Tymczasy u horacy7. POTRZEBNY DAWCA !! Olsztyn/Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 14, 2012 22:27 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Zdjęcia troche byle jakie tak na szybko zrobione,postaram się o lepsze.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro mar 14, 2012 22:40 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

:1luvu:

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Czw mar 15, 2012 6:27 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Jak dziś się macie?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw mar 15, 2012 8:03 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Noc minęla spokojnie bez kocich walk ,obudziła mnie Zosia która nad ranem spi na mnie z ogonem na twarzy i zapachem spod ogona pod nosem.To jej metoda na budzenie ,wcześniej było wskakiwanie do doniczek z anturium które wykończyły w końcu Tuptuś z Atomkiem.Brylant z Kuro nie wiem jakim cudem miały otwarte okienko w piwnicy lecz nie wyszły.

horacy 7

Post » Czw mar 15, 2012 9:15 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Ojej Basiu, a moze ktos z sasiadow otworzyl? Wczoraj rozmawialam z Sylwia przez tel. i ona mowila, ze byl Pan, ktory chcial Rudego do domku wychodzacego w Korpelach. Moze wezmie Kuro??? Tylko z tego co pamietam on tam bylby z stodole z siankiem i na podworku... Trzeba by sie jeszcze upewnic..

raiya

Post » Czw mar 15, 2012 11:52 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

:dance: Super wiadomości. :piwa:
Nie trzeba tak martwic się na zapas. Myślę, że kot może przyzwyczaić się do jazdy i wizyt w innym domu.Znów podam przykład kota mojej córki.Zawsze kiedy jadą z wizytą do nas, lub jej teściów, zabierają go ze sobą.Dobrze znosi zarówno jazdę samochodem, jak i zmianę domu. Chętnie zabierałby się z nimi zawsze i wszędzie.
Wbrew niektórym opiniom, koty to mądre stworzenia!Tu jest dobry przykład :P :
horacy 7 pisze:Brylant z Kuro nie wiem jakim cudem miały otwarte okienko w piwnicy lecz nie wyszły.

Masz już świetnie ułożony plan i tego się trzymaj. :1luvu: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Czw mar 15, 2012 12:06 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Wow - zaglądam dopiero dzisiaj, a tu takie wspaniałe wieści :1luvu:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Czw mar 15, 2012 19:18 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Wróciłam do domu po pracy i wszystkie zwierzaki czekały a ja dzisiaj mam jakiś smutny dzień.Białaski jak zwykle próbowały ze mną jeść z talerza,Rydz dawał sobie buzi z Tuptusiem.Rydz jest bardzo spokojnym ,nieagresywnym kotem ,lubi inne młode koty ,dorosłych też nie próbuje zdominować,hormony chyba przestały szaleć i już nie miaukoli jak na początku.W sobotę wyprawa do Olsztyna z Brylantem na kontrolę i może zaszczepię już Rydza.

horacy 7

Post » Czw mar 15, 2012 21:04 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Rydz jest coraz bardziej kontaktowy chętnie daje się przytulać i głaskać lecz kjest strasznie nie delikatny tak mi wkładał pazury i trzmał zębami ręke ,ze znów dopszły nowe rany na rękach.Czy będzie czas ,ze moje ręce będą bez szam i ran. :mrgreen: Bielinki świetnie jak zawsze pogodne,kochane dzisiaj na tapetę wzięły naszą sunię i jej dokuczają biedna nie może się wyspać.

horacy 7

Post » Czw mar 15, 2012 21:27 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

To i ja jakieś nędzne fotki zrobiłam i przesłałam.

horacy 7

Post » Czw mar 15, 2012 21:30 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

horacy 7 pisze:Rydz jest coraz bardziej kontaktowy chętnie daje się przytulać i głaskać lecz kjest strasznie nie delikatny tak mi wkładał pazury i trzmał zębami ręke ,ze znów dopszły nowe rany na rękach.Czy będzie czas ,ze moje ręce będą bez szam i ran. :mrgreen: Bielinki świetnie jak zawsze pogodne,kochane dzisiaj na tapetę wzięły naszą sunię i jej dokuczają biedna nie może się wyspać.

a ty myślisz, że Morris to taki aniołek? w amoku zabawy cały czas gryzie nas po rękach, nie wspominając o drapaniu :evil: zdarza mu się nawet wyskoczyć nadle zza drzwi i łapać za przydługą nogawkę od dresów :strach: w sobotę mimo wyraźnego sprzeciwu w postaci wyrczenia przycinałam bestii pazury
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw mar 15, 2012 21:45 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

:D Grubcio ostatnio, jak bylismy u moich rodzicow polowal sobie na muche..i pech chical, ze moj TZ jeszcze smacznie spal w lozeczku a ta mucha akurat nad nim sobie fruwala.. :D Co to byl za atak:D Myslalam, ze padne ze smiechu, jak on sie zerwal, mowie Wam :ryk: :ryk:

raiya

Post » Czw mar 15, 2012 21:47 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

To rude dziadostwo to ma niezłe pazurki lecz ja jak zwykle nie umiem przyciąć. :mrgreen: Więc niech kocio chodzi na razie z długimi pazurkami.

horacy 7

Post » Czw mar 15, 2012 21:48 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

Na pierwszej stronie watku jest o Rydzu takie info:
"Źle znosi inne zwierzęta w DT u horacy 7."
Chyba to trzeba zmienic:D

raiya

Post » Czw mar 15, 2012 21:50 Re: Tymczasy u horacy 7 w Szczytnie. Rudy, białaski, długowł

No to ja lecim z fotkami :mrgreen:

Białe rządzi :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ale rezydencja się broni ;)

Obrazek Obrazek Obrazek

Rudy spokojnie na wszystko patrzy ;)

Obrazek Obrazek Obrazek

Lord jak to Lord :mrgreen:

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]