Jimmi - fajny facet z Ciebie - sam sobie burę za zdjęcia dajesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gabi.cezar pisze:Paula, Lori już normalnie je?
Jakieś zmiany w Waszym stadku i aklimatyzacji Nowej?
turkawka pisze:Jak coś, to sie też do leczenia Buni dorzucę.
Jimmi - fajny facet z Ciebie - sam sobie burę za zdjęcia dajesz
jimmy_lodolamacz pisze:P.S Chyba będę wystawiał jakieś peny więc się szykuj
jimmy_lodolamacz pisze:Z grzybicą czekamy na wynik do weekendu. P.Ewa szykuje jakiś lek ale nie Biocan. Na środę rano jesteśmy umówieni na czyszczenie paszczy. Ząbki w fatalnym stanie. Nawet jeden wypadł przy oględzinach. Trzeba z tym zrobić porządek bo Bunia się męczy. Na szczęście nie widać żadnych narośli ani innych. Brzuszek wymacany i nic nie stwierdzono. Po prostu Bunia dobrze się odżywia. Waży prawie 4kg. Dostaliśmy także preparat na pchły bo się pokazały małpy jedne. Być może uda się zrobić test na wirusówki przy czyszczeniu ząbków. Szacunkowy koszt około 200zł. Z tym testem może być lipa bo jestem spłukany więc może dopiero na koniec miesiąca go zrobię.
Z dobrych wieści to Bunia już się przyzwyczaiła do domu. Śpi na fotelu na legowisku lub pod szafą. Wskakuje też na parapety i wyleguje się oglądając świat. Jak ją zabierałem do transportera to strasznie stękała (bo nie miauczy). Nie chciała iść. Dobijała się do drzwiczek. Wszystkie koty będą mnie tylko z transporterem kojarzyć i wycieczką do weta![]()
P.S No i pewnie dostanę OPR bo zapomniałem aparatu...i nie mam zdjęć
Agness78 pisze:Witam wszystkich![]()
Znajomej zaginęła kotka, w okolicach pl. Kromera. Jest zrozpaczona i nie ustaje w poszukiwaniach.
Szuka jej od miesiąca ale niestety ślad po niej zaginąłNikt jej nie widział
![]()
Bardzo proszę o informację jeśli taki kotek pojawiłby się w schronisku. Może ktoś
ją zauważył na ulicy lub znalazł jakieś ogłoszenie o znalezieniu podobnego kota.
Ogłoszenie: http://wroclaw.olx.pl/zaginela-kotka-pu ... -327938850
Kotka jest srebrna z białym krawatem i brzuszkiem, białe skarpetki.
gabi.cezar pisze:Agness78 pisze:Witam wszystkich![]()
Znajomej zaginęła kotka, w okolicach pl. Kromera. Jest zrozpaczona i nie ustaje w poszukiwaniach.
![]()
Bardzo proszę o informację jeśli taki kotek pojawiłby się w schronisku. Może ktoś
ją zauważył na ulicy lub znalazł jakieś ogłoszenie o znalezieniu podobnego kota.
pracuję w okolicach Kromera, widziałam obok przystanku jej ogłoszenie, będę się nadal rozglądać,
w schronisku też popatrzę.
Biedna Pusia, biedna jej Pani...i podły sąsiad, który ją wywalił na ulicę, no debil jakiś
Agness78 pisze:Witam wszystkich![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 684 gości