Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Słuchajcie dziewczyny zauważyłam, że moja kotka zostawia suche w miseczce i nie wiem, czy to normalne na wiosnę, chociaż w poprzednie wiosny tego nie widziałamNiby zachowuje się tak samo, ale zaczynam sie martwić, a nie chcę ją ciągać do wet. jeżeli przesadzam. Karma ta sama co dotąd. Pije normalnie, sika, kupki są. Śmietankę wypiła. Kupiłam wczoraj kiteketa, żeby zobaczyć czy zje, trochę zjadła. Do tej pory to z Niką siedziała w kuchni i czekała na kolację, teraz nie.
mamaGiny pisze: wiesz co moja Gina ostatnio gardzi mokrym dopełnia suchym, a kupiłam swego czasu w Lidlu i nawet bezdomniaki tego nie chciały jeść...
może koty też mają sowje smaki![]()
jakby ten stan się dłużej utrzymywał niestety trzeba do weta, może robale albo cos w pyszczku?
ilgatto pisze:Małgosia, jakie superowe zdjęcia![]()
Dlaczego ja nigdy nie zdążę złapać, choćby tylko za telefon, żeby sfocić takie harce.
ilgatto pisze:Chodzi o ten refleks....starość nie radość?
vip0 pisze:ilgatto pisze:Chodzi o ten refleks....starość nie radość?
Najwyraźniej.
Ja już wiekowa kobitka jestem, refleks szachsty mam.
kamari pisze:Po przerwie mam duże zaległości, więc doczytałam tylko po łebkach![]()
Gosia chora i się nie leczy, ale idzie do szpitala. I dobrze. To, że idzie do szpitala znaczy się. Bo ją może tam wreszcie prządnie wykurują. Niemiłe, ale pożyteczne.
Zdjęcia futrzaków piękne, co tu komentować, same cuda![]()
A koty jedzą teraz mniej, bo się robi ciepłoWiosna panie Sierżancie
![]()
Ja to dobrze cię Gosiu znowu poczytać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 87 gości