Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:kocurzyca41 pisze:Wiecie...jak to czytam to dochodzę do wniosku,że to ja mam nienormalne koty....wcale nie interesują się ludzkim jedzeniem....Dzidzia czasem ...pieczarkami surowymi jak obieram...
Bo Ty masz normalne koty...grzeczne i dobrze wychowane.
vip0 pisze:A ja jeszcze napiszę, że kompletnie nikt nie zauważył dziś tak ważnej dla mnie sprawy...
A, no trudno...w sumie to taka wzmianka tylko.![]()
Agata, do lekarza trzeba!
Mnie już telefon zdechł....
Dobranoc, kochane.
vip0 pisze:A ja jeszcze napiszę, że kompletnie nikt nie zauważył dziś tak ważnej dla mnie sprawy...
.
vip0 pisze:Rzecz druga to...Aluś.
Wczoraj tak sobie siedziałam, i on sobie przylazł, i nadstawił łeb swój wielki do miziania.
I tak żeśmy się rozmiziali, że w pewnym momencie jedna łapka Alusia znalazła sie na moich kolanach...
Aż zdrętwiałam...i tylko myślę sobie " aparat, gdzie ja mam aparat...bo mi nikt nie uwierzy ".
No ale przyszła Zosia, i Aluś się wycofał.
Tak mnie to cieszy, bo on naprawdę nie jest kotem nakolankowym.
A tu już prawie- prawie...
Zobaczycie, jeszcze zobaczycie Alusia na moich kolanach.
vip0 pisze:To taka wzmianka tylko była...ale wiecie, jak ja się cieszyłam? Jak głupia jaka![]()
.
alab108 pisze:Wróciłam z kicią od weta, dostała 4 zastrzyki i ledwo się rusza, nie może sobie miejsca znaleźć i cały czas chodzi, jutro też mam jechać
Megana pisze:omujborze, znowu za wami nienadnażam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 73 gości