Witam Was, za tydzień w piątek rozpoczyna się akcja zdjęciowa(moja i natalii pod patronatem TOZ)w naszym schronisku, otwarcie będzie z prezydentem krakowa i tu do Was prośba, ponieważ my wybierzemy jednego psa do zdjęcia z prezydentem, ale potrzebujemy także kota który także będzie miał zdjęcie, jest to oczywiście duża szansa na adopcję, lecz prosimy wybrać takiego który się nie rzuci na Pana prezydenta ^^ nie najbrzydszego(musimy najpierw rozpromować akcję, iż w schronisku nie ma tylko najbrzydszych psów i kotów) oraz jakby ktoś był dzień wcześniej to dość wyczesanego jakby się komuś udało, my także takimi kryteriami wybieramy psa, później będziemy dawać weteranów nie najpiękniejszych lecz bardzo potrzebujacych domu, lecz wiadomo początki są trudne

ogólnie to akcja będzie polegać na robieniu zdjęć osobom znanym wraz ze zwierzakami ze schroniska, będą te zdjecia także publikowane i licytowane

jakbyście mialy jakieś propozycje to proszę o napisanie, oczywiście jakby się komuś udało być w piątek 23.03 o godz. 11:30 to zapraszam do pomocy, ja napewno będę mam nadzieję iż natalii także się uda