RUDE KOTKI I TRIKOLORKA zabrane ze wsi ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 12, 2012 23:05 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, RUDE Kocurki -DS lub DT POMOCY!

AnielkaG pisze:To jest Tycjan, zabrany z tej wsi. ma stałe zeby, więc jakieś 5-6 miesięcy.
Waży 0,75g. jest szkieletem obciągniętym skórą. Gdyby mi nie zależało na zabraniu stamtąd pozostałych kotów (jest jeszcze co najmniej 10) to Pan właściel miałby sprawę sądową o znęcanie się. Pan nie jest wsiowym prostym chłopiną, jest inteligentnym człowiekiem "z Warszawy" jak sam podkreśla. Ma samochód, głodem nie przymiera. Kot był zapchlony, jest zarobaczony i chory. O skrajnym zagłodzeniu nie wspomnę. Pan nie chciał go oddac bo "go lubi", wykazałam się niezwykłą dla mnie cierpliwością w negocjacjach, aż kota oddał. Żadne ze zwierząt nie widziało weta na oczy.

Obrazek
Obrazek

Czy Tofik jest jeszcze aktualny do adopcji??

czarna_inez

Od: Pon kwi 04, 2011 13:28

Post » Pon mar 12, 2012 23:08 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

Tycjan się odkarmia, dziś został odrobaczony. Jest do adopcji,ale musi najpierw nabrać ciała. Jest przemiłym, namolnym kocurkiem.
AnielkaG

Post » Pon mar 12, 2012 23:15 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

AnielkaG pisze:

Tycjan się odkarmia, dziś został odrobaczony. Jest do adopcji,ale musi najpierw nabrać ciała. Jest przemiłym, namolnym kocurkiem.

Boże, przepraszam Tycjanka, pomyliłam imiona z roztargnienia!! :) Aha czyli nie ma pośpiechu, musi dojść do siebie... Chciałam się zorientować ponieważ jest możliwość domku dla niego, jeszcze nic pewnego, ale musiałam mieć troszkę info :) A kiedy, "pi razy drzwi", można by było sie ewentualnie zgłosić do Państwa w tej sprawie? Koleżanka, która pośredniczy w tej sprawie i jest na miejscu w Warszawie musi wyjechać na tydzień...
Ostatnio edytowano Pon mar 12, 2012 23:18 przez czarna_inez, łącznie edytowano 1 raz

czarna_inez

Post » Pon mar 12, 2012 23:17 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

zgłosić się można i już :wink: a potem poczekać jakieś 2 tyg
AnielkaG

Post » Pon mar 12, 2012 23:18 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

AnielkaG pisze:zgłosić się można i już :wink: a potem poczekać jakieś 2 tyg

To rewelacyjnie! Przekażę, napiszę do Pani na priv, aby ustalić szczegóły :D

czarna_inez

Post » Wto mar 13, 2012 19:19 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, RUDE Kocurki -DS lub DT POMOCY!

AnielkaG pisze:
W Koterii jest takie cudo, przemiłe, chłopak
Obrazek

Ma mało czasu :(

Bardzo przypomina mojego tymczasa Ediego.Ile to cudo ma latek? Rozumiem,ze chłopak skoro juz zagrożone ulicą!Matko, jak on tam się uchował i uchowa.Taki piękny i pewnie miziaty kocik.
Moze ktoś skusi się na tymczas?

Tri jak nasza Lilka.Piękna jest.

Cieszę się ,że kocie w DT jakoś się unormowały.Jeśli można to tak nazwać.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto mar 13, 2012 19:57 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

W jakim wieku ten rudziaszek długowłosy kto wie kto wie?

enedue

Od: Pon paź 10, 2011 17:41

Post » Wto mar 13, 2012 20:17 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

enedue pisze:W jakim wieku ten rudziaszek długowłosy kto wie kto wie?

Witaj enedue!
śliczny jest,prawda :1luvu:
Tri zresztą też. :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto mar 13, 2012 20:42 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

Nie wiem w jakim wieku jest Rudy, od rana dzwoniłam i próbowałam coś na jego temat ustalić, ale nie udało mi się. :(
AnielkaG

Post » Wto mar 13, 2012 22:48 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

a ja juz wiem!
ma 3-4 lata, jest w domu tymczasowym bo w złym stanie jest. JAk dojdzie do siebie pojawia się ogłoszenia - takie info dostałam

enedue

Od: Pon paź 10, 2011 17:41

Post » Śro mar 14, 2012 9:35 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

no to super :) będzie z niego piękny kot
kotki które są u mnie w domu już odżyły, rudo- białe sa czyściutkie i miłe, trikolorki trochę mniej przebojowe, ale będą z nich fajne kotki. Dymny Oskar uwielbia drapanie po brzuchu, dostaje wtedy ekstazy
Kotka czarno- biała która ma DS u Pani Doroty ma sie bardzo dobrze, poza małą wpadką z załatwieniem się na łózko jest wszystko OK, mizia się, już powoli zaprzyjaźnia się z psem
Kocurki rude też juz lepiej, dwa były u weta z powodu sensacji po odrobaczeniu, trzeci jest już super pięknym miziakiem
AnielkaG

Post » Śro mar 14, 2012 9:41 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

:ok:

AnielkaG pisze:Kotka czarno- biała która ma DS u Pani Doroty ma sie bardzo dobrze, poza małą wpadką z załatwieniem się na łózko jest wszystko OK, mizia się, już powoli zaprzyjaźnia się z psem

p.s. to nie pies, to YORK!! :P
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro mar 14, 2012 9:44 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

nieśmiało przypomnę że fajna trikolorka szuka domu
AnielkaG

Post » Śro mar 14, 2012 9:51 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

no to mi się trafił dzikunek :twisted:
ale za to piękny :kotek:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Śro mar 14, 2012 10:04 Re: RUDE KOTKI I TRIKOLORKA, pomocy dla pięknej TRI !! s3

Kredka dalej dziczy? Rude też się zachowywały okropnie z początku.
Jak jest zupełnie niereformowalna to może wróci na wieś?
AnielkaG

[poprzednia][następna]