TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 12, 2012 18:43 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

A jak dziewczyny jesteście jutro w domu?
Adam nie wie jak jutro skończy pracę (między późnym popołudniem, a wieczorem), to przerzucił by te kuraki. :roll:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon mar 12, 2012 18:58 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Kurczaki już odebrane, udało się znaleźć transport :ryk:
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Pon mar 12, 2012 19:10 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

:mrgreen: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon mar 12, 2012 20:44 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Bona z Karolkiem
Obrazek

Teodorek
Obrazek

Morfeuszek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon mar 12, 2012 20:46 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Zgadnijcie Cioteczki czyja to łapka? :D
Obrazek

Mała podpowiedź :wink:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon mar 12, 2012 20:52 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Dzięki Cioteczce Ewci kociaki miały dzisiaj kurczakową ucztę :ok:
Chcieć to móc :ok:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon mar 12, 2012 20:56 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Mańkowa łapka ?? Smacznego kociaki :) :ryk: Moje też dziś kurczaka dostały,
mama musiała i swoim ukochanym kupić, ale oczywiście zjadły tyle "co kot napłakał".
Wybredne jak nie wiem co :roll: rybką też pogardziły.
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Pon mar 12, 2012 21:16 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Justa&Zwierzaki pisze:
CRP immunoturbidymetryczn JEST 22.55mg/1 a z tabelki norma 5.0
Dzieki za :ok: :ok: :ok:

aż musiałam w google to wpisać ,bo nie miałam pojęcia co to,mam nadzieję,że to nie jest z niczym związane i lekarz rozwieje wątpliwości na plus Twój oczywiście

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon mar 12, 2012 22:24 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

przepraszam najmocniej, nie dalam rady wczoraj przyjsc. Niespodziewanie odwiedzila mnie kolezanka ktorej nie widzialam z rok jak nie wiecej. Prawie jak mialam wychodzic do Justy to sie niemal w drzwiach spotkalysmy. Proponowalam, by poszla ze mna, ale miala byc tylko na chwile, bo wracala z mezem z zakupow. Tym bardziej chcialam by poszla ze mna, poniewaz przyszla w konkretnej sprawie. Miala kiedys w dziecinstwie kotke, ktora odeszla na jakas zakazna chorobe. Ale Kika bardzo jej ja przypomina i z wygladu i z charakteru. No i tamta kicia tez miala na imie Kika.
Kolezanka myslala o adoptowaniu naszej Kikuni, ale wyjasnilam, ze to kotka specyficzna, ktora potrzebuje cierpliwego czlowieka, nie jest typem kanapowego, namolnego miziaka. Wyjasnilam, ze jest lekliwa. Obecnie ta kolezanka mieszka z mezem i jego rodzicami w bloku, ale maja w wakacje sie przeprowadzac do wlasnego domu, a przynajmniej maja go juz urzadzac w wakacje. Powiedziala wiec, ze przemysli jeszcze raz sprawe adopcji Kikuni i w razie czego da znac. Proponowalam, by poszla ze mna do Justy, moze zakochalaby sie w innym kocie... No coz... porozmawiac mozna, ale zmuszac nie bede. To musi byc przemyslana, samodzielna decyzja.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon mar 12, 2012 22:34 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Rok Cię nie widziała i akurat tego wieczora przyszła specjalnie w sprawie Kiki, a nie chciała iść z Tobą do Justyny :roll: 8)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon mar 12, 2012 22:39 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

:ryk: :ryk: :ryk:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon mar 12, 2012 22:48 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Kociara82 pisze: ciach

A ja tez sie zle dzis czuje, bardzo boli mnie glowa i mam wrazenie, ze mam goraczke.... :roll: Trzeba bedzie cos profilaktycznie wziac przeciw grypowego.

Czyli rozumiem jutro też Justa nie może na Ciebie liczyć?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon mar 12, 2012 22:52 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

phantasmagori pisze:Rok Cię nie widziała i akurat tego wieczora przyszła specjalnie w sprawie Kiki, a nie chciała iść z Tobą do Justyny :roll: 8)

no wlasnie, jakos sie "bala" isc ze mna, nie wiem, czemu. :roll: Tlumaczyla sie marudnym mezem, bo on powiedzial, ze nie bedzie po obcych ludziach z nia latal. :roll: Byla akurat na zakupach w leclerku, to wpadla do mnie calkowicie bez zapowiedzi. Podczytuje miau od dawna jako niezalogowana, sledzi watek Kiki.
A wlasnie, nie zapytalam sie jej, czemu wobec tego dopiero teraz sobie przypomniala o mnie... :roll: Bylam tak zaskoczona ta wizyta, ze nie przeszlo mi przez mysl, czemu dopiero teraz... :roll:
Napisze maila do niej.

phantasmagori pisze:Czyli rozumiem jutro też Justa nie może na Ciebie liczyć?

nie, nie! Wlasnie dlatego musze wziac cos przeciw grypowego, zeby sie nie rozlozyc i nie zawalic znow. Jutro bede na pewno.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon mar 12, 2012 22:57 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Kociara82 pisze:nie, nie! Wlasnie dlatego musze wziac cos przeciw grypowego, zeby sie nie rozlozyc i nie zawalic znow. Jutro bede na pewno.

Kurcze, szczerze współczuje :( Jak bym ja tak była 320 dni w roku chora, to by mnie szlag na miejscu trafil :( Gratuluje cierpliwości! :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon mar 12, 2012 23:00 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]