wspólne życie - proszę o zamknięcie wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 12, 2012 18:57 Re: wspólne życie - żegnamy Józki i inne france :-)

Iiii tam, damy radę... :twisted:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon mar 12, 2012 20:33 Re: wspólne życie - żegnamy Józki i inne france :-)

Megana pisze:Iiii tam, damy radę... :twisted:

Damy, damy..... :ok: ,tyle rzeczy do "utopienia" w tym dole :mrgreen:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Pon mar 12, 2012 22:03 Re: wspólne życie - żegnamy Józki i inne france :-)

Nie pamiętam czy juz się witałam na tym wątku???
Chciałyśmy dołączyć z Milunią do Was i Waszych kochanych futer.
Spokojnego wieczoru.
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Wto mar 13, 2012 16:54 Re: wspólne życie - żegnamy Józki i inne france :-)

Bianka 4 pisze:
ruda32 pisze:
vip0 pisze:
alab108 pisze:No oczywiście, muszą się podwójnie zalać :ryk:

No koniecznie...bo przeciez trzeba utopić to świństwo w dole :mrgreen: .
I to na zawsze :ok: .

potrójnie chyba muszą się zalać i trzeźwieć tydzień :ryk: :ryk:

No ładnie dziewczyny :!: :!: :!: Sumienia nie macie, nie mówiąc o litości dla naszych wątrób :roll:

No, zawsze mozna wątroby tak profilaktycznie też wrzucic do doła :ryk: :ryk: :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto mar 13, 2012 16:56 Re: wspólne życie - żegnamy Józki i inne france :-)

O, latam se za Izą :mrgreen: !
Dzień dobry :D !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto mar 13, 2012 18:59 Re: wspólne życie - żegnamy Józki i inne france :-)

Udało mi się pożyczyć modem :dance:
Miałam taki jak pendrive i ułamał się ten dynks, który się wtyka do komputera. Już nie do naprawy :(
Z pracy nie da rady pisać, ciągle coś się dzieje.

Widzę, że imprezka niezła :ok: :ok: :ok: Emkamara, jaki fajowy dół :mrgreen: mam nadzieję, że jeszcze nie zasypałyście, to i ja jeszcze dorzucę co nieco. Oprócz Józka, wiatrówki, bezmyślność i kilka takich, o których wprost nie napiszę, bo dostanę bana.
Pomysł z gaszonym wapnem też świetny :ok:

puszatek pisze:kto normalny chodzi chętnie do lekarza :?: wet...to co innego :D do niego się biegnie nawet z jednym...kichnięciem :mrgreen:

Coś czuję, że cioteczki nie poszły jeszcze do doktora :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto mar 13, 2012 19:29 Re: wspólne życie - wiosna :-)

czy ja mogę dorzucić do tego głęęęębokiego dołu moje ostatnie dwa tygodnie???? pomijając już drobne uszczerbki i bolączki z wiekiem związane :roll: :? ?

dwa tygodnie temu padło nam auto - po 6 latach bezkosztowych w końcu miało pewnie prawo :roll: - ale okazało się, że trzeba zmienić prawie wszystko w zawieszeniu i do kompletu padła nagrzewnica - więc popłynęliśmy finansowo :?

do tego w zeszłym tygodniu zaczął się planowany wcześniej remont - na razie z racji braku innych możliwości drobny, miał trwać 4 dni... i w zasadzie trwał... ale przedostatniego dnia, w czwartek nastąpiło przypadkowe spięcie elektryczne... jakieś przepięcie, dwie fazy we wszystkie kontakty (znam się na tym jak kura na pieprzu :roll: :evil: ) - w każdym razie wszystko, co było wpięte w kontakty zakończyło swój żywot......... :crying:

no nie wszystko - Bogu dzięki - uchowały się najdroższe sprzęty kuchenne na szczęście, czyli lodówka, kuchenka, zmywarka i pralka - ale skonał telewizor, wieża, ekspres do kawy, wszystkie lampy i lampki stojące i biurkowe - i piec!!!! - piec grzewczy!!!! :cry: - po trzech dniach bez ogrzewania i ciepłej wody (no w czwartek jeszcze ofkors bez prądu i jakiejkolwiek wody :twisted: ) zainstalowaliśmy nowy piec... - bez całej reszty można żyć, bez pieca nie :(

i w ten oto sposób zaczynamy wiosnę w depresji i w długach po uszy... :roll: - plizzzz - pozwólcie mi to wszystko zakopać!!!!!!!

ach! - i od soboty mamy do pełni szczęścia dwa nowe tymczasy - bidy straszne - założę im wątek w wolnej chwili, to zaproszę drogie Cioteczki do odwiedzin :D

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto mar 13, 2012 19:33 Re: wspólne życie - wiosna :-)

O matko, Asia! 8O
Ależ się porobiło :( ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto mar 13, 2012 19:40 Re: wspólne życie - wiosna :-)

Mario :1luvu: dół jeszcze nie zasypany, czekałyśmy na Ciebie :D
joluka :1luvu: wrzucaj wszystko co tylko złe, dół głęboki...pójdzie do samego piekła :evil:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Wto mar 13, 2012 19:42 Re: wspólne życie - wiosna :-)

Joluka, coś czuję, że Emkamara będzie musiała pogłębić dół. Ale was trafiło wszystko na raz :twisted:

Aż sie boję spytać, co z tymi nowymi bidami? (o piec oczywiście też się martwię i bardzo współczuję :oops: jestem cała szczęśliwa, że już nie mam tego problemu. Wcześniej nie sądziłam, że to aż taki problem. A życia bez prądu, to sobie wogóle nie wyobrażam.)
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto mar 13, 2012 19:49 Re: wspólne życie - wiosna :-)

puszatek pisze:Mario :1luvu: dół jeszcze nie zasypany, czekałyśmy na Ciebie :D
joluka :1luvu: wrzucaj wszystko co tylko złe, dół głęboki...pójdzie do samego piekła :evil:

Odbyłam stypę u rodziców. Schabowym i piwem :mrgreen:
Ale to nie to samo, co na forum.
Zwłaszcza, że problemów do pogrzebania nam przybywa. Trzeba więc to zrobić raz, a porządnie.
Emkamary nie można tak eksploatować :roll: więc może wykopmy własne doły i zasypmy je wspólnie.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro mar 14, 2012 6:23 Re: wspólne życie - wiosna :-)

kamari pisze:
puszatek pisze:Mario :1luvu: dół jeszcze nie zasypany, czekałyśmy na Ciebie :D

Odbyłam stypę u rodziców. Schabowym i piwem :mrgreen:
Ale to nie to samo, co na forum.
Zwłaszcza, że problemów do pogrzebania nam przybywa. Trzeba więc to zrobić raz, a porządnie.
Emkamary nie można tak eksploatować :roll: więc może wykopmy własne doły i zasypmy je wspólnie.

Mario Droga!Myslami jestem przy Was bez przerwy,do zakopania też mam ogromne
ilości.Trudno się pozbierać.
Wszystkim tymczsowiczom znalezienia dobrych domków,rezydentom kochających
opiekunów,bezdomniaczkom zawsze pełnych misek i ciepłych budek w Dniu Kota
serdecznie życzę

pdbz

Od: Pt paź 21, 2011 8:45

Post » Śro mar 14, 2012 18:14 Re: wspólne życie - wiosna :-)

Wiem, że Kamarii nie będzie miala nic przeciwko jesli poproszę na jej wątku o wsparcie...

Zbieram głosy na karmę dla kotow wolnozyjacych, bo sama juz nie daje rady...dlatego proszę o głosy...Dziękuję z gory :0

https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=6089

sabina1977

Od: Sob paź 02, 2010 21:56

Post » Śro mar 14, 2012 19:14 Re: wspólne życie - wiosna :-)

sabina1977 pisze:Wiem, że Kamarii nie będzie miala nic przeciwko jesli poproszę na jej wątku o wsparcie...

Zbieram głosy na karmę dla kotow wolnozyjacych, bo sama juz nie daje rady...dlatego proszę o głosy...Dziękuję z gory :0

https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=6089

Głos na Czesia oddany :ok: (świetne imię :mrgreen: )

Udało mi się jeszcze na dzisiaj wysępić modem, wiem zapraszam na filmik z Cocołobuzem http://www.youtube.com/watch?v=hfry23c7dZ8
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro mar 14, 2012 19:23 Re: wspólne życie - wiosna :-)

Dziękuję. :1luvu:

Czesio to kotka, nad którą znęcały się dzieci w piaskownicy. Została u mnie, bo jest alergikiem i juz go nie oddam nikomu:) Mam na dzień dzisiejszy 3 kotki: Lesia, Czesia i ....Rudka ::) ( jesli go pamiętacie z tego forum:)

Pozdrawiam i proszę o głosy nadal :)

sabina1977

Od: Sob paź 02, 2010 21:56

[poprzednia][następna]