julka75 pisze:no to za CIOTKE GIBUTKOWA!!!!!!!!
ja sie uchleje jak moją bratową termin dogoni... pod koniec marca
bocian zarobi się na śmierć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
julka75 pisze:no to za CIOTKE GIBUTKOWA!!!!!!!!
ja sie uchleje jak moją bratową termin dogoni... pod koniec marca
MaryLux pisze:Strajkuję, 5 stron nie doczytam! Alfanabetka jestem
krynia08 pisze:Julka ale ogłosisz i postawisz??????
krynia08 pisze:MaryLux pisze:Strajkuję, 5 stron nie doczytam! Alfanabetka jestem
ale zyczenia możesz złozyć?czytać nie musisz
Mruczeńka1981 pisze:Fundusz ok, allegro zobaczę jeszcze, ok?
Gibutkowa pisze:Tadam!Jest Stefan!!! Nie wiem czemu się uparli przy Natalce, przecież Stefan to bardzo ładne imię
![]()
urodzona 18:10, 58cm, waga 4200 (nawet ja nie byłam takim klocem), 10 pkt. Mamusia czuje się bardzo dobrze, tatuś jakby był na haju
MaryLux pisze:krynia08 pisze:MaryLux pisze:Strajkuję, 5 stron nie doczytam! Alfanabetka jestem
ale zyczenia możesz złozyć?czytać nie musisz
Za zdrówko kotów kryni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Podobno tradycją pewnych środowisk jeździeckich było picie zdrowia konia
Gibutkowa pisze:Dzięki za klikanie. Ja żem bym chciał żeby moje kolegi ze schroniska w Koninie dostały jedzenie i kolegi z piwnicy co moja Duża je też karmi i jeszcze ten Rudy co go wujas Krzyś dokarmia. Bo ja żem był kiedyś też głodny i żem jad zepsute kibasy ze śmieci a jak nikt kibasy na śmieci nie wyrzucił to żem jad śnieg, jak mjeszkałem w śmietniku. Żem był mały i się jeść chciało a nie było nic. A teraz mam pełną miskę zawsze i bym chciał żeby inne koty też mjały. Dlatego głosujta kolegi.
Mjeczysław Naczelnik
https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=6098
Gibutkowa pisze:Tadam!Jest Stefan!!! Nie wiem czemu się uparli przy Natalce, przecież Stefan to bardzo ładne imię
![]()
urodzona 18:10, 58cm, waga 4200 (nawet ja nie byłam takim klocem), 10 pkt. Mamusia czuje się bardzo dobrze, tatuś jakby był na haju
krynia08 pisze:Gibutkowa pisze:Dzięki za klikanie. Ja żem bym chciał żeby moje kolegi ze schroniska w Koninie dostały jedzenie i kolegi z piwnicy co moja Duża je też karmi i jeszcze ten Rudy co go wujas Krzyś dokarmia. Bo ja żem był kiedyś też głodny i żem jad zepsute kibasy ze śmieci a jak nikt kibasy na śmieci nie wyrzucił to żem jad śnieg, jak mjeszkałem w śmietniku. Żem był mały i się jeść chciało a nie było nic. A teraz mam pełną miskę zawsze i bym chciał żeby inne koty też mjały. Dlatego głosujta kolegi.
Mjeczysław Naczelnik
https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=6098
czekam na 00,01 i klikne
Użytkownicy przeglądający ten dział: label3, MruczkiRządzą i 70 gości