joarkadia pisze:TZ ma jedną zasadniczą wadę - nie przepada za kotami![]()
No wiesz..albo bierze was wszystkich w pakiecie albo wcale...z autopsji większość z nas ci powie, że nastawienie do kotów mu się zmieni jak z nimi częściej będzie obcował

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joarkadia pisze:TZ ma jedną zasadniczą wadę - nie przepada za kotami![]()
Asia_Siunia pisze:joarkadia pisze:TZ ma jedną zasadniczą wadę - nie przepada za kotami![]()
No wiesz..albo bierze was wszystkich w pakiecie albo wcale...z autopsji większość z nas ci powie, że nastawienie do kotów mu się zmieni jak z nimi częściej będzie obcował
Asia_Siunia pisze:tydzień po narodzinach pierworodnej - zgadnij ile miałam lat
AniHili pisze:Asia-Siunia, Ty na tej fotce wyglądasz na jakieś 15 lat...O_o I to max...
jozefina1970 pisze:Asia_Siunia pisze:tydzień po narodzinach pierworodnej - zgadnij ile miałam lat
Jedenaście?
Asia_Siunia pisze:AniHili pisze:Asia-Siunia, Ty na tej fotce wyglądasz na jakieś 15 lat...O_o I to max...jozefina1970 pisze:Asia_Siunia pisze:tydzień po narodzinach pierworodnej - zgadnij ile miałam lat
Jedenaście?
![]()
jozefina1970 pisze:A ja wczoraj umyłam okna![]()
Zostały mi jeszcze tylko dwa - może w tygodniu umyję.
I założę sobie cudowne firanki od naszej Halinki
AniHili pisze:Teraz muszę przebrać ciuchy i zamienić je miejscami
jozefina1970 pisze:W przyszły weekend to już nie wiadomo, jak będzie pogoda a poza tym nie będę tez miała czasu
AniHili pisze:Teraz muszę przebrać ciuchy i zamienić je miejscami
Też muszę. Ale nienawidzę tego z całego serca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Silverblue i 210 gości