:( Zawiodłam (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 15, 2012 14:55 Re: :( Zawiodłam

Marta (...) pisze:
Mieszkan na Ursynowie, zakupy robie przez internet, wiec w tym askecie daje sobie rade.

Ja też. Mamy do siebie blisko. Podaj mi swój numer telefonu - będziemy w kontakcie. W każdej chwili możesz na mnie liczyć na pomoc.

Marta (...) pisze:Zawiodlam, bo powinnam byc silniejsza.

Nie, bo są takie sytuacje w życiu jak choroba, kiedy nie masz władzy na tym. Po prostu nie jesteś w stanie nic zrobić. NIC.
Pomogę Ci odebrać kotkę z lecznicy.
Ostatnio edytowano Pt mar 16, 2012 9:42 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw mar 15, 2012 15:00 Re: :( Zawiodłam

Opłacę dwa pakiety ogłoszeń u CatAngel dla kociastych. Daj znać, jak będziesz mieć gotowe teksty i zdjęcia.
Życzę wiele wytrwałości i zdrowia!

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw mar 15, 2012 15:13 Re: :( Zawiodłam

Dziewczyny, dziekuje za cieple slowa

Marcelibu, jedna oosba z forum zadeklarowala juz pomoc w opiece nad Merlina, jesli bedzie taka potrzeba. Naprawdę ich rokowania sa bardzo ostrozne :( Do otrzewnej przedostało sie bardzo duzo ropy :( Nie mam juz sily plakac :(

issey32 pisze:issey32

bardzo dziekuje, ale nie potrzebuje pomocy finansowej. Lepiej przekaz te 30 pln na inny cel.

zaczelam klecic jakies ogloszenia, ale nie mam glowy. Ciagle mysle o Merlinie :(

MartaWawa

Od: Wto kwi 03, 2007 12:45

Post » Czw mar 15, 2012 15:29 Re: :( Zawiodłam

MartaWawa]Dziewczyny, dziekuje za cieple slowa

Marcelibu, jedna oosba z forum zadeklarowala juz pomoc w opiece nad Merlina, jesli bedzie taka potrzeba. Naprawdę ich rokowania sa bardzo ostrozne :( Do otrzewnej przedostało sie bardzo duzo ropy :( Nie mam juz sily plakac :(

[quote="issey32 pisze:
issey32

bardzo dziekuje, ale nie potrzebuje pomocy finansowej. Lepiej przekaz te 30 pln na inny cel.

zaczelam klecic jakies ogloszenia, ale nie mam glowy. Ciagle mysle o Merlinie :([/quote]

Właściwie to chodzi o to, żeby Cię odciążyć ze wstawianiem ogłoszeń, bo to jednak trochę czasu zajmuje, a Twoja kotka po operacji będzie pewnie potrzebować Twojej uwagi a poza tym, pieniądze wydane na ogłoszenia u CatAngel są przeznaczone na bezdomniaki, którymi ona się zajmuje, więc i cel szczytny jest.
Przemyśl, proszę, moją propozycję raz jeszcze.
Ostatnio edytowano Pt mar 16, 2012 1:30 przez issey32, łącznie edytowano 1 raz

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw mar 15, 2012 16:40 Re: :( Zawiodłam

issey32 pisze:
Marta (...) pisze:Dziewczyny, dziekuje za cieple slowa

issey32 pisze:issey32

zaczelam klecic jakies ogloszenia, ale nie mam glowy. Ciagle mysle o Merlinie :(

Właściwie to chodzi o to, żeby Cię odciążyć ze wstawianiem ogłoszeń, bo to jednak trochę czasu zajmuje, a Twoja kotka po operacji będzie pewnie potrzebować Twojej uwagi a poza tym, pieniądze wydane na ogłoszenia u CatAngel są przeznaczone na bezdomniaki, którymi ona się zajmuje, więc i cel szczytny jest.
Przemyśl, proszę, moją propozycję raz jeszcze.

I ja proszę!
Jesteś w nowych, bardzo trudnych okolicznościach, najpierw ogarnij teraźniejszość. Pozwól sobie pomoc.
Ostatnio edytowano Pt mar 16, 2012 9:42 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw mar 15, 2012 17:53 Re: :( Zawiodłam

zaznaczam wątek
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw mar 15, 2012 18:12 Re: :( Zawiodłam

Ja też sobie zaznaczę. Co prawda jestem z drugiego końca miasta :|
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Czw mar 15, 2012 19:06 Re: :( Zawiodłam

Marto, nie zawiodlas. Po prostu los okazal sie wredny. Czesto zastanawiam sie dlaczego dobrym ludziom rzuca klody pod nogi , a szumowiny oszczedza. Przede wszystkim zycze Ci szybkiej poprawy zdrowia no i oczywiscie najlepiej forumowych rodzin zastepczych dla koteczkow. Cieple mysli dla Was.

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Czw mar 15, 2012 19:24 Re: :( Zawiodłam

Dziękuję Wam jeszcze raz za słowa otuchy i pomoc :(
Mam straszne wyrzuty sumienia :( W lecznicy nikt nie odbiera, wiec nie wiem co z Merlina :( Bardzo sie denerwuje...

MartaWawa

Post » Czw mar 15, 2012 19:30 Re: :( Zawiodłam

Nie zawiodłaś i nie masz powodu do wyrzutów sumienia. Życie nie zawsze układa się po naszej myśli mimo najszczerszych chęci i całego wysiłku.

W lecznicy mogą robic teraz jakiś zabieg, dlatego nikt nie odbiera. Trzymamy kciuki za kicię :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw mar 15, 2012 20:01 Re: :( Zawiodłam

Jak dobrze, że ludzie z Warszawy chcą Ci pomóc. Dziękuję Wam za to :1luvu:
za daleko mam. Bardzo ciepłe myśli przesyłam.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw mar 15, 2012 20:14 Re: :( Zawiodłam

Życzę dużo zdrowia i siły , musisz być silna żeby poradzić sobie z chorobą wiem co pisze .Musisz myśleć tylko o tym że będzie dobrze nawet w najbardziej mroczny dzień musimy czekać za słońcem ja się doczekałam i ty też się doczekasz .Nie słuchaj innych rób tak jak to ty uważasz że jest to słuszne , nieraz ktoś nie chce źle ale kiedy on jest zdrowy nie wie nawet sobie nie wyobraża tego co myśli i czuje ten chory ...Będzie dobrze zobaczysz , daj sobie pomóc w sprawie kotków będziesz miała lżej i nie będziesz ciągle myślała a może.......... .Kotki znajdą domki jest dużo osób które ci pomoże , a potem ty pomału będziesz wracać do zdrowia , będziesz myślała co tam kociaki robią i będziesz pisała z ich nowymi domkami .Głowa do góry a to już będzie pierwszy krok do .............sama wiesz ..Pozdrawiam ,.

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw mar 15, 2012 22:23 Re: :( Zawiodłam

Marto napisałam do Ciebie pw -czekam na kontakt z Twojej str.
Pozdrawiam Cię naprawdę bardzo mocno :1luvu:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pt mar 16, 2012 0:36 Re: :( Zawiodłam

Właśnie odebralam telefon, w którym jedna z użytkowniczek naszego forum życzyła mi 'żebym zdechła na wózku' po czym się rozłączyła :) Mimo, ze numer był zastrzeżony, to poznałam po glosie kto to. Sporo czasu spędziłam na pomaganiu jej :) niesmaczne...

MartaWawa

Post » Pt mar 16, 2012 6:23 Re: :( Zawiodłam

MartaWawa pisze:Właśnie odebralam telefon, w którym jedna z użytkowniczek naszego forum życzyła mi 'żebym zdechła na wózku' po czym się rozłączyła :) Mimo, ze numer był zastrzeżony, to poznałam po glosie kto to. Sporo czasu spędziłam na pomaganiu jej :) niesmaczne...

Gdybyś nie miała innych, ważnych kłopotów, poradziłabym Ci skierowanie sprawy do sądu. Ale masz inne sprawy.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]