puszatek pisze:tym lepiej, dowiem się i zapiszę Anię...może też będzie szybki termin
lekarz patrząc na moje ręce powiedział ,że mam żylaki później spojrzał na nogi

Moderator: Estraven
puszatek pisze:tym lepiej, dowiem się i zapiszę Anię...może też będzie szybki termin

puszatek pisze:to na ręcach też mogą być...żylaki

puszatek pisze:to co on widział![]()
ja mam cienką skórę ,było ciepło w poczekalni i wyszły żyły na rękachalab108 pisze:Aniu, to są słabe naczynia włosowate. Rutinoskorbin jedz.

alab108 pisze:No to chyba od tych naczyń![]()
Czytałyście o Rondzie? Może zdarzy się cud?

alab108 pisze:No właśnie na innym wątku przeczytałam, że Rutinoskorbin uszczelnia naczynia krwionośne. To Forum to skarbnica wiedzy
ruda32 pisze:alab108 pisze:No właśnie na innym wątku przeczytałam, że Rutinoskorbin uszczelnia naczynia krwionośne. To Forum to skarbnica wiedzy
też czytałam ,że dobry jest na pękające naczynka na twarzy

lidka02 pisze:ruda32 pisze:alab108 pisze:No właśnie na innym wątku przeczytałam, że Rutinoskorbin uszczelnia naczynia krwionośne. To Forum to skarbnica wiedzy
A na zmarszczki na całym ciele co jest dobre , wałek

ruda32 pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:alab108 pisze:No właśnie na innym wątku przeczytałam, że Rutinoskorbin uszczelnia naczynia krwionośne. To Forum to skarbnica wiedzy
A na zmarszczki na całym ciele co jest dobre , wałek
uliczny do asfaltu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia, Lifter, nfd, pibon i 15 gości