Pestka, Ogryzek, Pigo, Olek & Orka. Bury trójłapek.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 10, 2012 22:35 Re: Pestka&Ogryzek: potrzebna masa kciuków!

To tylko sie cieszyć :dance: :dance2: :piwa: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Sob mar 10, 2012 22:37 Re: Pestka&Ogryzek: potrzebna masa kciuków!

Płakanie występuje w pakiecie. Ale dobre wieści :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob mar 10, 2012 22:39 Re: Pestka&Ogryzek: potrzebna masa kciuków!

Cieszyć to ja się zacznę najwcześniej za dwa tygodnie - do tej pory będę patrzeć na telefon zestresowana....

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Sob mar 10, 2012 22:48 Re: Pestka&Ogryzek: potrzebna masa kciuków!

Alyaa pisze:Cieszyć to ja się zacznę najwcześniej za dwa tygodnie - do tej pory będę patrzeć na telefon zestresowana....

Będzie dobrze :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Sob mar 10, 2012 22:52 Re: Pestka&Ogryzek: potrzebna masa kciuków!

Najdziwniejsze jest to, że u nas nie wskakiwał w ogóle na łóżko 8O Ocierał się o boki, podchodził do łóżka na wyciągnięcie ręki, żeby Go głaskać, ale nie wskakiwał.... Przez to tak się rozryczałam :roll:

Chyba bycie jedynakiem i oddzielenie od brata, który Go ganiał, wyjdzie Pigo na dobre :ok:

Alyaa

Post » Sob mar 10, 2012 22:57 Re: Pestka&Ogryzek: potrzebna masa kciuków!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie mar 11, 2012 10:47 Re: Pestka&Ogryzek: potrzebna masa kciuków!

Ja też kciukam mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Wto mar 13, 2012 18:14 Re: Pestka&Ogryzek: potrzebna masa kciuków!

No i są juz jakieś nowe wieści :?: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Śro mar 14, 2012 0:04 Re: Pestka&Ogryzek: potrzebne kciuki! Osiwieję przez koty...

W niedzielę zawiozłam Pchełkę i Presto do nowego domku w okolicach Krakowa. Mała praktycznie po 15 minutach poczuła się swobodnie - biegała z podniesionym ogonem, łasiła się do ludzi. Fuczała tylko i warczała na rezydentów. Za to Presto był strasznie przerażony, nie chciał za nic wyjść z transporterka...
Gdy wieczorem Pani Ela do mnie zadzwoniła - Pchełka, już jako Mika (okazało się, że jedna z rezydentek ma na imię Pchełka) ;) czuła się jak u siebie - nie przejmując się niczym bawiła się myszą na wersalce ;) Trochę boi się psa i gwałtowniejszych ruchów. Fuczenie na rezydentów Jej nie przeszło, za to zaczęła warczeć też na Presto 8O To mnie mocno zaskoczyło, bo u nas razem się bawili, dogadywali... O Presto wiadomości też były dobre - śpi na wersalce.

Wczorajszy mail mnie załamał - Presto od przywiezienia nic nie zjadł, przerażony spędził noc zabunkrowany za meblami :crying: Przygotowałam się już na to, że będziemy po Niego jechać. Gdy zadzwoniłam po południu, pani Ela wracała dopiero do domu. Oddzwoniła wieczorem z lepszymi wieściami - Presto w końcu zjadł (ale dopiero, gdy jedna z rezydentek poczęstowała się Jego mlekiem - chyba stwierdził, że nie jest trujące i można się napić :roll: ). W trakcie rozmowy skończył posiłek i zaczął się myć. Tak więc - na razie zostaje, ale w razie czego brat i TŻ są przygotowani na wycieczkę.

Po takich rewelacjach o Presto boję się zadzwonić czy się Pigo w Ciechanowie zaaklimatyzował :strach: Dawno nie byłam taka zestresowana... A do tego muszę wyjechać służbowo :evil: Pasuje mi to jak <piiiip> :evil:
Wyjeżdżam jutro rano i wrócę dopiero w sobotę. :evil:

Mam zdjęcia Miki (Pchełki) w nowym domku, ale wstawię już na spokojnie po powrocie.

Alyaa

Post » Śro mar 14, 2012 6:53 Re: Pestka&Ogryzek: potrzebne kciuki! Osiwieję przez koty...

Presto stwierdził, że lepiej się napić, zanim nie będzie. Kciuki za koteczki w nowych domach i za Twój wyjazd :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro mar 14, 2012 6:59 Re: Pestka&Ogryzek: potrzebne kciuki! Osiwieję przez koty...

No,to trzymam dalej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: I czekam na nowe wieści :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Śro mar 14, 2012 9:27 Re: Pestka&Ogryzek: potrzebne kciuki! Osiwieję przez koty...

Nadal trzymam kciuki za Pigo, Presto i Pchełkę (Miki) :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiamy Ewa&Miki&Choco
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie mar 25, 2012 20:34 Re: Pestka&Ogryzek: potrzebne kciuki! Osiwieję przez koty...

Obiecane zdjęcia Pchełki (Miki) z nowego domku, zrobione następnego dnia po przyjeździe. Dziewczyna się zaaklimatyzowała w momencie :D Nie daje opiekunce pospać rano, bo pcha się do łóżka i barankuje - jest lepsza niż budzik :mrgreen: Na pozostałe koty (łącznie z Presto) fuczy i prycha, psa (nowofunland) się boi, ale jest też zaciekawiona.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Alyaa

[poprzednia][następna]