Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 15, 2012 20:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:
vip0 pisze:
kamari pisze:To co ona je???

Michasia?
A psie kluchy ugotowane na chrząstkach z indyka, troche puszki czasami, suche....

Tak pytam, bo na psach sie nie znam. Ściągałam takowe do domu, ale to było dawno temu i mama je karmiła. Ale wtedy nie było internetu, więc pewnie karmiła je nieprawidłowo :mrgreen:
A koty sikały wtedy do piasku z piaskownicy 8O

ps. Gosiu, jak ci się znudzi moja "elokwencja" , to daj znać :ok: :wink:

A czemu miałaby mi się znudzić? 8O
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw mar 15, 2012 20:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
kamari pisze:
vip0 pisze:

Michasia?
A psie kluchy ugotowane na chrząstkach z indyka, troche puszki czasami, suche....

Tak pytam, bo na psach sie nie znam. Ściągałam takowe do domu, ale to było dawno temu i mama je karmiła. Ale wtedy nie było internetu, więc pewnie karmiła je nieprawidłowo :mrgreen:
A koty sikały wtedy do piasku z piaskownicy 8O

ps. Gosiu, jak ci się znudzi moja "elokwencja" , to daj znać :ok: :wink:

A czemu miałaby mi się znudzić? 8O

Bo co za dużo to nie zdrowo :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw mar 15, 2012 20:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Za to smacznie! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 15, 2012 20:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kalair pisze:Za to smacznie! :mrgreen:

Co mi przypomina, że muszę nakarmić sępy :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw mar 15, 2012 20:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Moje już mleczko dostały, wychlały swoje, a niektórzy i cudze, i teraz będą sie rozłazić :evil: .
Aluś akurat wykłóca sie z Michaliną o miejsce na wycieraczce :? .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw mar 15, 2012 20:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:

Michasia?

To może do tego spróbuj dodać jej kilka malutkich kawałeczków surowego, żeby poznała smak... później pójdzie z górki :ok: Ja tak przekonuję moje psiaki do warzyw... samych nie zjedzą, ale jak dorzucę troszkę mięsa to wcinają aż im się uszy trzęsą :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw mar 15, 2012 20:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Wszystko szkodzi ale niestety nie jestem w stanie upilnować małego złodziejaszka :mrgreen: Poldek od 8 lat podkrada chipsy paprykowe- dałby się za nie sprzedać,Czesław kocha sernik i czekoladki. Alutka kiedyś też wylizała do czysta talerz po bigosie , zupie grzybowej.Wystarczy że sie na moment odwrócę Alutka już w talerzu :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw mar 15, 2012 20:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

majencja pisze:Wszystko szkodzi ale niestety nie jestem w stanie upilnować małego złodziejaszka :mrgreen: Poldek od 8 lat podkrada chipsy paprykowe- dałby się za nie sprzedać,Czesław kocha sernik i czekoladki. Alutka kiedyś też wylizała do czysta talerz po bigosie , zupie grzybowej.Wystarczy że sie na moment odwrócę Alutka już w talerzu :mrgreen:

Alek kradnie słodycze, uwielbia słodkie bułki.
Plamek zjada wszystkie zupy, bez wyjątku, nawet kwaśny żur i kapuśniak.
Zosia lubi czipsy.
Punio....Punio to jest Punio. :mrgreen:

vip

Post » Czw mar 15, 2012 20:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Wiecie...jak to czytam to dochodzę do wniosku,że to ja mam nienormalne koty....wcale nie interesują się ludzkim jedzeniem....Dzidzia czasem ...pieczarkami surowymi jak obieram...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw mar 15, 2012 20:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kocurzyca41 pisze:Wiecie...jak to czytam to dochodzę do wniosku,że to ja mam nienormalne koty....wcale nie interesują się ludzkim jedzeniem....Dzidzia czasem ...pieczarkami surowymi jak obieram...

Bo Ty masz normalne koty...grzeczne i dobrze wychowane :D .

vip

Post » Czw mar 15, 2012 21:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No nareszcie skończyłam doczytywanie.....

Witam, witam, witam. :D
a) większość psów cierpi na tę "przypadłość" :mrgreen: :moje obie sunie też tak miały, po prostu na spacerze bardzo pilnowaliśmy, a kiedy pojawił się w domu Lucek to Kaja już była stareńka i może dlatego ją nie interesowała jego kuweta
b) koty niestety też mam nienormalne, Mania np.lubi spaghetti i wszystkie lubią szyneczkę....niezdrowe, ale jakie smaczne, aż słychać jak mlaskają :D
c) coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam :evil:
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Czw mar 15, 2012 21:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:
kalair pisze:Za to smacznie! :mrgreen:

Co mi przypomina, że muszę nakarmić sępy :oops:

Dopiero? :mrgreen: Kretki jedzą od świtu do nocy.. :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 15, 2012 21:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No cóż, pora sie pożegnać na dzisiaj.
Zatem kochane cioteczki, dobrej nocy i miłych snów życzę :D .
I do jutra :ok: .

vip

Post » Czw mar 15, 2012 21:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Konkretnie, to jest fatalnie. (Szyfrem nadaję dla wtajemniczonych)
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw mar 15, 2012 21:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosiu, ja też się żegnam. Dziczka chyba chce zejść z szafy do kuwety a moja obecność w pokoju jej przeszkadza.
Dobranoc :kotek:
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

[poprzednia][następna]