BABINIEC: Lola & Pixi & Mila część II.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt mar 09, 2012 23:21 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Dla Pixi każda dodatkowa porcja paszy jest ogromnym szczęściem i radością :lol: . A jak wydaję przysmaczki to już w ogóle jej pobudzenie i podniecenie sięga zenitu, tak mnie popędza, że czasami nie mogę spokojnie otworzyć opakowania bo ona całą sobą mi próbuje pomóc ;) .
Ostatnio kupiłam im Let's Bit - wcześniej nigdy tego nie jadły, zaryzykowałam od razu z 3 opakowaniami bo Kakadu zrobiło promocję 3 w cenie 2 i okazało się to strzałem w 10 :lol: . Koty zwariowały, to jest suszone mięso pocięte w małe kawałki i jak tylko Pixówa zobaczy, że sięgam po opakowanie to przestaje panować nad sobą :lol: . Ona kochaaa jeść :lol: .

Mila leży w łazience przyklejona do ciepłej rury, pewnie jej jeszcze chłodno po tej narkozie, jestem pod wrażeniem jaka ta rana jest maleńka 8O , teraz dokładnie ją sobie obejrzałam.

Uff stresujący dzień, czas położyć głowę na poduszkę bo weekend znowu się zapowiada pracowy. :x

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Sob mar 10, 2012 0:38 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Pracuj, pracuj na mięsko i przysmaczki. :lol:
Nie ma lekko. :wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob mar 10, 2012 17:17 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

selene00 pisze:Pracuj, pracuj na mięsko i przysmaczki. :lol:

:ok: :mrgreen:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Sob mar 10, 2012 19:58 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

selene00 pisze:Pracuj, pracuj na mięsko i przysmaczki. :lol:

Ano właśnie. Wróciłam i na dziś już skończyłam.
Łeb mi odpada, chyba przez tę pogodę.

Milusia czuje się bardzo dobrze. Oczywiście nie spędziła nocy w łazience, jak tylko pogasiłam światła i się położyłam usłyszałam drapanie w drzwi, myślałam, że się znudzi i zaśnie, ale po kilku minutach odpuściłam, bo drzwi przerobiłaby na trociny :lol: . Wyszła z łazienki z podniesionym ogonkiem, radośnie świergoląc i gibiącym się jeszcze lekko krokiem przeszła do pokoju, wskoczyła do łóżka, przytuliła się i mrucząc zasnęła :) . Przecież to oczywiste, że kot sypia w łóżku, na kołdrze, wtulony, a nie w jakieś tam łazience :lol: .
Apetyt ma, sika, kupa też przed chwilą była, raną się nie interesuje, także wszystko git :ok: .

Rekonwalescentka we własnej osobie :

ObrazekUploaded at ImageFra.me

karola7

Post » Sob mar 10, 2012 20:06 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Kochana, mała Milunia :D :1luvu:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Sob mar 10, 2012 20:07 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

:1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob mar 10, 2012 22:02 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Cieszę się bardzo, że tak dobrze zniosła zabieg. :D :ok:
Obrazek

selene00

Post » Pon mar 12, 2012 8:18 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Kicia śliczna. Ale ja to jednak nie mogę patrzeć na rany i blizny- słabo mi się robi.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pon mar 12, 2012 23:51 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Ja tam na rany mogę patrzeć, nie żeby od razu z przyjemnością, ale nie ruszają mnie specjalnie, choć w sumie nie widziałam też w swoim życiu niczego bardzo okropnego, to też nie wiem jakbym zareagowała :roll: .

Mila szaleje - bardzooo, aż się zaczynam zastanawiać czy to jest ok, bo w sumie raptem 3 dni minęły od sterylki, ale nie da rady nad nią zapanować, ma tyle energii, że aż ją rozsadza.

Pożyczyłam od mojego taty jego super fajną lustrzankę, co prawda nie dlatego, żeby robić zdjęcia akurat kotom, ale nie mogłam się oczywiście opanować. :wink:
No i tego...po wypróbowaniu stwierdzam fajny ten aparat, myślę, że będzie miał spore trudności by mi go teraz odebrać :lol: :twisted: .

Loli zdjęć nie będzie, bo całą sesję zdjęciową spędziła w tej pozycji i miała gdzieś to, że chcę jej zrobić jakąś fotę ;) (a potem jak wróciłam to było już ciemno i nici ze zdjęć, może innym razem ) :

Kiedy będą przysmaczki ??

Jak to %^&* nie będzie :evil: !!

Zgrabny, tłuściutki koci udziec :lol: .

I mocno zaspana modelka :lol: :

karola7

Post » Wto mar 13, 2012 1:24 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Łał!!! Ale foty! :mrgreen: :ok:
Nawet ja fotograficzna ignorantka widzę różnicę. :ok:
Milusia rzeczywiście zaspana. :lol:
Obrazek

selene00

Post » Śro mar 14, 2012 10:54 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Lola faktycznie nie lubi pozować ;)
Pixie nabrała super kolorków :) można jej fotki na jakimś portalu reklamowym sprzedawać :D
a Mila ma super nosek :1luvu: jeszcze takiego dwukolorowego nie widziałam :)
świetne masz modelki i super fotki :)
czekam na więcej :lol:

peate

Od: Czw paź 11, 2007 21:58

Post » Śro mar 14, 2012 13:43 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Przyłączam się do zachwytów- jakość zdjęć "żyleta", a modelki, to sam cud-miód :1luvu: :)
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Śro mar 14, 2012 23:09 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Uff przerobiłam 8 kg mięsa - mam zapas na czas jakiś. Wyjątkowo mi się dzisiaj nie chciało, ale wyjścia nie było, bo koty opróżniły zamrażalnik.
Gdy przygotowuję mieszankę Pixi cały czas mi towarzyszy, najczęściej z parapetu spogląda na mnie błagalnie i daje mi do zrozumienia, że jest bardzo głodnym kotkiem który ma bardzo pusty brzuszek, a jak niby przypadkiem spadnie mi jakiś kawałek mięsiwa na podłogę to Pixelina jak prawdziwy drapieżnik rzuca się na ofiarę i pożera :lol: .

Ogólnie wszystkie trzy mają od kilku dni totalną głupawkę i szaleją do upadu, dudnią, biegają, polują na siebie i mają masę głupich pomysłów.

Póki co fajnego aparatu jeszcze nie oddałam, oddam dopiero jak będzie na mnie wywierana presja :lol:, także jeśli światło rano będzie przyzwoite na pewno pannicom jeszcze co nieco cyknę. Mój ojciec ma małego hopla na punkcie zdjęć, ale też trzeba przyznać, że jest w tym naprawdę dobry. Z dzieciństwa mam masę świetnych zdjęć które robił, a później sam wywoływał, zrobił sobie amatorską ciemnię w domu :) . Także niestety pewnie aparat mi odbierze, ale ja i tak będę grała na zwłokę :lol: .

A w ogóle to Mila kończy dziś rok - oczywiście umowny, ale w książeczce ma właśnie wpisaną datę 14-tego marca :torte: .

karola7

Post » Śro mar 14, 2012 23:45 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Mileńko! :1luvu: Samej kociej pomyślności i zdrówka, zdrówka, no zdrówka!!!! :piwa: :mrgreen:
:birthday: :torte: :balony:
Obrazek

selene00

Post » Czw mar 15, 2012 11:13 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Miluniu !!! Śliczna śmietnikowa znajdko !!! Wszystkiego najbardziej kociego na świecie :torte: :balony:
Wszystkie koteczki przepiękne :1luvu: a Pixi to nawet widać, że jedzonko bardzo ją lubi. No i pewnie teraz częściej będziemy je oglądać :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]