Bielskie B.- 3 super cudowne koty szuka domu!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 13, 2012 22:17 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Cioteczki a ja mam ogromną prośbę....
może ktoś mógłby zrobić ogłoszenie na facebooku dla dueciku???ja się na tym kompletnie nie znam, nie mam tam nawet założonego konta...a może akurat ktoś superfajowy je tam znajdzie...bo już nie wiem jak szukać im domu...miały tyle ogłoszeń...a mi coraz ciężej utrzymywać takie stadko...obecnie z moimi to 7 kotów :(:(
skoro nawet takie cudne, kolorowe, kochane miłe koty nie mogą znaleść domu to co dopiero buraski jak Czesia :(:(
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Śro mar 14, 2012 8:07 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Ja niestety nie mam konta na fejsbuku...
Też nie wiem jak szukać domu. Cisza kompletna albo szkoda gadać...

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro mar 14, 2012 9:12 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

ja mam konto, ale prawie go nie używam, więc muszę popytać bardziej obznajmionych jak zrobić takie ogłoszenie, ok?
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Śro mar 14, 2012 10:56 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Zrobię facebooka, tylko proszę o linka do tekstu, zdjęć i danych kontaktowych.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro mar 14, 2012 11:21 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

niestety znajome, które używają, też nie wiedza jak to zrobić. Ponoć na wydarzeniach… Ale skoro mamy speca, to super :D

Arsnova

Post » Czw mar 15, 2012 19:57 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

mam fejsbuka ale nie robilam nigdy wydarzen :(

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Sob mar 31, 2012 18:59 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Są gdzieś jakieś linki do ogłoszeń? Zrobiłabym tego facebooka, tylko nie mam z czego.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie kwi 01, 2012 8:35 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Berni, odezwij się do Queen-ink:)

Arsnova

Post » Śro kwi 04, 2012 1:35 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

nie było mnie na forum troszkę...

mam z lekka dość...od miesiąca nie spałam całej nocy, koty szaleją..mała prowokuje, zaczepia i suma sumarum wszystkie urządzają dzikie harce nocami. Jestem niewyspana, zła, zmęczona i po prostu płakać się mi chce...w moim mikromieszkanku nie mam nawet gdzie zamknąć kotów żeby się wyspać...tylko czekam aż sąsiadom skończy się cierpliwość.
Próbuje je wybawić wieczorami, ale nic to nie daje. Pobiegają, poskaczą, idą grzecznie spać...po czym po 12 w nocy: pobudka!!! czas pobiegać, poskakać, powywracać suszarkę z ubraniami, potupać i pobiegać jak się da najgłośniej po pokoju...
No to się wyżaliłam...

wow. koty się poukładały i śpią... może do 4 uda się mi znów troszkę zdrzemnąć... przed następną rundą kocich zabaw....

berni

Post » Śro kwi 04, 2012 8:25 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Oj, to wesolutko...

Tym bardziej daj namiar na ogłoszenie to może przez fejsbuka się domek znajdzie :)

mahob

Post » Śro kwi 04, 2012 8:31 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

mahob pisze:Oj, to wesolutko...

Tym bardziej daj namiar na ogłoszenie to może przez fejsbuka się domek znajdzie :)

Już napisałam do queen_ink i pewnie będę się uśmiechać o pomoc przy kolejnych kotach :oops:
W ramach przerwy w spaniu napisałam ogłoszenie dla małej- jedyny plus nieprzespanej nocy
adopcje/profil.php?p=13483

Mała ma na imię Lala. I pomyślałam że może już szukać jej domku, mimo że nie jest jeszcze wysterylizowana. Może znajdzie się super hiper domek który się tym zajmie.

I dojrzewam do decyzji żeby duecik też osobno ogłaszać-jeden kot z domu-babie lżej...

berni

Post » Czw kwi 05, 2012 8:33 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

ratunku!!!!!
zasypiam w pracy...dziś koty szalały tylko od ok.4-tej...ale za to jak :|
czy inne koty też aż tak odczuwają wiosnę???

berni

Post » Pt kwi 06, 2012 10:28 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Coś się to ogłoszenie nie wczytuje, ale znalazłam małą - Lala?
Wykapana Cesarzowa, naprawdę:) Gdyby tylko ta Cesarzowa nie była takim strachulcem... Ja się boję ją dokocić, bo teraz wygląda na szczęśliwą, a na widok innych kotów zmyka, kwiczy albo sika na podłogę:(

Arsnova

Post » Pt kwi 06, 2012 11:17 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Moje koty już troszkę się uspokoiły ale też dawały popalić tak ze dwa tygodnie - wtedy jak się tak ciepło zrobiło.
Może też ma znaczenie, że Lala jest nie wysterylizowana? Może to dlatego?

Link do ogłoszenia musisz podać, kiedy jesteś wylogowana; nie ze swojego konta, bo my go wtedy nie zobaczymy :wink:

mahob

Post » Pt kwi 06, 2012 15:04 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Radosnych świąt życzy wszystkim Cesarzowa Sisi!
Obrazek

Arsnova

[poprzednia][następna]