WólkaZal- testujemy koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 16, 2012 11:46 Re: Wólka Zaleska-potrzebne ogłoszenia (wszystko w czwart.po

Patmol pisze:ja nie wiem jaki jest stan konta na koty z Wólki w fundacji
Mamrot ma rację, ale mnie nie bardzo wypada agitować i tak dalej -bo sama jestem spłukana i nic nie dorzucę
mam od środy taką pannę u siebie
Obrazek

Jaka śliczna Pannica :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Pt mar 16, 2012 11:52 Re: Wólka Zaleska-potrzebne ogłoszenia (wszystko w czwart.po

Mamrot pisze:
Randa pisze:Szara musi pójść do weta po z nosa się ślimaczy i oczek.
Brać fakturę czy paragon, czy na koncie fundacji są pieniążki na pokrycie kosztów leczenia?

daj znać gdzie forse slać, zbierać agitować...nie można czekac z leczeniem na zbiorkę ;(
to jest ta szaraczka u jamnika i szczeniaka?

przepraszam, proszę o konkrety, kto sie opiekuje DT w którym jest szarusia? czy ja dobrze mowię?
czy juz była u weta?

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Pt mar 16, 2012 11:56 Re: Wólka Zaleska-potrzebne ogłoszenia (wszystko w czwart.po

zjawka pisze:A trzeba by też sprawdzić jak z karmą dla kotów u Pinokio_ sama pewnie nie zawoła, że brak....

na pewno by sie przydała
pinokio_ ma teraz u siebie na DT 28 kotów -tutaj jej wątek viewtopic.php?f=13&t=135752
w tym pięć kotów z Wólki

takie stado potrafi zjeść

Szara (kotka) około 3 lat, grzeczna, łagodna; ma na przednich łapkach biale stopki, a na tylnych łapkach białe skarpetki i skośne oczy -w DT w Warszawie od 23 lutego 2012 potrzebna pomoc w ogłoszeniach i karmie i ewentualnym leczeniu
Obrazek

edit -kto ma umowę z DT nie wiem

edit Mamrot,chciałam sie pochwalić :oops: kupiłam Orijena i wszystkie koty jedzą,nawet Garfi :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt mar 16, 2012 12:31 Re: Wólka Zaleska-potrzebne ogłoszenia (wszystko w czwart.po

Dobrze Patmol, karma sucha ale przynajmniej bez zbóż, u mnie też jedzą, troche kręcą nosami ale jedzą.
Mam nadziję że Randa sie odezwie, bo nie wiem kto się opiekuje tym domem szarej w wawie. gdzie słać forsę no i trzeba wołać!!!WOŁAM WOŁAM KOCHANE FORUMOWICZKI!!! KOTY Z WÓLKI I KOTY NA DT U PINOKIO W POTRZEBIE !!!!! TRZEBA ZBIERAĆ DUTKI NA LECZENIE SZAREJ!!! I NA KARMĘ DLA PINOKIO!!!! PROSZĘ O DEKLARACJE!
edit: dudki na dutki :ryk:
Ostatnio edytowano Pt mar 16, 2012 14:39 przez Mamrot, łącznie edytowano 1 raz

Mamrot

Post » Pt mar 16, 2012 12:50 Re: Wólka Zaleska-potrzebne ogłoszenia (wszystko w czwart.po

wrzucę cię do pierwszego postu

moje jedzą suchą chętnie
i mięsko chętnie
i ryz psom z misek wyjadają tez chętnie -psy się o to złoszczą odrobinę

Patmol

Post » Pt mar 16, 2012 14:06 Re: WólkaZaleska-Szara chora-potrzebne dutki na leczenie i k

Wieczorem zmajstruję bazarek.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt mar 16, 2012 14:10 Re: WólkaZaleska-Szara chora-potrzebne dutki na leczenie i k

super super :1luvu:

Patmol

Post » Pt mar 16, 2012 14:22 Re: WólkaZaleska-Szara chora-potrzebne dutki na leczenie i k

Patmol pisze:super super :1luvu:

posłałam 100 na konto pinokio, mam nadzieje, że wsparcie dostanie od innych też.czekam na wieści co i jak z szarą w DTwawa, jaki stan, czy juz leczona, gdzie słac forsę.. ech.

Mamrot

Post » Pt mar 16, 2012 16:06 Re: WólkaZaleska-Szara chora-potrzebne dutki na leczenie i k

Szara jest u forumowej Nausicaa. Może się odezwie i da znać, co i jak?

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt mar 16, 2012 20:10 Re: WólkaZaleska-Szara chora-potrzebne dutki na leczenie i k

Jeszcze o Szarej wieści nie ma. Szarej obiecaliśmy karmę - na 2 miesiące załatwiła Ewona, potem będzie potrzebne wsparcie( a może już będzie w DS?).
Jeśli koszty weta nie będą jakieś masakryczne, pierwsze wizyty zapłacę. Pieniążki zbierajcie -będzie zapas to i na karmę i na jaki transport może i weta, jest tych kotów trochę na DT.
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Pt mar 16, 2012 22:56 Re: WólkaZaleska-Szara chora-potrzebne dutki na leczenie i k

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Pt mar 16, 2012 23:14 Re: WólkaZaleska-Szara chora-potrzebne dutki na leczenie i k

Tak, jak obiecałam - bazarek :)
Póki co, lekko "niedorobiony", ale jutro go dopracuję ;)
viewtopic.php?f=20&t=140192
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob mar 17, 2012 17:55 Re: WólkaZaleska-Szara chora-potrzebne dutki na leczenie i k

Randa pisze:Jeszcze o Szarej wieści nie ma. Szarej obiecaliśmy karmę - na 2 miesiące załatwiła Ewona, potem będzie potrzebne wsparcie( a może już będzie w DS?).
Jeśli koszty weta nie będą jakieś masakryczne, pierwsze wizyty zapłacę. Pieniążki zbierajcie -będzie zapas to i na karmę i na jaki transport może i weta, jest tych kotów trochę na DT.

Umówiłam się z Ewoną, że zamówię karmę dla Szarej, jako następna. Nausicaa napisała do mnie, że na razie karma jeszcze jest i jak zdecyduje się zamówić coś dla siebie, to da mi znać i złożymy jedno wspólne zamówienie. Dorzucę się, ale dopiero w przyszłym tygodniu będę mogła to zrobić :oops:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob mar 17, 2012 21:06 Re: WólkaZaleska-Szara chora-potrzebne dutki na leczenie i k

Tolek i Buraska pojadą w przyszłym tygodniu do wychodzącego Ds w Piasecznie :D Koty mają mieć ocieplaną budkę na podwórku oraz swobodny dostęp do domu. Pani Teresa powiedziała, że dla Tolka najlepsze będzie towarzystwo Buraski, bo ona nie da sobie na głowę wejść. Telefon do Piaseczna dostałam od naussica,pani szukała kota dla koleżanki(ale ta już coś znalazła), sama przemyśliwała o jednym dla siebie, ale weźmie dwa :D .Wizyta pa będzie z transportem na miejscu, no i teraz pieniądze potrzebne na transport.

Za Szarą nie bijcie, jeszcze nie wiem :oops:.
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Sob mar 17, 2012 21:38 Re: WólkaZaleska-Szara chora-potrzebne dutki na leczenie i k

Przedstawiam odpowiedź Pana od Inki ( to kursywą to wklejona treść fragmentu mojego maila, )
Wygląda na to, że kolejne zajęcie przed nami. :)

> Po przedyskutowaniu tematu na forum góra jest opcja, że ewentualna
> przeprowadzka wymagałaby wizyty przedadopcyjnej u Pani ( potrzebna
> jest jej zgoda ) i Ew . podpisanie umowy. Przeważyło zdanie osób,
> które przerobiły już różne zaplątane scenariusze i uważają ,że tak
> jest klarowniej.

Popieram takie podejście na 100% jako przezorne i odpowiedzialne.
Dom dla kota musi być odpowiedni.
Oczywiście. Podaję dane adoptującej (moja partnerka btw.):

Beata ......( reszta na pw)
Najlepiej dzwonić po 17.tej (albo SMS i ona oddzwoni), bo ona ma w pracy totalne urwanie głowy, wizyta najlepiej od 18.tej.

Jest spora szansa że będzie DS, ale na razie chce podpisać umowę adopcyjną na DT.

Czy Inka ma jakąś książeczkę zdrowia kota, dane o szczepieniach, zabiegach itp.?

Czy z mojej strony są potrzebne jakieś działania, kontakt z kimś, okazanie kota? :-) Jeśli tak, to prosze podać odp. osobom moje wszystkie dane kontaktowe, a odwiedzić można mnie w dowolny dzień o dowolnej porze.

--
pozdrawiam,
M.

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

[poprzednia][następna]