Broszka & Company cz.3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 14, 2012 11:54 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:
welina pisze:Broszka zobacz jakie cudo czeka na dom :( viewtopic.php?f=13&t=135496&start=1335

Śliczny rudasek, tak mi przykro że nie mogę go przygarnąć :(
Niestety zaczynamy duży remont jak tylko wyłączymy piec c.o. - czyli za jakiś miesiąc i przez co najmniej pół roku nie będę miała warunków na dokocenie... :|

W ZOOPLUS dziś i jutro jest promocja: 10% rabat na cały asortyment
Ten rabat łączy się z wykupionym kuponem.

A ja właśnie wczoraj odebrałm wielkie zamówienie Obrazek

A mi się nie chcialo wczoraj wieczorem zamówienia robić, a dziś taka niespodzianka :lol: Natentychmiast zamawiam żarelko :!:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro mar 14, 2012 12:16 Re: Broszka & Company

Ale Ci się poszczęściło - zazdraszczam :ok:

Właśnie się zastanawiam czy nie zrobić kolejnego zamówienia Obrazek
Zobaczę czy może są te karmy których nie było jak robiłam zamówienie - a TŻ mnie z pewnością z domu wyrzuci jak spojrzy na historię przelewów :twisted:

Aha, spieszę donieść że budka jest super fajna tylko zajmuje trochę miejsca i nie zmieściła się tam gdzie chciałam zainstalować nową miejscówkę - właśnie się zastanawiam gdzie by tu ją upchnąć :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro mar 14, 2012 12:28 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:Aha, spieszę donieść że budka jest super fajna tylko zajmuje trochę miejsca i nie zmieściła się tam gdzie chciałam zainstalować nową miejscówkę - właśnie się zastanawiam gdzie by tu ją upchnąć :mrgreen:

Typowy gratis :mrgreen: :wink:

felin

Post » Czw mar 15, 2012 9:21 Re: Broszka & Company

Zapowiadają kilka pięknych i ciepłych wiosennych dni :)
Zaplanowałam więc trochę roboty na dworze i porządki wiosenne w domu - czas zacząć przygotowania do remontu :wink:
Zaraz jadę, mam nadzieję że zdążę dziś dwa razy obrócić po siano i słomę.

Miłego dnia :P
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw mar 15, 2012 9:52 Re: Broszka & Company

Broszka, Ty nie szalej z tą robotą bo się później nie ruszysz :!:
Usiądź, wypij poranną kawkę :lol:

Obrazek
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw mar 15, 2012 12:22 Re: Broszka & Company

ewan pisze:Broszka, Ty nie szalej z tą robotą bo się później nie ruszysz :!:

Obrazek

Tak smakowicie wygląda ta kawka, że aż mi ślinka pociekła :lol:
Mój Imbirek często mi pakuje łapki do kubka/filiżanki ale nigdy nie zostawia takich fajnych śladów :wink:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Czw mar 15, 2012 13:04 Re: Broszka & Company

Beasia pisze:
ewan pisze:Broszka, Ty nie szalej z tą robotą bo się później nie ruszysz :!:

Obrazek

Tak smakowicie wygląda ta kawka, że aż mi ślinka pociekła :lol:
Mój Imbirek często mi pakuje łapki do kubka/filiżanki ale nigdy nie zostawia takich fajnych śladów :wink:

he, he :lol: musisz rudaska wysłać na kurs latte art :wink:

Mój TŻ mówi że ja kawę żłopię a nie piję - pierwszy kubek pochłaniam w 5 minut zaraz po wstaniu żeby się w ogóle dobudzić - drugi piję trochę później, najczęściej traktując jako popitkę do śniadania :wink:
Tak, wiem że to profanacja dla kawoszy :mrgreen:
Kawę piję bardzo mocną i b.rzadko pozwalam sobie na trzeci kubek, a nigdy po godzinie 11 bo skutkuje to niestety bezsenną nocą...

Zadanie na dziś wykonane w połowie tzn obróciłam dwa razy, ale sił zabrakło na rozładowanie kolejnej przyczepy :roll:
Doszłam do wniosku że muszę trochę zrzucić sadełka bo czuję się ociężała jak słoń i strasznie szybko się zasapuję :twisted:
Za to pogoda jest taka fajna że mykam zaraz coś tam porobić na dworze :P
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw mar 15, 2012 15:47 Re: Broszka & Company

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Miłego dnia na świeżym powietrzu :kotek: :kotek: :kotek:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Czw mar 15, 2012 19:04 Re: Broszka & Company

olafen pisze::kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Miłego dnia na świeżym powietrzu :kotek: :kotek: :kotek:

Dzięki, było przyjemnie, ciepło i bez wiatru :P
Dotleniłam się i podładowałam akumulatory na słoneczku - wiosna już zagościła na całego i wszystko budzi się do życia po zimie :)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw mar 15, 2012 20:09 Re: Broszka & Company

wqrf mam lekki w związku za zamówieniem do zooplusa :twisted: Jak byk stalo w newsletterze na temat wczorajszego rabatu: "Aby skorzystać z rabatu wystarczy wpisać podany kod w pole KOD KUPONU w koszyku zakupów." Niestety, z przyczyn tajemniczych po wpisaniu rzeczonego kodu w rzeczone pole (bodaj cztery podejścia) żaden 10% super rabat nie objawial się w podsumowaniu :evil: W związku z tym zooplus dostal ode mnie takiego maila:"Witam,
Pytanie dotyczy zamówienia nr ...
W ofercie SUPER RABAT -10% na wszystkie produkty w dniach 14-15.03.2012 widnieje informacja, że rabat ten lączy się z innymi, a tymczasem po wpisaniu kodu kuponu nie widzę, żeby suma zamówienia zmniejszyla się o reklamowane 10%. Kwota ta bez odliczeń wynosi 604.40, a po odliczeniu 3% z wykupionego przeze mnie planu oszczędnościowego 586.28 i taka widnieje w fakturze. Poniżej znajdowala się informacja, że oszczędzam 92 zlote czego - jako żywo - nie dostrzegam. Nie jestem matematykiem, ale nawet ja widzę, że różnica między 604.40 a 586.28 wynosi 18.12 zl, a nie 92.
GDZIE ZATEM 10% SUPER RABATU, KTÓRY MA SIĘ LĄCZYĆ Z INNYMI?"

Dziś rano przyszla taka odpowiedź:"serdecznie dziękujemy za Pani wiadomość.
Przykro nam bardo, ale prawdopodobnie nie aktywowała Pani kodu kuponu SUPER_RABAT.
Aby zrealizować kupon należy wprowadzić kod kuponu do aktywnego okienka kod promocyjny, znajdującego się pod listą artykułów znajdujących się w koszyku i następnie kliknąć Aktywuj kod (prosimy zwrócić uwagę, aby nazwa kodu została wpisana bez spacji!). Wysokość rachunku zostanie automatycznie pomniejszona o wartość kuponu.
W razie pytań prosimy nie zwlekać i skontaktować się z nami ponownie.
Pozdrawiamy
serwis obsługi klienta zooplus
Bardzo cenimy sobię opinie naszych Klientów, które pomagają nam stale ulepszać serwis sklepu.
Prosimy zatem o wyrażenie swojego zdania na temat naszego serwisu poprzez kliknięcie na jeden z poniższych linków..."

No to się z nimi kontaktuję po raz kolejny pytając czy mam rozumieć, że pomniejszą mi platność o rabat, bo ja już w formularzu zamówienia zmian wprowadzić nie mogę. I co? I dupa zimna :evil: Zero reakcji do tej pory, za to przyszedl mail, że paczkę już przekazali do GLS :twisted: :twisted:
Dobrze, że wybralam opcję platności po 14 dniach od dostawy :evil: Ale jak nic nie uwalczę, to czuję, że wyrażę dosadnie moją opinię o serwisie "klikając na jeden z poniższych linków" :mrgreen: Tudzież napuszczę na nich mojego brata, który jest adwokatem :evil:

wqrf nr 2: w urobku rudzielca "klębila się" glista - żywa, sztuk jedna :twisted: :twisted: Już wiem czemu takie śmierdzące bąki puszcza :roll: Jutro trucie :twisted:

felin

Post » Czw mar 15, 2012 21:49 Re: Broszka & Company

Felin, jesteś w Polsce, a tu często , niestety, panuje wolna amerykanka :(
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Czw mar 15, 2012 23:06 Re: Broszka & Company

Sie zobaczy :mrgreen: Czasem zwykly list z pieczątką kancelarii adwokackiej dziala cuda 8)

Swoją drogą, informacje handlowe mają, zgodnie z prawem, psi obowiązek być prawdziwe. A jeśli nie są albo coś nie dziala, to jest taki paragraf jak wyludzenie. Wzmianka o możliwości skorzystania z niego zwykle wystarcza.

felin

Post » Pt mar 16, 2012 7:46 Re: Broszka & Company

Mi kupon wszedł, choć oczywiście z dużymi kłopotami: musiałam kilka razy odświeżać stronę i powtarzać bo zawieszało się przy aktywowaniu kodu. Nawet musiałam resetować komputer :evil:

Bardzo mi przykro że nie udało Ci się skorzystać z rabatu na zakupy na taką wielką kwotę - szczerze wątpię że teraz go odliczą ... :(
W ogóle mam wrażenie, że kłopoty przy wprowadzaniu kodu rabatu są zrobione celowo właśnie po to żeby część osób zaakceptowało zamówienie nie zauważając że zniżka nie została odliczona :evil:
Ja bardzo na to uważam i zanim kliknę akceptuj sprawdzam dziesięć razy czy wszystkie zniżki są odliczone od końcowej kwoty bo kilka razy przyłapałam na tym że mimo że kupon niby wszedł to na kolejnej stronie przy składaniu zamówienia jednak go nie było :|
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt mar 16, 2012 9:24 Re: Broszka & Company

edit.
Rano jestem nieprzytomna :|
Zrozumiałam po przeczytaniu że w Twoim newsletterze kazali wpisać kod: KOD KUPONU i dlatego wstawiałam screen mojego newslettera :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt mar 16, 2012 9:40 Re: Broszka & Company

Mnie rabat 10% nie chciał wejść :evil:
Też myślę, że to celowa robota :evil:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]