Moderator: Estraven
taizu pisze:To lepiej napisz sama na kontakt, moze nie są w stanie znaleźć,, nie wiem dlaczego, skoro dwa pozostałe kontakty sami znaleźli. Czekać nie ma na co, skoro nie bylo pierwszego kontaktu nawet. Lepiej wyjaśnić przed wysyłkami
nelka83 pisze:I jak, udało się "prysnąć" stadko?
Cudak1 pisze:nelka83 pisze:I jak, udało się "prysnąć" stadko?
Pierwsza próba niestety zakończona niepowodzeniem, bo koty były najedzone i nie były zainteresowane, by podejść....
Cudak1 pisze:Pomoc z KrakVetu jeszcze nie dojechała
AlfaLS pisze:Krakvet ostatnio to ogóle wysyła sobie co chce i jak chce oraz kiedy chce... Ja np. zamówiłam kiedyś karmę dla psa w promocji to nie dość, że jej nie było, czekałam trzy tygodnie to jak mi ją w końcu przysłali to zamiast 70 zł. miałam im zapłacić ponad 200 zł.... I byli zdziwieni że nie wzięłam
Cudak1 pisze:Dotarła wygranaDziękuję wszystkim, którzy się do niej przyczynili swoimi głosami
![]()
![]()
![]()
Kociaki mają zapas dobrego (lepszego niż na co dzień i mam nadzieję, że nie staną się przez to wybredne...) jedzenia, a ja będę mogła w najbliższym czasie spać spokojnie
Cudak1 pisze:Dotarła wygranaDziękuję wszystkim, którzy się do niej przyczynili swoimi głosami
![]()
![]()
![]()
Kociaki mają zapas dobrego (lepszego niż na co dzień i mam nadzieję, że nie staną się przez to wybredne...) jedzenia, a ja będę mogła w najbliższym czasie spać spokojnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 160 gości