Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 15, 2012 18:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Karolek(ona) pisze:
najszczesliwsza pisze:Karolek(ona) mam wrażenie, że byś chciała by to był autyzm... :(

no to masz złe wrażenie
tym bardziej, ze ja pisałam, że jeśli nawet to on ma kilka odwracalnych cech a nie jest typowo autystycznym dzieckiem
a ja bym chciała zeby było całkiem normalny, mówil, rozwijał sie normlanie, mógł sam iść do szkoły jak podrosnie, na podwórko itp.

To działaj.
Trochę jakby zbiło mnie z tropu, że rok temu dostałaś namiary na specjalistów i... na co czekasz?
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw mar 15, 2012 18:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Z moją Zuzią do przedszkola chodzi Jasiek.Ma kłopoty z mówieniem ,ale rozumie jak każde dziecko.
Dużo pracy logopedycznej poszło,w domu,przedszkolu i studenta logopedii- w ciągu roku zrobił ogromne postępy
Logopeda i ćwiczenia jeżeli rozwój jest w normie
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw mar 15, 2012 19:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

najszczesliwsza pisze:
Karolek(ona) pisze:
najszczesliwsza pisze:Karolek(ona) mam wrażenie, że byś chciała by to był autyzm... :(

no to masz złe wrażenie
tym bardziej, ze ja pisałam, że jeśli nawet to on ma kilka odwracalnych cech a nie jest typowo autystycznym dzieckiem
a ja bym chciała zeby było całkiem normalny, mówil, rozwijał sie normlanie, mógł sam iść do szkoły jak podrosnie, na podwórko itp.

To działaj.
Trochę jakby zbiło mnie z tropu, że rok temu dostałaś namiary na specjalistów i... na co czekasz?

nie mam tych namiarow, poza tym mojego syna jeszcze nikt nie zdiagnozowal wiec nie wiem czy te namairy mi sie przydadza, a poza tym ja i tak nie bede dojerzdzac do Poznania na jakies wartaty itp. Ja tylko potrzebuje go w Poznaniu zdiagnozowac bo u nas tego nie robia i nie rok temu a w zeszlym roku, grudzien tez byl w zeszlym roku.
a w ogole to ja sie juz nie odzywam na ten temat bo wszyscy wszystko wiedza lepiej
To wątek VipO i koniec zaśmiecania jej go moimi sprawami!
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw mar 15, 2012 19:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Twoje dziecko, twoja sprawa.
Ale to ty będziesz odpowiedzialna za potencjalne zaniedbania skutkujące upośledzeniem umysłowym, nerwicami.
I na twojej głowie będzie to dziecko już zawsze.
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw mar 15, 2012 19:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Moja Alutka - chyba wieczny tymczas bo kto weźmie zasmarkanego kota, który kichając ogluca wszystko co sie da, 10 mies - 1,8 kg 8O , je najwięcej ze wszystkich w tym ostatnio cebulke z pomidorkiem - przed chwilą mi wyżarła mus jabłkowy 8O
Jakieś nienormalne mam te koty. No ale właścicielka tez nienormalna :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw mar 15, 2012 19:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Karola, spokojnie, niczego nie zaśmiecasz...
Jeśli się nie odzywam w jakimś temacie, to znaczy, że nic mądrego do powiedzenia nie mam...zwyczajnie sie na tym nie znam. Ale to nie znaczy, ze nie można na ten temat pisać...Pisz, ile chcesz i kiedy chcesz :ok: , obojętnie na jaki temat.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw mar 15, 2012 19:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

najszczesliwsza pisze:Twoje dziecko, twoja sprawa.
Ale to ty będziesz odpowiedzialna za potencjalne zaniedbania skutkujące upośledzeniem umysłowym, nerwicami.
I na twojej głowie będzie to dziecko już zawsze.

własnie - na mojej
moja sprawa moje dziecko dokładnie tak
koniec tematu
niepotrzebnie w ogóle zaczynałam ale juz kończe
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Czw mar 15, 2012 19:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

majencja pisze:Moja Alutka - chyba wieczny tymczas bo kto weźmie zasmarkanego kota, który kichając ogluca wszystko co sie da, 10 mies - 1,8 kg 8O , je najwięcej ze wszystkich w tym ostatnio cebulke z pomidorkiem - przed chwilą mi wyżarła mus jabłkowy 8O
Jakieś nienormalne mam te koty. No ale właścicielka tez nienormalna :twisted:

No mój Plamek wszystko gluci...nie zawsze, ale jak ma nawrót, to gluta na wszystko...najczęściej na okienne szyby i lusterka :evil: .
A wogóle co Ty chcesz od siebie? 8O
Jesteś jedną z najfajniejszych babeczek, jakie poznałam :D
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw mar 15, 2012 19:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:Karola, spokojnie, niczego nie zaśmiecasz...
Jeśli się nie odzywam w jakimś temacie, to znaczy, że nic mądrego do powiedzenia nie mam...zwyczajnie sie na tym nie znam. Ale to nie znaczy, ze nie można na ten temat pisać...Pisz, ile chcesz i kiedy chcesz :ok: , obojętnie na jaki temat.

wole poczekac na dizgnoze specjalisty niz gdybac ze moze to , moze tamto
teraz wychdzi ze ja chce zeby byl chory, nie warto psuc sobie nerwow
nie wiem co mu jest wiec bez sensu to dalej ciagnac, te dyskusje
jak sie dowiem czegos to Ci napisze jak bedziesz zainteresowana i wtedy bede mogla korzystac z cennych rad innych
na razie nie bede go sama diagnozowac na sile na przypadkach innych dzieci - niech fachowiec sie tym zajmie

a w ogole to spadam bo komp juz warjuje, za dlugo chodzi, czas mu dac przerwe, jak nie zasne przy usypianiu malego to moze wejde jak nie to jutro ale poznej bo z rana na dzialke jade zoabczyc jak sie ma po zimie
na wszelki wypadek pisze
Dobranoc
Ostatnio edytowano Czw mar 15, 2012 19:17 przez Karolek(ona), łącznie edytowano 1 raz

Karolek(ona)

Post » Czw mar 15, 2012 19:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

I bardzo mądrze :ok: .
Od tego są specjaliści.
Mam nadzieję, że w końcu dowiesz się czegoś konkretnego, i będziesz wiedziała, co robić.

vip

Post » Czw mar 15, 2012 19:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Taaa, powiedz to moim współpracownikom :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw mar 15, 2012 19:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

majencja pisze:Taaa, powiedz to moim współpracownikom :twisted:

A bym powiedziała, żebyś wiedziała!
Szansę mi daj, to im zaraz nagadam i naprostuję :ok: .
Żeby Cie nie drażnili za bardzo :mrgreen: .

vip

Post » Czw mar 15, 2012 19:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

majencja pisze:Jakieś nienormalne mam te koty. No ale właścicielka tez nienormalna :twisted:

Wielu normalnych to tu nie znajdziesz :mrgreen: i tak trzymać :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw mar 15, 2012 19:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosieńko, nawet nie wiedziałam, że masz nowy wątek :oops: Dobrze, że napisałaś to dzisiaj na wątku Kamari. Chyba tak spóźnionego gościa jeszcze nie miałaś :roll: Postaram się szybko nadrobić zaległości...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw mar 15, 2012 19:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Bianka 4 pisze:Gosieńko, nawet nie wiedziałam, że masz nowy wątek :oops: Dobrze, że napisałaś to dzisiaj na wątku Kamari. Chyba tak spóźnionego gościa jeszcze nie miałaś :roll: Postaram się szybko nadrobić zaległości...

A ja już myślałam, że nie piszesz, bo coś... :( .
Witaj, Bianeczko kochana :1luvu: !

vip

[poprzednia][następna]