RUDE KOTKI I TRIKOLORKA zabrane ze wsi ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 14, 2012 10:08 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

AnielkaG pisze:Kredka dalej dziczy? Rude też się zachowywały okropnie z początku.
Jak jest zupełnie niereformowalna to może wróci na wieś?

ja też na wsi mieszkam :) miejsca mi nie zawala, dużo nie jje, tylko cholerstwo miziac się nie chce :twisted: ale ja france ugłaszczę tylko czasu mi trzeba ( no i rozważam Feliwayem sobie pomóc) mam tylko nadzieję, że mój TŻ to zniesie bo ja mu mówiłam, że kicia spokojna i nie dzikun tylko lekko wystraszona zmianami :?

Edit: gadałam własnie z TŻ-em powiedział : "do cierpliwych świat należy , nie oddajemy , co za pomysł" :ok:
Ostatnio edytowano Śro mar 14, 2012 12:00 przez EdytaB_a, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Śro mar 14, 2012 10:20 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

Przypomne i ja!!!
AnielkaG pisze:nieśmiało przypomnę że fajna trikolorka szuka domu

:!: :!: :!:
AnielkaG pisze:Ta tri MUSI znaleźć dom
Obrazek
Obrazek

Bardzo ładna, zadbana, dobrze odżywiona, miła, mieszkająca w domu. Jej Pani ma ponad 80 lat i chciałaby żeby kotka trafiła w dobre ręce.

Ma mało czasu :(
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro mar 14, 2012 10:35 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

Hop do góry, śliczna koteczko :1luvu: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Śro mar 14, 2012 13:45 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

Bardzo proszę o nie rozpowszechnianie zdjęć długowłosego rudego kocurka. Dowiedziałam się że nie mam prawa robić w Koterii zdjęć ani PRYWATNIE ich rozpowszechniać. Usunęłam zdjęcie, a osoby które je skopiowały proszę o to samo.
Niektórzy ludzie nie przestają mnie zadziwiać. 8O
AnielkaG

Post » Śro mar 14, 2012 13:54 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

8O co za bzdury, komuś się nudzi i wymyśla takie idiotyzmy
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Śro mar 14, 2012 13:59 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

ok. Ale to dziwne 8O w wypadku ,ze kot szukał pomocy, to raz.Na fotce nie ma ani logo kogoś tam ani znacznych szczegółów, to dwa. Jakieś tajne łamane przez poufne?
Obrazek

ASK@

Post » Śro mar 14, 2012 14:28 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

ASK@ pisze:
enedue pisze:W jakim wieku ten rudziaszek długowłosy kto wie kto wie?

Witaj enedue!
śliczny jest,prawda :1luvu:
Tri zresztą też. :lol:

Helloo :>

enedue

Od: Pon paź 10, 2011 17:41

Post » Śro mar 14, 2012 19:23 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

AnielkaG pisze:Bardzo proszę o nie rozpowszechnianie zdjęć długowłosego rudego kocurka. Dowiedziałam się że nie mam prawa robić w Koterii zdjęć ani PRYWATNIE ich rozpowszechniać. Usunęłam zdjęcie, a osoby które je skopiowały proszę o to samo.
Niektórzy ludzie nie przestają mnie zadziwiać. 8O

co za bzdura :strach: :strach: niech ten ktos w takim razie sprobuje znalezc kotu dom bez zamieszczania jego zdjecia :roll: :roll: :roll:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro mar 14, 2012 19:56 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

Wypuściłam dwie rude Maupy na mieszkanie. To małe terrorystki, stłukły Smoczka, zlustrowały całą kuchnię i próbowały mojej córce zjeść kolację. Są całkowicie bezstresowe. Spróbuję im zrobić fotki.
AnielkaG

Post » Śro mar 14, 2012 20:34 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

Rude dziewczynki:

Obrazek

Obrazek
AnielkaG

Post » Czw mar 15, 2012 9:54 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

Spoko Aniela, ja tam myślę, że masz za mało bezczelnych kotów i te dwie bardzo Ci się przydadzą :lol:

Ale ze Smoczkiem to przegięły! :roll: A Lena co na to?
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw mar 15, 2012 10:03 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

Jak tri?

Kocie fajne.Tez tak mam tzn terrorystów.
Obrazek

ASK@

Post » Czw mar 15, 2012 10:06 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

Lena już dziś nie wytrzymała i sprała tę z białym nosem, musiałam ją ratować i wyciągać za pralki. W akcie protestu poszła spać do wanny. Smoczek się ich boi. Tę z rudym nosem zamknęłam do klatki bo cały czas warczała i koty się denerwowały.
Muszę im jakieś imiona dać, całej 4 (dwie rude i dwie tri)
Tri są spokojniejsze.
Duża tri jest w Koterii po sterylce. Urabiam moją mame żeby ją wzięła na DT.
AnielkaG

Post » Czw mar 15, 2012 10:50 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

AnielkaG pisze: Tę z rudym nosem zamknęłam do klatki bo cały czas warczała i koty się denerwowały.
Muszę im jakieś imiona dać

Z rudym nosem Furia a ta z białym Fryga :)

EdytaB_a

Post » Czw mar 15, 2012 21:59 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

a my wreszcie zapraszamy: viewtopic.php?f=1&t=140172 :D

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

[poprzednia][następna]