Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sabina1977 pisze:Dziękuję.![]()
Czesio to kotka, nad którą znęcały się dzieci w piaskownicy. Została u mnie, bo jest alergikiem i juz go nie oddam nikomu:) Mam na dzień dzisiejszy 3 kotki: Lesia, Czesia i ....Rudka ::) ( jesli go pamiętacie z tego forum:)
Pozdrawiam i proszę o głosy nadal
Bazyliszkowa pisze:Oj zaraz tam Cocołobuz - toż to Cocopomocnik
kamari pisze:
Udało mi się jeszcze na dzisiaj wysępić modem, wiem zapraszam na filmik z Cocołobuzem http://www.youtube.com/watch?v=hfry23c7dZ8
kamari pisze:Odkąd Cocunia stała się kotem wysokogórksim, nie ma takiej przestrzeni życiowej, która obyła by się bez niej![]()
A wczoraj panienka zaprezentowała mi nową sztuczkę - chodzenie na przednich łapkach. Z kuperkiem uniesionym do góry.
Jak tej francy przetłumaczyć, że tylne łapki są potrzebne![]()
Bioderka jeszcze nie mają pełnej ruchomości, ale poza tym łapki ma silne, umięśnione i bez skurczów. Jest czysta, kupinę robi do kuwety, a siku leżąc na boku. Nie musi więc nosić pampersa. Nie mamy problemu z zasikaną sierścią, od[arzeniami, z odleżynami itd. Ale nie mogę dziadówki przekonać, że opłaca się normalnie chodzić.
pdbz pisze:kamari pisze:Odkąd Cocunia stała się kotem wysokogórksim, nie ma takiej przestrzeni życiowej, która obyła by się bez niej![]()
A wczoraj panienka zaprezentowała mi nową sztuczkę - chodzenie na przednich łapkach. Z kuperkiem uniesionym do góry.
Jak tej francy przetłumaczyć, że tylne łapki są potrzebne![]()
Bioderka jeszcze nie mają pełnej ruchomości, ale poza tym łapki ma silne, umięśnione i bez skurczów. Jest czysta, kupinę robi do kuwety, a siku leżąc na boku. Nie musi więc nosić pampersa. Nie mamy problemu z zasikaną sierścią, od[arzeniami, z odleżynami itd. Ale nie mogę dziadówki przekonać, że opłaca się normalnie chodzić.
Cocunia jest piękna a jak Felek i Florek?
vip0 pisze:Mario!
Ja tylko chciałam nadmienić, że Twoja elokwencja na moim wątku doprowadza mnie do rozpaczy.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 85 gości