Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 15, 2012 10:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Aaa szukam kotaaa :mrgreen:
Bo w domu tak pusto, kuwety nikt nie używa, miski stoją... nikt z nich nie je, transporter pusty...
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw mar 15, 2012 14:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Ależ tu się dzieje, człowiek chwilę nie zajrzy, a tu tyle stron wskoczyło. 8O
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Czw mar 15, 2012 14:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Dla ilgatto i kotów z działek:

viewtopic.php?f=20&t=140156

- komu perfumki, komu?
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw mar 15, 2012 14:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw mar 15, 2012 17:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Tak sobie usiadłam, na trochę :mrgreen: .
Wróciłam właśnie od bezdomniaczków i stwierdzam, że to słoneczko jeszcze nie grzeje, tylko ładnie wygląda :( .

Cześć, Karola :D !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw mar 15, 2012 17:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosiu, w ramach poszerzenia (powiększenia...czy co to tam się robi :oops: ) mojej elokwencji :mrgreen: :wink: śpieszę ci donieść, że twój ukochany straci jutro jajka :mrgreen: :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw mar 15, 2012 17:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:Gosiu, w ramach poszerzenia (powiększenia...czy co to tam się robi :oops: ) mojej elokwencji :mrgreen: :wink: śpieszę ci donieść, że twój ukochany straci jutro jajka :mrgreen: :oops:

Znaczy się, Feluś? 8O
Zaraz zaraz...ale on jeszcze malutki jest!
No jak można...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw mar 15, 2012 17:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
kamari pisze:Gosiu, w ramach poszerzenia (powiększenia...czy co to tam się robi :oops: ) mojej elokwencji :mrgreen: :wink: śpieszę ci donieść, że twój ukochany straci jutro jajka :mrgreen: :oops:

Znaczy się, Feluś? 8O
No jak można...

Jaki malutki :roll: on ma już około roku i jest wielkim chłopem :kotek:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw mar 15, 2012 17:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Jeszcze o dwóch rzeczach chciałam...
Ponad dwie godziny łaziłam dziś po dzielnicy w poszukiwaniu Dorka.
Nic.
Nie wiem, gdzie jest, ale jedno jest pewne- jeśli przebywa na dzielnicy, to go znajdę, prędzej czy później.
Jak to Agata powiedziała, przenicuję całą dzielnicę na wylot, przekopię, spod ziemi wydobędę.
Zależy mi, martwię się...
Nie dlatego, że jest taki ładny...
Przede wszystkim dlatego, że jest wielką gapą, ofiarą losu, do byle saszetki przybiega, a nie jest obojętne, kto tę saszetkę trzyma :( ...nie na mojej dzielnicy...

vip

Post » Czw mar 15, 2012 17:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:
vip0 pisze:

Znaczy się, Feluś? 8O
No jak można...

Akurat, to jest chłopaczek malutki, tylko oczy ma wielkie :evil: .
Ale ja Ci się zrewanżuję :mrgreen: ...śpieszę Ci donieść, że w przyszłym tygodniu Michalinka straci kobiecość swoją :mrgreen: .

vip

Post » Czw mar 15, 2012 17:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

izka53 pisze:
Karolek(ona) pisze:psycholog powiedziala ze moze ma jakies cechy autystyczne ale nie jakies zaawansowane, a psychiatra w sumie nie pwoiedziala ze ma czy nie ma tylko ze fachowo stwierdzic mi moga to w specjalnych osrodkach gdzie sa psychiatrzy typowo pracujacy z autyzmem.

Karola, ale przecież ja już w ubiegłym roku dawałam Tobie nr telefonów do lekarzy, i adresy , tam , gdzie moje wnuki są leczone. To nie jest autyzm, bo Filip nie żyje we własnym swiecie, on tylko nie potrafi przetworzyć swoich myśli na język mówiony.
Teraz juz tych danych nie mam , ale moze uda mi się w weekend porozmawiać z synową. Jego zachowanie naprawdę bardzo przypomina moich wnuków. :evil:

ale psychiatra mowila ze na kase chorych tez diagnozuja wiec mozna to sprawdzic, poza tym autyzm ma wiele odmian, a on ma cechy autyzmu
twoje adresy to mi wcielo z paroma innymi stronami, poza tym na prywatne kliniki to ja nie mam kasy
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw mar 15, 2012 17:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Rzecz druga to...Aluś :mrgreen: .
Wczoraj tak sobie siedziałam, i on sobie przylazł, i nadstawił łeb swój wielki do miziania.
I tak żeśmy się rozmiziali, że w pewnym momencie jedna łapka Alusia znalazła sie na moich kolanach 8O ...
Aż zdrętwiałam...i tylko myślę sobie " aparat, gdzie ja mam aparat...bo mi nikt nie uwierzy ".
No ale przyszła Zosia, i Aluś się wycofał.

Tak mnie to cieszy, bo on naprawdę nie jest kotem nakolankowym.
A tu już prawie- prawie :D ...
Zobaczycie, jeszcze zobaczycie Alusia na moich kolanach :ok: .

vip

Post » Czw mar 15, 2012 17:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Powodzenia w szukaniu Dorianka!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

vip0 pisze:
kamari pisze:
vip0 pisze:

Znaczy się, Feluś? 8O
No jak można...

Akurat, to jest chłopaczek malutki, tylko oczy ma wielkie :evil: .
Ale ja Ci się zrewanżuję :mrgreen: ...śpieszę Ci donieść, że w przyszłym tygodniu Michalinka straci kobiecość swoją :mrgreen: .

No jak to Michalina 8O przecież to już dojrzała kobieta :roll:

Obawiam się, że ze złapaniem Doriana może być problem, koty już na całego marcują. Mógł pójść na panienki :(
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw mar 15, 2012 17:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kalair pisze:Powodzenia w szukaniu Dorianka!! :ok: :ok: :ok:

Dzięki, Bożenka, przyda się :ok: .
Łebek Iris na miejscu? :ryk:

vip

[poprzednia][następna]