go jednak nie ma? :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt mar 16, 2012 9:51 Re: Broszka & Company

W ogóle nie dostałam maila potwierdzającego złożenie zamówienia 8O
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt mar 16, 2012 10:51 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:W ogóle nie dostałam maila potwierdzającego złożenie zamówienia 8O

A ja dostałam doła ,pomimo,że zaczęło świecić słoneczko :( :oops:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt mar 16, 2012 11:05 Re: Broszka & Company

welina pisze:
Broszka pisze:W ogóle nie dostałam maila potwierdzającego złożenie zamówienia 8O

A ja dostałam doła ,pomimo,że zaczęło świecić słoneczko :( :oops:

Może dopadło Cię przesilenie wiosenne?
U nas dzisiaj jest przepięknie: bezchmurne niebo, słoneczko i niewiarygodne ciepełko :P
Przygotowałam furę rzeczy do prania, m.in pościel, kapy, ciuchy zimowe i legowiska kocie - zamierzam pierwszy raz tego roku suszyć na dworze, uwielbiam zapach rzeczy suszonych w słońcu :)

Trochę psuje mi chumor kiepskie samopoczucie Broszki i jej wybrzydzanie przy jedzeniu... Wczoraj na kolację podstawiałam jej cztery różne karmy i żadnej nie chciała :| Dzisiaj skubnęła tylko parę chrupek...
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt mar 16, 2012 11:33 Re: Broszka & Company

A nie możesz jej dać czegoś innego niż suche :?: .Mam nadzieję,że będzie wszystko dobrze.Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: Też lubiłam suszyć rzeczy na balkonie ( mam bardzo duży )Niestety teraz okupują go zwierzaki :mrgreen:
Uwielbiam też zapach koszonej trawy.Zwłaszcza po deszczu.Zawsze mnie łapie smutek przed Świętami.A już się zbliżają.Trzeba wybrać się i domek rodzicom umyć.

welina

Post » Pt mar 16, 2012 12:08 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:

Ja byłam bardzo uparta i gdyby mi nie wszedł to bym zrezygnowała z zamówienia bo robiłam je wyłącznie ze względu na ten rabat.
Kupon wszedł mi dopiero po kilku odświeżeniach strony i resecie komputera :evil:
Zresztą zaraz jeszcze raz sprawdzę jak będe robic przelew czy na potwierdzeniu mam ujęty ten kupon bo kto ich tam wie, może na ekranie był a w mailu potwierdzającym go jednak nie ma? :roll:

Wiecie, że czasem też mam takie wrażenie :twisted: Bo to już nie pierwszy raz bylo, że kod nie chcial wejść. I faktycznie zwykle olewam, chodzi o jakieś 2% z czterech stów z ogonkiem czy inną atrakcję rzeczową, no ale 10% to już nie w kij dmuchal.
Ale - mam dobrą wiadomość:"Uprzejmie informujemy, iż aktywowaliśmy w Pani zamówieniu 10% kupon zniżkowy i kwota do zapłaty wynosi 527,68 PLN. Niestety z racji, iż zamówienie znajdowało się w trakcie realizacji, nie mieliśmy możliwości zmiany faktury na tą o pomniejszoną wartość. Po otrzymaniu towaru wraz z fakturą prosimy dokonać wpłaty po uwzględnionej zniżce czyli 527,68 PLN. " :dance: :dance2:
Chyba kliknę "na jeden z poniższych linków" :wink: :lol:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pt mar 16, 2012 12:21 Re: Broszka & Company

felin pisze:
Broszka pisze:

Wiecie, że czasem też mam takie wrażenie :twisted: Bo to już nie pierwszy raz bylo, że kod nie chcial wejść. I faktycznie zwykle olewam, chodzi o jakieś 2% z czterech stów z ogonkiem czy inną atrakcję rzeczową, no ale 10% to już nie w kij dmuchal.
Ale - mam dobrą wiadomość:"Uprzejmie informujemy, iż aktywowaliśmy w Pani zamówieniu 10% kupon zniżkowy i kwota do zapłaty wynosi 527,68 PLN. Niestety z racji, iż zamówienie znajdowało się w trakcie realizacji, nie mieliśmy możliwości zmiany faktury na tą o pomniejszoną wartość. Po otrzymaniu towaru wraz z fakturą prosimy dokonać wpłaty po uwzględnionej zniżce czyli 527,68 PLN. " :dance: :dance2:

8O 8O 8O Koniec świata, uwzględnili rabat? 8O 8O 8O
No, proszę - jednak warto się upominać :piwa: :mrgreen:

Do mnie maile potwierdzające nie doszły ale zamówienie jest na stronie i są wszystkie rabaty :)
TZ mnie zabije jak odkryje ile w tym miesiącu wydałam na zwierzyniec :strach:

welina pisze:A nie możesz jej dać czegoś innego niż suche

No właśnie wieczorem otworzyłam specjalnie dla niej 4 różne puszeczki i saszetki :|
Przed chwilą puściła pawika :(
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt mar 16, 2012 12:26 Re: Broszka & Company

felin pisze:zwykle olewam, chodzi o jakieś 2% z czterech stów z ogonkiem czy inną atrakcję rzeczową, no ale 10% to już nie w kij dmuchal.

Ja skrzętnie korzystam z każdego rabaciku - również 2% za przelew bo to zawsze równowartość kilku saszetek czy puszeczek :)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt mar 16, 2012 12:33 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:
felin pisze:
Broszka pisze:

8O 8O 8O Koniec świata, uwzględnili rabat? 8O 8O 8O
No, proszę - jednak warto się upominać :piwa: :mrgreen:

Do mnie maile potwierdzające nie doszły ale zamówienie jest na stronie i są wszystkie rabaty :)
TZ mnie zabije jak odkryje ile w tym miesiącu wydałam na zwierzyniec :strach:

No właśnie wieczorem otworzyłam specjalnie dla niej 4 różne puszeczki i saszetki :|

Okropnie nie lubię kontaktować z różnymi firmami czy innymi serwisami, bo rzadko osiąga się zamierzony efekt, a zwykle tylko większy wqrf. Ale jak widać, z zooplusem oplaca się korespondować - żeby tylko ta korespondencja odbywala się nieco szybciej :roll:

A może Broszka się zaklaczyla? Albo znowu jakieś życie wewnętrzne? Swoją drogą, ona ma do tego jakiś szczególny "talent" :?

felin

Post » Pt mar 16, 2012 12:34 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:

Ojej ,a może coś podkradła wieczorem,albo sierść w żołądku... :( Ona taka podobna do Lajli.A wiesz,że lajla ma taką figurę,że łapki przednie dużo krótsze od tych z tyłu i tyłek ma w górze :lol:

welina

Post » Pt mar 16, 2012 12:37 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:
felin pisze:zwykle olewam, chodzi o jakieś 2% z czterech stów z ogonkiem czy inną atrakcję rzeczową, no ale 10% to już nie w kij dmuchal.

Ja skrzętnie korzystam z każdego rabaciku - również 2% za przelew bo to zawsze równowartość kilku saszetek czy puszeczek :)

Masz rację, ale mi czasem cierpliwości nie starcza :oops: Poza tym, w zasadzie korzystam tylko z rabatu wykupionego i za duże zamówienie. Od jakiegoś czasu placę przy odbiorze albo po, bo do mnie jakoś szybciej wtedy te paczki dochodzą. A jak nie wejdzie jakiś kupon na torbę czy inny otwieracz do butelek, to przeżyję bez tego 8)

felin

Post » Pt mar 16, 2012 13:44 Re: Broszka & Company

felin pisze:
Broszka pisze:

Masz rację, ale mi czasem cierpliwości nie starcza :oops: Poza tym, w zasadzie korzystam tylko z rabatu wykupionego i za duże zamówienie. Od jakiegoś czasu placę przy odbiorze albo po, bo do mnie jakoś szybciej wtedy te paczki dochodzą. A jak nie wejdzie jakiś kupon na torbę czy inny otwieracz do butelek, to przeżyję bez tego 8)

Kuponów na torby czy otwieracze w ogóle nie używam bo w tym polu wpisuję zawsze kod za zamówienie zbiorcze - mniejszych zakupów nie robię, 5% rabatu jest dla mnie korzystniejsze niż torba czy breloczek :)
Poluję za to na promocyjną karmę z jakimś drobnym gratisem w postaci zabawki czy przysmaku :wink:

W ogóle to wszystko jest ogromnie czasochłonne - trzeba przejrzeć i przeanalizować promocje, kupony, programy lojalnościowe i inne bonusy i wybrać najkorzystniejsze w danym momencie... Mój TZ patrzy zawsze na mnie podejżliwie kiedy kilka dni z rzędu siedzę wieczorkiem i "robię zamówienie" :ryk:
No ale wyżywić jak najtaniej takie nasze spore zoo nie schodząc z jakości karm do pułapu najtańszych marketowych nie jest łatwo... :roll:

Podałam Broszce parafinę - może to rzeczywiście kłaczor :roll:
Parę dni temu widziałam w kupie zbity kłąb kłaków, ale nie przyuważyłam czyj to urobek :|
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt mar 16, 2012 17:18 Re: Broszka & Company

Moje kotki też nie maja apetytu. Jedzą tylko troszkę chrupek. :roll:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pt mar 16, 2012 18:05 Re: Broszka & Company

Broszka nadal nie je, praktycznie cały czas śpi i mocno posapuje :(
Parafina przeleciała...
Jutro chyba jedziemy do weta.

O mało co bym złapała nową kotkę wolnożyjącą ale mi się wyrwała :evil:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt mar 16, 2012 19:47 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:Broszka nadal nie je, praktycznie cały czas śpi i mocno posapuje :(
Parafina przeleciała...
Jutro chyba jedziemy do weta.

O mało co bym złapała nową kotkę wolnożyjącą ale mi się wyrwała :evil:

Biedna Broszeczka :( Zdrowiej Maleńka :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

[poprzednia][następna]