Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 15, 2012 22:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Z tym jest problem bo moje psy są rozpuszczone jak dziadowski bicz, a kotka też nie chce siedzieć w jednym miejscu. Może jutro będzie lepiej. :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw mar 15, 2012 22:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

alab108 pisze:Z tym jest problem bo moje psy są rozpuszczone jak dziadowski bicz, a kotka też nie chce siedzieć w jednym miejscu. Może jutro będzie lepiej. :ok:

W takim razie, Alusiu, życzę Tobie i koteczce dobrej i spokojnej nocy :ok: .
Po zastrzykach też powinno być choć trochę lepiej.
I za to trzymam :ok: .

Dobranoc :D !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw mar 15, 2012 22:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No właśnie nie wiem co się stało. Ona dwa razy wymiotowała i straciła apetyt, a jak kicia i Nika ( duża sunia ) tracą apetyt to jest niepokojące. Dopóki piła i załatwiała się normalnie, ale wczoraj wieczorem była rzadka kupka no to pędem do weta. Wymacywał ją mocno no i stwierdził, że to jakiś stan zapalny jelit. Ona jest trochę może osowiała ale nie tak bardzo. Dzisiaj nie wypuściłam na dwór, nie wiem może na dworze coś zjadła? Wymiotowała z trawą i widziałam, że wsuwała trawę taką suchą na dworzu. Wet mówił, że jedzenie trawy to wtórne po tym jak są jakieś jelitowe dolegliwości. Ona objada mi rośliny w domu, chociaż wet twierdzi, że byłyby objawy neurologiczne. Podejrzałam jak objadała dracenę. Wyniosłam do garażu. Zobaczymy co będzie jutro.
Obrazek

alab108

Post » Pt mar 16, 2012 7:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

hej cioteczki :)

Alu i jak kicia?
cholera dracena niekoniecznie zdrowa dla kota... mój obgryza skrzydlokwiata ale on nieszkodliwy....
no przynajmniej nie tak jak dracena.... (z resztą mnie draceny nie lubia i nie chcą rosnąć u mnie...)

kurcze...skleroza mnie zaatakowala :roll:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt mar 16, 2012 7:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Też się witam :D .

Ala, jak nocka minęła? Jak koteczka się czuje?

Asia, ranny ptaszek z Ciebie :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt mar 16, 2012 7:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosiek no dzisiaj 6.15 już wyspana byłam....
i czekam, żeby Tosię na 8 do przedszkola zaprowadzić i ruszam do Urzędu Miasta.....
nie trawię urzędów.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt mar 16, 2012 7:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:Gosiek no dzisiaj 6.15 już wyspana byłam....
i czekam, żeby Tosię na 8 do przedszkola zaprowadzić i ruszam do Urzędu Miasta.....
nie trawię urzędów.....

A kto trawi...
Jak mam iść do jakiegoś urzędu, to dwa dni wcześniej jestem chora :evil: .

Asiul, a Ty wogóle jakos tak w tej pięciolatce to trafisz do mnie? :mrgreen:

vip

Post » Pt mar 16, 2012 7:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosia jak dzisiaj się uporam ze wszystkim w miarę szybko to obiecuję przyjechać....
oczywiście bedę dzwonić wcześniej ;)

a teraz sobie idę.......
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt mar 16, 2012 8:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Ewidentnie fatalnie.
Małgoś proszę wpadnij na moment po bezdomniakach..
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Pt mar 16, 2012 8:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

najszczesliwsza pisze:Ewidentnie fatalnie.
Małgoś proszę wpadnij na moment po bezdomniakach..

Agasia, a o coś ważnego?
Wiesz co, my dopiero wyłazimy z tego dziadostwa i wolałabym jeszcze się z żadnym nie stykać...
Ale jak jestem potrzebna, to zaryzykuję.
Do lekarza się wybierasz?

vip

Post » Pt mar 16, 2012 8:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Witam i życzę dobrego dnia.
Muszę poszukać zapałek, żeby sobie powieki podeprzeć, tak mi się spać chce. Chyba przez tą wiosnę taka senna jestem.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt mar 16, 2012 8:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Bazyliszkowa pisze:Witam i życzę dobrego dnia.
Muszę poszukać zapałek, żeby sobie powieki podeprzeć, tak mi się spać chce. Chyba przez tą wiosnę taka senna jestem.

Cześć, Dorcia :D .
Ja wczoraj po przymusowej pobudce na " kropelkę " kleiłam...
Polecam. Zapałki i tak wypadają :( ...

vip

Post » Pt mar 16, 2012 10:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Z kocią w nocy byl spokój, od 2 dni nie robi kupki. W środę wieczorem była woda i do dzisiaj rana nic. Siusiać siusia. Podjada też, ale nie tak jak wcześniej. Dostała takie zastrzyki ( nie wiem czy dobrze odczytam te kulfony: Potencil, Rapidexon, Clamohepan, Catosal i wczoraj jeszcze Metronidazol)
Obrazek

alab108

Post » Pt mar 16, 2012 13:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Bry, ale swiergolicie od świtu :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt mar 16, 2012 13:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:Asiul, a Ty wogóle jakos tak w tej pięciolatce to trafisz do mnie? :mrgreen:

trafiłam :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2:

alab108 pisze:od 2 dni nie robi kupki

Aluś ale skoro nie je to z czego ma robić...?
trzymam kciuki, żeby dobrze było :ok:
Ostatnio edytowano Pt mar 16, 2012 13:34 przez johaśka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]