Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 15, 2012 19:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:
majencja pisze:Jakieś nienormalne mam te koty. No ale właścicielka tez nienormalna :twisted:

Wielu normalnych to tu nie znajdziesz :mrgreen: i tak trzymać :ok:

ja dzisiaj przekonałam się ,że mój nienormalny pies jest bardziej nienormalny niż myślałam i obrzydliwy :evil:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw mar 15, 2012 19:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

A co zrobił takiego? 8O
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw mar 15, 2012 19:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
majencja pisze:Moja Alutka - chyba wieczny tymczas bo kto weźmie zasmarkanego kota, który kichając ogluca wszystko co sie da, 10 mies - 1,8 kg 8O , je najwięcej ze wszystkich w tym ostatnio cebulke z pomidorkiem - przed chwilą mi wyżarła mus jabłkowy 8O
Jakieś nienormalne mam te koty. No ale właścicielka tez nienormalna :twisted:

No mój Plamek wszystko gluci...nie zawsze, ale jak ma nawrót, to gluta na wszystko...najczęściej na okienne szyby i lusterka :evil: .
A wogóle co Ty chcesz od siebie? 8O
Jesteś jedną z najfajniejszych babeczek, jakie poznałam :D

Cebula moze kotu zaszkodzic
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw mar 15, 2012 19:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:A co zrobił takiego? 8O

Pixi z kuwety wyjadł to co twardsze a ja nie wiedziałam po co wyłamał drzwiczki do krytej kuwety
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw mar 15, 2012 19:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

ruda32 pisze:
vip0 pisze:A co zrobił takiego? 8O

Pixi z kuwety wyjadł to co twardsze a ja nie wiedziałam po co wyłamał drzwiczki do krytej kuwety

To moja Michasia też jest obrzydliwa :? ....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw mar 15, 2012 19:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Smacznego :piwa:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw mar 15, 2012 19:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No zżera, czasem na spacerze też jej się zdarza :oops: .
Ale podobno niektóre psy tak mają, doktor J. tak twierdził.
I jest specjalny preparat, który te odchody w psie neutralizuje, to znaczy to, co tam ewentualnie jest szkodliwe...

vip

Post » Czw mar 15, 2012 19:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:No zżera, czasem na spacerze też jej się zdarza :oops: .
Ale podobno niektóre psy tak mają, doktor J. tak twierdził.
I jest specjalny preparat, który te odchody w psie neutralizuje, to znaczy to, co tam ewentualnie jest szkodliwe...

Kiedyś słyszałam taką opinię na ten temat ,że psy jedzą ,bo chodzi o zapach i żeby temu zapobiec można podać psu kawałek smierdzącego mięsa,nie wiem czy to skuteczne i bezpieczne :roll:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw mar 15, 2012 19:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Mój Noblik też z przyjemnością zaglądał do kociej kuwety, a później przychodził mnie obudzić :roll: Uwielbienie do kocich kup skończyło się jak ręką odjął kiedy zaczęłam karmić psiaki surowym mięsem i podrobami (wszystko świeże, nieprzechodzone)... skończył się też problem z kamieniem na zębach odkąd dostają surowe kości.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw mar 15, 2012 19:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Bianka 4 pisze:Mój Noblik też z przyjemnością zaglądał do kociej kuwety, a później przychodził mnie obudzić :roll: Uwielbienie do kocich kup skończyło się jak ręką odjął kiedy zaczęłam karmić psiaki surowym mięsem i podrobami (wszystko świeże, nieprzechodzone)... skończył się też problem z kamieniem na zębach odkąd dostają surowe kości.

Też jestem za surowizną, według mnie jest najzdrowsza. Wcale się nie bawię w BARF, po prostu staram się stosować dietę najbardziej zbliżoną do naturalnej. A jeszcze rzaden zwierzak nie nauczył się otwierać puszki :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw mar 15, 2012 19:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Problem w tym, że Michalina surowego mięska nie ruszy :( .
Może sobie leżeć i leżeć, nie tknie, nawet nie poliże...ewentualnie powącha :( .

vip

Post » Czw mar 15, 2012 19:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Oddalę sie na chwilkę, w celu podania mleczka kociastym...ale zaraz wrócę :D .

vip

Post » Czw mar 15, 2012 19:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

To co ona je???
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw mar 15, 2012 19:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:To co ona je???

Michasia?
A psie kluchy ugotowane na chrząstkach z indyka, troche puszki czasami, suche....

vip

Post » Czw mar 15, 2012 20:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
kamari pisze:To co ona je???

Michasia?
A psie kluchy ugotowane na chrząstkach z indyka, troche puszki czasami, suche....

Tak pytam, bo na psach sie nie znam. Ściągałam takowe do domu, ale to było dawno temu i mama je karmiła. Ale wtedy nie było internetu, więc pewnie karmiła je nieprawidłowo :mrgreen:
A koty sikały wtedy do piasku z piaskownicy 8O

ps. Gosiu, jak ci się znudzi moja "elokwencja" , to daj znać :ok: :wink:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]